Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• pasaport şartı da resmi olarak kalktığına göre, mevcut ülke iklimini de göz önüne alarak türkiye'den rekor bir başvuru bekliyorum. keza diğer ülkelerden de hatırı sayılır bir artış olacaktır. kader, kısmet, şans, şu, bu neye inanırsanız inanın ama kazanma olasılığının daha da düşeceği bir gerçekle karşı karşıyayız. üstelik bazen sadece talihli olmak yetmiyor ki en kötüsü de o değil mi? ne diyelim green card sevdalılarına hayırlı-uğurlu olsun.

• @Ayhan-Menaz greencard çekilişi kazandıktan sonra ds260 formu doldururken gerekiyor. formda doldurulmazsa mülakatta bildirilmesi gerekiyor diye biliyorum. GC başvurusunda amerikada her hangi bir adrese gerek yok.

• ⭐⭐

Sosyal medyadaki bazı sayfalar deli gibi pasaport şartı kaldırıldı reklamı yapıyorlar kafayı yemiş olmalılar.

• ⭐⭐

Green Card çekilişi bir çoklarımız için tek umut o da elimizden alınırsa ne yapacağız bilmiyorum.

• ⭐⭐⭐

Emin olun ki çoğu yanlış başvurudan elenicek. Evet şansımız azaldı orası kesin ama biz okumayan bir milletiz. Daha dün instagramda gördüm fotoğraf boyutları 300x300 olmalıymış diyeni.. Uzun lafın kısası gene de şansımız yüksek bakmayın bu forumu takip eden herkes doğruya ulasıyor orası da ayrı konu. @nicky

• ⭐⭐⭐

pasaport olmadan konsolosluk binasına bile giremiyorken çekilişe pasaportsuz katılmak kadar saçma bir şey yok.

• @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Emin olun ki çoğu yanlış başvurudan elenicek. Evet şansımız azaldı orası kesin ama biz okumayan bir milletiz. Daha dün instagramda gördüm fotoğraf boyutları 300x300 olmalıymış diyeni.. Uzun lafın kısası gene de şansımız yüksek bakmayın bu forumu takip eden herkes doğruya ulasıyor orası da ayrı konu. @nicky

o zaman bari foruma girişte pasaport şartı uygulansın :)

• ⭐⭐

Şurada olsam bütün günü harcar dolaşırdım
    bağlantı metni

• @nicky hahahah:beaming_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐

@waterman instangramda bir tane yoruma denk geldim aynen böyle yazmış :D hahahaha
    ( hadiii,bana anlatılma şekli yanlış öyleyse ,bana dediler ki green Kard çıktığı zaman Amerika'da sana iş veriyorlar 2cisi is masrfları onlar karşılıyor 3'cü ise dil eğitimide devlettenn ) ya neden pasaport şartı kaldırılır neden.

• ⭐⭐

@nicky aynı fikirdeyiz hahahah

• @ibrahimasar abi buralardamısın başvuru vakti yaklaştı bak :)

• @diablo_ercan açıkcası pasaport şartı gelsin yada gelmesin çok önemsemiyom çıkacaksa elbet birgün çıkacak, şart gelmeden öncede pasaportum vardı düzenli olarak her yıl yurt dışına çıkıyoruz ailecek 10-15 günlük o sebeple pasaportumuz var eşim ve çocuğum dahil, pasaport geldiğinde oww yea modunada girmedim kalktıgında tüh modunada girmedim çok fazla takılma ilk sene resmen amerika ile yatıp kalkıyodum sanki bana çıkmışta açıklanması kalmış gibi hissediyodum çıkmadı epey bi üzülmüştük ailecek şimdi durum biraz farklı çok fazla ümit etmiyoz standart her yıl başvurup normal hayatımıza devam ediyoruz arasıra foruma girip arkadaşların anılarını okuyup onlarla sevinip onlarla üzülüyoz sonra yine hayatımıza devam bu sene sonu 10 günlük bi almanya seyahati planlıyoruz pasaportumuzda epey bi ülkeye giriş damgası oldugundan cok zorluk cıkacagını sanmıyorum vize alırken baktık mayısta yine lotodan çıkmadı 2024 yaz sonuna doğru bi 10-15 günlük amerika gezisi planlıyoruz yaşayamadık bari gezip gelelim içimizde kalmasın diyoruz modumuz bu :)

• @ugurksknbck pasaport şartı gelmesi birazda olsa matematiksel olarak şansınızı arttırmaz mı? Ben şahsen içimizdeki diş/iç minnaklar gereksiz yere form doldurup bir sürü boşuna case alacaklarını düşünüyorum. Bunun önünü almak ben robot değilim kontrolü ile sağlamak mümkün de değil. Bazı arkadaşlar kızacak niye boş yere pasaport parası verelim diye... yani onu düşünende bir zahmet otursun oturduğu yerde. Bizden bir dünya para harcayıp güney Amerika'da vize mulakatina giden oldu. Tavsiyem gc şart değil ve durumunuz müsaitse yatirimci vizesine de basvurabilirsiniz.

• Merhaba malum başvuru yaklaşıyor başvuru esnasında fotoğraf yüklemesi yapacakmiyiz evet ise bunun bir özelliği olacakmı

• Herkese söyleyin fotoğraf 300x300 olmalı 😇

• @servet 600x600 oranlarında 300 dpi olmalı. https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteye fotoğrafınızı yükleyip ayarlayınca dediğim sonuçları alacaksınız.

Eğer arkaplanı beyaz yapacaksanız önce remove.bg sitesinden arkaplanı beyaz yapın sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo bunu kullanın.

Bunları yaptıktan sonra uygunluğunu kontrol etmek için bu siteyi kullanın: https://www.greencardphotocheck.com/tr/

• Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar gönülden çok isteyene çıkması temennisiyle öncelikle tabi bana 👍😁

• @batuhancirak hocam çok düşüncelisiniz 😇

• @Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@servet 600x600 oranlarında 300 dpi olmalı. https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteye fotoğrafınızı yükleyip ayarlayınca dediğim sonuçları alacaksınız. Eğer arkaplanı beyaz yapacaksanız önce remove.bg sitesinden arkaplanı beyaz yapın sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo bunu kullanın.

Bu sitede kafa ve boy oranını yanlış yapabiliyor. Fotoğrafınızı çıktı aldıktan sonra muhakkak greencars photocheck ten kontrol ettirin. eşim ile çocuğumun biyometrik fotosunda hata vermedi ama bende verdi. Bende Photo tool manual cropla bu durumu düzelttim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k