Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @nicky hahahah😁

  • ⭐⭐

    @waterman instangramda bir tane yoruma denk geldim aynen böyle yazmış 😃 hahahaha
    ( hadiii,bana anlatılma şekli yanlış öyleyse ,bana dediler ki green Kard çıktığı zaman Amerika'da sana iş veriyorlar 2cisi is masrfları onlar karşılıyor 3'cü ise dil eğitimide devlettenn ) ya neden pasaport şartı kaldırılır neden.

  • ⭐⭐

    @nicky aynı fikirdeyiz hahahah


  • @ibrahimasar abi buralardamısın başvuru vakti yaklaştı bak 🙂


  • @diablo_ercan açıkcası pasaport şartı gelsin yada gelmesin çok önemsemiyom çıkacaksa elbet birgün çıkacak, şart gelmeden öncede pasaportum vardı düzenli olarak her yıl yurt dışına çıkıyoruz ailecek 10-15 günlük o sebeple pasaportumuz var eşim ve çocuğum dahil, pasaport geldiğinde oww yea modunada girmedim kalktıgında tüh modunada girmedim çok fazla takılma ilk sene resmen amerika ile yatıp kalkıyodum sanki bana çıkmışta açıklanması kalmış gibi hissediyodum çıkmadı epey bi üzülmüştük ailecek şimdi durum biraz farklı çok fazla ümit etmiyoz standart her yıl başvurup normal hayatımıza devam ediyoruz arasıra foruma girip arkadaşların anılarını okuyup onlarla sevinip onlarla üzülüyoz sonra yine hayatımıza devam bu sene sonu 10 günlük bi almanya seyahati planlıyoruz pasaportumuzda epey bi ülkeye giriş damgası oldugundan cok zorluk cıkacagını sanmıyorum vize alırken baktık mayısta yine lotodan çıkmadı 2024 yaz sonuna doğru bi 10-15 günlük amerika gezisi planlıyoruz yaşayamadık bari gezip gelelim içimizde kalmasın diyoruz modumuz bu 🙂


  • @ugurksknbck pasaport şartı gelmesi birazda olsa matematiksel olarak şansınızı arttırmaz mı? Ben şahsen içimizdeki diş/iç minnaklar gereksiz yere form doldurup bir sürü boşuna case alacaklarını düşünüyorum. Bunun önünü almak ben robot değilim kontrolü ile sağlamak mümkün de değil. Bazı arkadaşlar kızacak niye boş yere pasaport parası verelim diye... yani onu düşünende bir zahmet otursun oturduğu yerde. Bizden bir dünya para harcayıp güney Amerika'da vize mulakatina giden oldu. Tavsiyem gc şart değil ve durumunuz müsaitse yatirimci vizesine de basvurabilirsiniz.


  • Merhaba malum başvuru yaklaşıyor başvuru esnasında fotoğraf yüklemesi yapacakmiyiz evet ise bunun bir özelliği olacakmı


  • Herkese söyleyin fotoğraf 300x300 olmalı 😇


  • @servet 600x600 oranlarında 300 dpi olmalı. https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteye fotoğrafınızı yükleyip ayarlayınca dediğim sonuçları alacaksınız.

    Eğer arkaplanı beyaz yapacaksanız önce remove.bg sitesinden arkaplanı beyaz yapın sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo bunu kullanın.

    Bunları yaptıktan sonra uygunluğunu kontrol etmek için bu siteyi kullanın: https://www.greencardphotocheck.com/tr/


  • Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar gönülden çok isteyene çıkması temennisiyle öncelikle tabi bana 👍😁


  • @batuhancirak hocam çok düşüncelisiniz 😇


  • @Ranje, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @servet 600x600 oranlarında 300 dpi olmalı. https://tsg.phototool.state.gov/photo bu siteye fotoğrafınızı yükleyip ayarlayınca dediğim sonuçları alacaksınız. Eğer arkaplanı beyaz yapacaksanız önce remove.bg sitesinden arkaplanı beyaz yapın sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo bunu kullanın.

    Bu sitede kafa ve boy oranını yanlış yapabiliyor. Fotoğrafınızı çıktı aldıktan sonra muhakkak greencars photocheck ten kontrol ettirin. eşim ile çocuğumun biyometrik fotosunda hata vermedi ama bende verdi. Bende Photo tool manual cropla bu durumu düzelttim


  • @cgokhan elebette seçilme şansını arttırır bunda şüphe yok ancak pasaport şartı geldiğinden beri çıkanların gitme olasılığı biraz daha düştü eskiden çok daha yüksek case number a sahip kişiler gidebiliyodu çünkü öylesine başvuranlar gitmediği için mülakat üst numaralara kadar çıkabiliyodu alicihan ın bi tabiri vardı 20k nın altında ise case hemen bir dil okuluna yazıl ancak bugün aynı şeyi 10k için söyleyebilceğini sanmıyorum pasaport şartı varken 15-20k arasıda korkutur ama pasaport şartı yoksa 23-25k ya bile göbek atarım 🙂 yatırımcı vizesi uzun ve meşekatli bir seçenek gibi geliyor bana o aşamaya turist vize ile birkaç kere gidip karara bağlamak gerektiğini düşünüyom izmirde evimde oturdugum yerden ve youtubeden baktıgım kadarıyla zor bir karar.


  • @mehmetraz Tabii kontrol ettirmeyi unutmayın. Eklemeyi unuttum kusura bakmayın ekliyorum yoruma kontrol sitesini de.


  • Değerli dostlar size bir sorum olacak. Eğer greencard çıkarsa ilk etapta bir iş ve kalacak yeri ayarlayıp öyle ailemi getirmeyi düşünüyorum. Eşim adına greencard başvurusu yaptığımızda ona çıkarsa, onun kalıp benim gitme durumum olur mu? böyle bir hakkımız var mıdır? Bu konu hakkında bilgi sahiplerinin cevaplamasını bekliyorum. Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐

    @doganakca, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Değerli dostlar size bir sorum olacak. Eğer greencard çıkarsa ilk etapta bir iş ve kalacak yeri ayarlayıp öyle ailemi getirmeyi düşünüyorum. Eşim adına greencard başvurusu yaptığımızda ona çıkarsa, onun kalıp benim gitme durumum olur mu? böyle bir hakkımız var mıdır? Bu konu hakkında bilgi sahiplerinin cevaplamasını bekliyorum. Teşekkürler.

    Merhaba ,

    asıl talihli kimse ilk onun giriş yapması lazım, eşinize çıkarsa hep birlikte gidip girişi yapıp sonra onları geri gönderebilirsin öyle bir ihtimalde .

    Size çıkarsa da eşiniz ve ailede çocuklar varsa onlarda mülakatlara girip vizelerini mutlaka pasaporta bastırın ve 6 ay içinde mutlaka giriş yapmış olsun onlarda, diğer türlü çok uğraşırsınız bu süreç için.


  • Bu ileti silindi!

  • Bu sene beklediğiniz başvuru rakamları nelerdir ? Şu an bütün platformlarda önüme sürekli başvuru tarihleri, pasaport zorunluğunun kalktığına dair reklamlar çıkıyor, insanların üzerinden para kazanmak isteyen firmalar gerçekleri aktarmayıp sadece başvuru yaptırıp insanları doğru bilgilendirmeden başvuru topluyorlar.


  • @ugurksknbck evet haklısınız o konuda o detayı unutmuşum 🙂 bu arada 1 ekimden itibaren yeni konsolosluk yeri yerinde full kapasite ile çalışacaklarının sözünü vermişlerdi. Umarım dv23 bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmez. Ben son 8 yıla bakıp mayıs-haziran gibi geleceğini düşünmüştüm sonrasında dedim vermeyecekler 4k bile alamamısken 26k'ya hiç vermezler diye... 6 eylülde geldi 😭 bu nedenle tek gidiyorum. Tabi bizde de suç hazırlık yapsaydık eşim ve çocuğumda gelebilirdi.


  • Değerli arkadaşlar bir sorum olacak bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

    Şimdi halihazırda yurtdışında yaşıyorum yasal olarak evliyim ama eşimin benden önce ki eşinden bir çocuğu var benim herhangi bir çocuğum yok başvuru sırasında bunu belirtmem gerekiyor mu? Çocuk teknik olarak benim üvey çocuğum sayılıyor ama resmiyette hiç bir bağımız görünmüyor. Baba ve annesi kimliğinde zaten yazılı. Bu konu kafamı karıştırdı biraz. Üvey çocukları belirtin demiş ama çocuğun resmiyette herhangi bir ilişkisi yok benimle. Eşimde başvuru yapacak o çocuğu belirtecek aynı zamanda benide belirteceği için benim başvuruma çocuğu belirtmememden dolayı bir sıkıntısı olur mu? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

119
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum