[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Atii Size özelden yazdım Ati bey, kullanıcı adınızla ilgili oradan geri dönüş sağlarsanız eklemenizi gerçekleştirebilirim
-
@Retoucher merhaba,
1- belirtebilirsiniz, zaten dosyayı taşıdıklarında mulakat yeriniz belgrad olacak. dosyanız DQ olmadan dosya transferini KCC halledecek, bu aşamadan konsolosluğun bir yaptırımı bulunmuyor.
2- hayır yok ama mülakat alıp alamayacağınız da garanti değil biliyorsunuz.
-
@Retoucher Hazırda oturumunuz varmı yoksa iş kurup mu oturum almayı düşünüyorsunuz ? Sırbistanın geçen seneki performansını incelemenizi öneririm 200 küsür kazanan ve 115 mülakat verilmiş. Mülakat için karadağdakilerde dahil. Eğer oturumunuz yok ise şansınızı başka ülkelerde denemenizi tavsiye ederim şayet masraf yapacaksınız mülakat alamama ihtimaliniz ihtimaller arasında
-
@tohma31 Yakın zamanda alacağım hazır değil şuan.
Kazanan sayısı ve verilen mülakat sayılarını araştırdım evet sizin de söylediğiniz gibi sayılar. Fakat kazananlar arasından sürece devam eden sayısını bilemediğimiz için arada bu farklar olması olası gibi geliyor. Belgrad'ın 2022 için işlediği dosyalara baktığımda en son CN numaraları da dahil olmak üzere "issued" olarak sonuçlanmış. Farklı önerileriniz ve istatistiklerinin iyi olduğunu düşündüğünüz konsolosluklar varsa paylaşabilirsiniz. Onları da incelerim.Umarım hepimiz vizelerimizi alırız bu süreçte :folded_hands_light_skin_tone:
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Retoucher merhaba,
1- belirtebilirsiniz, zaten dosyayı taşıdıklarında mulakat yeriniz belgrad olacak. dosyanız DQ olmadan dosya transferini KCC halledecek, bu aşamadan konsolosluğun bir yaptırımı bulunmuyor.
2- hayır yok ama mülakat alıp alamayacağınız da garanti değil biliyorsunuz.
Çok teşekkürler :folded_hands_light_skin_tone:
-
Arkadaşlar böyle bir sorun yaşıyorum Ais kayıtı oluştururken sebebi ne acaba?
-
@Emre-Baran-Çiftçi ilk olarak dv kazananıysanız lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
"0"lar olmadan yazın cn'nizi.
*güvenlik sebebiyle eklediğiniz fotoğrafı kaldırdım.
-
@gucarslan Geçersiz diyor bu seferde
-
@Emre-Baran-Çiftçi ne için AIS kaydı yapıyorsunuz?
lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
Merhaba , bir süredir burayı takip edemiyordum sadece son paylaşılanları okuyabildim 2 sorum olucak bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler .
1-Mülakat case number sırasıyla mi yoksa ds260 formuna göre mi ilerliyor ?
(Case number 28 binlerde fakat 11.05 de ds260 formunu doldurdum , yani tahminen bana ne zaman sıra gelir diye merak ediyorum )2-Ankarada ki konsolosluğun yeri değişti peki sağlık muayenesi vs alicagimiz hastane değişti mi bilgisi olan var mı?
-
@gucarslan Green Card için
-
@Emre-Baran-Çiftçi mülakat almadan, AIS kaydı yapamazsınız.
-
@Retoucher Önerim Endonezya,Tayland,Malezya olabilir. Oturum almak basit ama bildiğim en basit oturum almak uruguay, arjantin falan araştırıp bütçenize en uygunu hangisiyse karar verebilirsiniz. En azından o bölgelerde DV vizesi çok az işlendiği için şansınız daha yüksek olur diye tahmin ediyorum. Tabi son karar sizlerin
-
@gucarslan Mülakat tarihi aldım bugün, 2 saat önce ne zaman ais kayıtı olabilirim tahmini
-
E Erkan Gürsoy bu başlıktan bahsetti
-
@Emre-Baran-Çiftçi mülakat tarihiniz nedir acaba?
-
@Emre-Baran-Çiftçi ceacda durumunuz ready olsun biraz bekleyin ais kaydı için acele etmenize gerek yok. Yeni mülakat tarihi aldığınız için ais dosya numaranızı görmüyordur, biraz beklerseniz düzelir
Unganlar randevusunu dilerseniz alabilirsiniz ama -
@Emre-Baran-Çiftçi Emre Bey imzanıza göre mülakat almanız imkansız gibi duruyor çünkü cut off içinde değilsiniz.
İmzanızda bir hata olabilir mi ? Nereden mülakat aldınız.
-
@Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Emre-Baran-Çiftçi Emre Bey imzanıza göre mülakat almanız imkansız gibi duruyor çünkü cut off içinde değilsiniz.
İmzanızda bir hata olabilir mi ? Nereden mülakat aldınız.
DS için tarih rastgele yazdım tarihi hatırlamıyorum, Mülakat için randevu oluşturdum konsolosluktan daha yeni. 3 Ekim'e randevu aldım
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Emre-Baran-Çiftçi mülakat tarihiniz nedir acaba?
3 Ekim
-
@Emre-Baran-Çiftçi Ds gönderim tarihi değil 59XX olan dosya numarınızı sormak istemiştim. Bir hata olabilir diye düşünüyorum. Dosya numarınızın tamamını yazmanıza gerek yok.
-
@Emre-Baran-Çiftçi konuyu anlamadık siz Dv2023 çekiliş kazananımısınız? Hangi tip vize için mülakat randevusu oluşturdunuz?
Case numaranız nedir? Case numaranızı 52xx gibi son iki hanesini gizleyerek yazabilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum