Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@mexido dostum pwd hazirlik 2 ay 6 7 ay pwd suruyor
3 ay recruitment
6 7 ay perm certification
daha sonra i140 formu dosyalaman gondermen 1 ay
i485 kac ayda sonuclanir bilmiyorum ama o asamaya kadar zaten 18 20 ay geciyor ve uzerine daha i1485 asamasi var -
@Mustafa-Kemal-Atay-0, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@mexido dostum pwd hazirlik 2 ay 6 7 ay pwd suruyor
3 ay recruitment
6 7 ay perm certification
daha sonra i140 formu dosyalaman gondermen 1 ay
i485 kac ayda sonuclanir bilmiyorum ama o asamaya kadar zaten 18 20 ay geciyor ve uzerine daha i1485 asamasi varsirket premium yapinca 13 temmuz 2022 basvuru 20 temmuz 2022 onay tarihi yani tam 1 haftada onaylandi obur turlu 8 ay suruyor demişsiniz. Buna istinaden söyledim aslında.
-
@mexido anladim dostum onu premium yapsan bile 18 20 ay i485 e kadar gelmen suruyor
-
@Mustafa-Kemal-Atay-0, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@mexido anladim dostum onu premium yapsan bile 18 20 ay i485 e kadar gelmen suruyor
Dogrudur hcam ben avukatlarin soyledigini yaziyorum 1,5-2 yil diye abd den basvurularda demislerdi. Tr den ve pandemiden yavaslama olmasi gayet dogal. Sorun degil gc alalimda 2de 3 de bekleriz.:))
-
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
Herkese Merhaba! Ben 2021 yili mart ayinda aupir olarak J1 ile amerikaya geldim. 1 yilin ardindan mart ayinda F1’a vize degisimi icin basvuru da bulundum. Suan tam 6 aydir sureci bekliyorum. Fakat bu surecte bir sirket beni bunyesinde kalmak icin bana teklif gonderdi. Hangi avukat ile calisacagim bilmiyorum.. statum onay asamasinda yine de basvuru yapilabildigini biraz once gruptan okudum. Bir kac avukattan $20k civari aldim ve bu bana biraz fazla geldi sanki.. Maryland de yasiyoruz bu arada. Surec sanirim 2.5-3 yil suruyor.. Ve Turkiye de uluslararasi iliskiler bitirdim ve okul sonrasi Borusan da yaklasik 1 yila yakin muhasebe yaptim. Ve bir mermer firmasinda calistim. Buradaki Sirket ise granit ve mermer isi yapiyor. Sizde benim Cv’im ile yapacagim isin eslesme ihtimali ne kadardir sizce.. Ve ben abd den basvuru yapacagim bu konu hakkinda bana yardimci olacak birileri var midir? Sevgiler
-
@Elif-Deniz, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Herkese Merhaba! Ben 2021 yili mart ayinda aupir olarak J1 ile amerikaya geldim. 1 yilin ardindan mart ayinda F1’a vize degisimi icin basvuru da bulundum. Suan tam 6 aydir sureci bekliyorum. Fakat bu surecte bir sirket beni bunyesinde kalmak icin bana teklif gonderdi. Hangi avukat ile calisacagim bilmiyorum.. statum onay asamasinda yine de basvuru yapilabildigini biraz once gruptan okudum. Bir kac avukattan $20k civari aldim ve bu bana biraz fazla geldi sanki.. Maryland de yasiyoruz bu arada. Surec sanirim 2.5-3 yil suruyor.. Ve Turkiye de uluslararasi iliskiler bitirdim ve okul sonrasi Borusan da yaklasik 1 yila yakin muhasebe yaptim. Ve bir mermer firmasinda calistim. Buradaki Sirket ise granit ve mermer isi yapiyor. Sizde benim Cv’im ile yapacagim isin eslesme ihtimali ne kadardir sizce.. Ve ben abd den basvuru yapacagim bu konu hakkinda bana yardimci olacak birileri var midir? Sevgiler
@Elif-Deniz ,
Merhaba, hb1/hb2 vize türleri ile mi sponsorluk olucak acaba? Birde şirket karşılamıyor mu tüm masrafları? Genelde şirket karşılar çünkü. Acaba türk firma mi bu yabancı firma mi size sponsor olmak isteyen? Türk ise tüm masrafları size yıkmak da istemiş olabilir. -
NVC dan DQ ya gore mülakat almis arkadaslarin paylasimlarini rica ederim. Suan randevu bekleme sureleri ortalama 530 gun gorunuyor.. Son zamanlarada randevu alan arkadaslardan bilgilendirme yapmalarini rica ederi.
-
@H-Ozdemir Bu bilgiye (530 gün) nereden ulaştınız? Takip edebileceğimiz bir link var mıdır?
-
Bekleyen arkadaslarin ortalamasina baktim. DQ Tarihinden randevu tarihine kadar..
-
Merhabalar,
EB-2 NIW ile Haziran ayı başında tüm evraklarımı NVC'ye gönderdim ve aldıklarına dair mail aldım. Ancak halen interview tarihine dair bir mail almadım. Ortalama bekleme süresi ve randevu tarihi ne kadar acaba? -
Merhaba,
EB-3 ile yapılan başvurularda expedite başvurusunda bulunmuş biri var mıdır? Varsa ne kadar sürdü expedite kararı ve ne zamana randevu verdiler acaba? -
Merhaba, ben yaptim ama sureci etkilemedi, 1 yili gecti DQ oldugum.
-
@Husrev-Diktas ankara'nın boş slotları ile alakalı bir durum ama ort. 4 ~5 ay gibi sürüyor diyebilirim.
yoğunluğa göre daha da uzun sürebilir elbette -
Merhabalar herkese,
Tüm formu hatim ettim.
Avukat tavsiyesi alabilir miyim? Mümkünse ne kadar ödediğinizle birlikte? Ben daha yeni EB3 başvuracağım. Amerikalı bir emlakçı tanıdığım sponsor olmak istedi biz de baş koyacağız bu yola inşallah. @Cagdas-Kilic hocam Sizin avukatınız Richmond da ve ücreti 6bin olduğunu yazmışsınız. Bilgileri yazabilir misiniz? Teşekkür ediyorum herkese -
Eb3 e başvuru yaptıktan sonra Greenkart gelmeden kesinlikle gidemiyor muyuz Abd ye? Yeşil kart gelene kadar iş vizesi vermiyor mu çalışabilmek için? Yeşil kart gelene kadar bekliyor muyuz ?
-
@samety20 EB3 mülakatınızı yaptıktan sonra zaten pasaportunuza vize basılacak, onunla abd'ye seyahat edileceksiniz. green card'ı zaten giriş yapmadan alamıyorsunuz..
giriş yapıp ve USCIS fee ödedikten sonra green card basılıp verdiğiniz adrese gelecek.
-
@gucarslan bilgi için teşekkür ederim. Sanırım son aşamada gidebiliyoruz. Sadece green kartın bize gelmesini bekleme aşamasında gidebiliyorum Amerikaya diye anladım. Bu sürecin 2 yıl sürdüğünü varsayarsak son 3 ayında gidebiliyoruz doğru mudur?
-
@gucarslan ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVABINIZ İÇİN
-
Cevap: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
L1 vizeli ,Amerikada 1 yildir calisiyorum,green card a hangi yolla basvurabilirim?
-
Merhabalar,L1 vizesi ile Amerikada 1 yildir calisiyorum,farkli ulke ofislerinde olmak uzere 16 yildir ayni firmadayim.L1 vizesini almak icin firmam avukat yondendirmisti,Greencard cekilisine hangi yoldan nasil basvurabilirim esim ve 2 oglum icin (21 yas alti)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum