Florida
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: Florida
@goodluck eyvahlar olsun 🥹 cana geleceğine mala gelsin de can kaybı varmı nedir durum
Gozuken yok ama bazi evlerde 6 feet’e kadar su yukselmis. Sonraki 1-2 ay cok zor olacak. Elektrik gitti asiri sicak her yer. Bizim evi su basmadi ama iki arkadasimin evine su girmeye basladi. Facebook da takip ediyorum. Yasli bi adamin beline kadar su cikmis catidan kurtarmislar
-
Fort Myers Sular altinda https://www.tiktok.com/t/ZTRmUeBXV/
Tampayi pas gecti ancak Metrelerce Sular çekildi .
https://www.tiktok.com/t/ZTRmUwWea/Savannah ‘tan Uzak gececekti ancak son rota degisikligi sonrasi Cuma gunu bizde Iandan tam nasibimizi alacağız.
Problemli bölgelerdeki Herkese geçmiş olsun. -
Arkadasim var, Cape Carol da yasiyor. Gece FB dan paylasmis, evinin bahcede hicbirsey kalmamis, agaclar devrilmis, bahce citleri ucmus, catidaki shingles ucmus, ev deprem oluyormus gibi sallaniyormus ve elektrikler dun oglenden sonradan beri kesikmis.
-
@redsat2000 Aman aman, çok kötü olmuş. Giriş katlar sular altında, videodaki araba da pert olmuştur artık. Neyse kimseye bir şey olmasın da.
-
Abi son durum nedir İnstagram haberlerinde görünce aklıma forumdakiler geldi ? @redsat2000
-
@MySea, içinde söyledi: Florida
Arkadasim var, Cape Carol da yasiyor. Gece FB dan paylasmis, evinin bahcede hicbirsey kalmamis, agaclar devrilmis, bahce citleri ucmus, catidaki shingles ucmus, ev deprem oluyormus gibi sallaniyormus ve elektrikler dun oglenden sonradan beri kesikmis.
Ben Cape Coral’da yasiyorum. Gercekten tam bir felaket oldu. Bizim evden yeni haber aldim. Cati da hasar varmis. Onun disinda sokakta trafik lambasi kalmamis. Tum elektrik direkleri devrildi. Agac kalmadi. Kuzey tarafta bi adaya giden kopru ucmus. Su elektrik hersey kesik.
-
@goodluck Cok gecmis olsun!
-
@redsat2000, içinde söyledi: Florida
Fort Myers Sular altinda https://www.tiktok.com/t/ZTRmUeBXV/
Tampayi pas gecti ancak Metrelerce Sular çekildi .
https://www.tiktok.com/t/ZTRmUwWea/Savannah ‘tan Uzak gececekti ancak son rota degisikligi sonrasi Cuma gunu bizde Iandan tam nasibimizi alacağız.
Problemli bölgelerdeki Herkese geçmiş olsun.Sizde dikkatli olun cok namussuz bir firtina. 3 ile gelirse sasirmayin. Bircok insan kucumsedi ayrilmadi yerinden. Cok fazla su tasiyor. Heryerde baskinlara yol acti
-
@goodluck çok geçmiş olsun. @MySea @waterman burada yağmur ve fırtına an itibariyle başladı . Gök kızıla büründü . Cuma Sabah erken Ian Savannah kıyı taraflarında olacak Tropical fırtına dan Hurricane durumuna tekrar geçiş yaptı. Sağı solu belli değil arkadaşın ezber bozuyor. Bugün ve yarın tedbir amaçlı işyerleri tatil durumuna geçti. Şehir ölü kent durumda . Evim bodrum bahçe katında Ev sahibim sağolsun sel baskınına karşı kum torbası getirdi . Kapı eşiğine torbaları yerleştirdim. Yarın olası duruma karşı elektrik kesilebilir. İrtibat belki olmayabilir . Allah’a emanet olun .
-
@goodluck çok geçmiş olsun,yetkililer tampa bölgesi kiritik bölge diyorlar florida için nedense onu tam olarak anlıyamadım
-
@fredyjones, içinde söyledi: Florida
@goodluck çok geçmiş olsun,yetkililer tampa bölgesi kiritik bölge diyorlar florida için nedense onu tam olarak anlıyamadım
O hic bi zaman tutmuyor bize gelecegini tahmin ediyordum. 3 dediler neredeyse 5 ile vurdu. 2004 deki charley kasirgasina cok benziyor gelis patikasi
-
@redsat2000 Kendinize iyi bakin! Onemli olan gectikten sonra normale donmenin bazen cok zaman almasi. Elektrik ve suyun tekrar tesisi, yollarin ve diger enkazlarin temizlenmesi vb gibi...
-
@MySea teşekkürler. Eski hale geliş çok zor ve zaman alıyor. Umarım tarihi bölgede kalıcı hasarlar ve fırtına sonrası büyük sıkıntılar olmaz.
-
Fox news haberlere gore, Florida da olusan hasarlarin temizlenip, tamir edilip normale donulmesi, bazi bolgelerde 1-2 ay surebilirmis.
Florida'ya gitmeyi dusunenlere duyurulur...
-
@MySea Evet yerinde bir uyarı oldu bu. Gidecekler bunu göz önünde bulundurmalı.
-
günaydın şu an benim bulunduğum yerde için bir herhangi bir sıkıntı yok Yeni rota değişikliği nedeniyle Hurricane biraz uzak geçecek. Ancak üst tarafımızdaki Charleston ‘a doğru direkt gidiyor. Allah yardımcıları olsun. Öğleden sonra biz günlük hayata yavaş yavaş döneriz .
-
@MySea bizim ilk düşündüğümüz eyalet Floridaydı ama bu olaylardan sonra kararımız değişti, bakalım yeni rota neresi olacak.
Etkilenen bütün arkadaşlara geçmiş olsun, çok çok üzücü gerçekten yazılanları okumak😥 -
Maalesef florida bu tarz olaylar gebe bi yer. Boston düşünmek isterseniz bence iklimi olsun hayat pahalılığı olsun gayet makul gelen bi yer araştırmanızı onerırım @dytmelek
-
@waterman Boston gelişmişlik, eğitim ve kültür seviyesi olarak gönlümüzü çelse de pahalılık ve soğuk iklim sebebiyle vazgeçmemize sebep oluyor maalesef. Mersinli olarak bu kadar soğuk bir iklimde yaşayabileceğimizi sanmıyorum, bir de E2 vizesi ile orada kalmayı planlıyoruz o yüzden yaşam maliyeti daha düşük olan bölgeler ilk zamanlar için daha cazip geliyor. Yine de Boston 2 kızımızın eğitimi için hep gönlümüzde olacak 🙏🏻
-
Takip etmediğimden soruyorum. Kasırga Tampa bölgesinde de yıkıcı oldu mu ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum