Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
Merhaba,
EB-3 ile yapılan başvurularda expedite başvurusunda bulunmuş biri var mıdır? Varsa ne kadar sürdü expedite kararı ve ne zamana randevu verdiler acaba? -
Merhaba, ben yaptim ama sureci etkilemedi, 1 yili gecti DQ oldugum.
-
@Husrev-Diktas ankara'nın boş slotları ile alakalı bir durum ama ort. 4 ~5 ay gibi sürüyor diyebilirim.
yoğunluğa göre daha da uzun sürebilir elbette -
Merhabalar herkese,
Tüm formu hatim ettim.
Avukat tavsiyesi alabilir miyim? Mümkünse ne kadar ödediğinizle birlikte? Ben daha yeni EB3 başvuracağım. Amerikalı bir emlakçı tanıdığım sponsor olmak istedi biz de baş koyacağız bu yola inşallah. @Cagdas-Kilic hocam Sizin avukatınız Richmond da ve ücreti 6bin olduğunu yazmışsınız. Bilgileri yazabilir misiniz? Teşekkür ediyorum herkese -
Eb3 e başvuru yaptıktan sonra Greenkart gelmeden kesinlikle gidemiyor muyuz Abd ye? Yeşil kart gelene kadar iş vizesi vermiyor mu çalışabilmek için? Yeşil kart gelene kadar bekliyor muyuz ?
-
@samety20 EB3 mülakatınızı yaptıktan sonra zaten pasaportunuza vize basılacak, onunla abd'ye seyahat edileceksiniz. green card'ı zaten giriş yapmadan alamıyorsunuz..
giriş yapıp ve USCIS fee ödedikten sonra green card basılıp verdiğiniz adrese gelecek.
-
@gucarslan bilgi için teşekkür ederim. Sanırım son aşamada gidebiliyoruz. Sadece green kartın bize gelmesini bekleme aşamasında gidebiliyorum Amerikaya diye anladım. Bu sürecin 2 yıl sürdüğünü varsayarsak son 3 ayında gidebiliyoruz doğru mudur?
-
@gucarslan ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVABINIZ İÇİN
-
Cevap: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
L1 vizeli ,Amerikada 1 yildir calisiyorum,green card a hangi yolla basvurabilirim?
-
Merhabalar,L1 vizesi ile Amerikada 1 yildir calisiyorum,farkli ulke ofislerinde olmak uzere 16 yildir ayni firmadayim.L1 vizesini almak icin firmam avukat yondendirmisti,Greencard cekilisine hangi yoldan nasil basvurabilirim esim ve 2 oglum icin (21 yas alti)
-
NVC statüsü "in transit" olduktan sonra dosyanın hazır olup büyükelçiliğin randevu vermesi ne kadar sürer bilgisi olan var mı?
-
2-3 ay (normal sartlarda)
-
@marineblue merhaba.
"çekiliş"ten kastının dv lottery mi? -
eb3 kategorisinde 20 temmuzda ı140 onayını aldım o zamandan bu zamana yaklaşık 3 aydır NVC belgelerimi ve formlari yükleyebilmem icin bana portal oluşturmasını bekliyorum normalde bu kadar uzun suruyor mu avukkattan net bir bilgi edinemedim bekleyecegiz diyor bilgilendirirseniz sevinirim
-
Selamlar,
Cagdas Kilic beyden sonra vize gorusme tarihi gelen var mi?
Tsk.
-
Merhaba,
Suanda F-1 statusunde opt ile abd'de calismaktayim. Sirketim Mart ayinda H1B vizesine basvuracak ancak marttaki cekiliste cikmazsam, green card'a basvuracaklar. Fakat green card basvuru surecinde calisma iznim bitmis olacak(eylul sonu). Green card basvuru surecinde gecici bir calisma izni veriliyor mu? Bu surecte nasil calisabilirim? -
@gucarslan evet veya normal lotary ye katilmadan da basvurabilir miyim?
-
@marineblue L1 vizesi aldığınızda eşiniz ve çocuklarınız için L2-L3 vizesi alabilirsiniz, bu sayede en kısa sürede eş ve çocuklarınızı sorunsuz vize alabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/104/l-şirket-i̇çi-transfer-vizesi/
-
U uzaysan bu başlıktan bahsetti
-
Herkese merhaba fazla zamanim olmadigi icin hepsini okuyamadim bunun icin herkesten ozur diliyorum. j-1 ile buraya geldim ,calistigim otel beni istiyor sizce bu vize turu ile beni isteme sanslari olabilir mi ?
-
@benjaminblacks h1b - eb3 kategorileri olabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum