Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Slm arkadaslar.Ben 15 senedir Londra da yasiyorum ve ingiliz papaortu kullaniyorum.Normal sartlarda ingiliz vatandaslari online ESTA American vzesi alip rahatlila gidebiliyor ama benim hikayem farkli.Bne 1996 yilinda Ankara dan ABD vizsi alip America ya gittim ve 20 gun kalip dondum.Birkac yil gectikten sonra tekrar vizeye basvurdum ama vermediler.Toplam 7 defa basvuru yaptim ama hepsi ret oldu.Aradan yillar gecti ve ben ingilte ye geldim ve vatandas oldum.Ardindan ingiliz pasaportuyla America ya gittim ama parmak izimden benim daha once ankara da ret aldigim ortaya cikti ve beni ayni gun Londra ya geri gonderdiler.ABD polisi bana,Londra dan vize al oyle gel dedi.Enson ABD vize basvurum 2007 yilindaydi ve sahte evraklar la basvurmustum.aradan 15 sene gecti Simdi turist vizesi icin 22 aralik 2022 ye gun verdiler.Sizce vize alma sansim var midir.Buna benzer tecrubesi olan var mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Frk_baba, içinde söyledi: Birçok kez red alan kişinin yeniden vize alabilmesi

    Slm arkadaslar.Ben 15 senedir Londra da yasiyorum ve ingiliz papaortu kullaniyorum.Normal sartlarda ingiliz vatandaslari online ESTA American vzesi alip rahatlila gidebiliyor ama benim hikayem farkli.Bne 1996 yilinda Ankara dan ABD vizsi alip America ya gittim ve 20 gun kalip dondum.Birkac yil gectikten sonra tekrar vizeye basvurdum ama vermediler.Toplam 7 defa basvuru yaptim ama hepsi ret oldu.Aradan yillar gecti ve ben ingilte ye geldim ve vatandas oldum.Ardindan ingiliz pasaportuyla America ya gittim ama parmak izimden benim daha once ankara da ret aldigim ortaya cikti ve beni ayni gun Londra ya geri gonderdiler.ABD polisi bana,Londra dan vize al oyle gel dedi.Enson ABD vize basvurum 2007 yilindaydi ve sahte evraklar la basvurmustum.aradan 15 sene gecti Simdi turist vizesi icin 22 aralik 2022 ye gun verdiler.Sizce vize alma sansim var midir.Buna benzer tecrubesi olan var mi?

    Gecmis olsun ve basvurunuzda bol sanslar. Onceki red alma nedeninizin bu basvuruyu da etkileme ihtimali var maalesef, ama tabii ki hala ABD'ye giris amacinizi ve sizi Ingiltere'ye baglayan nedenleri goz onunde bulundurarak vizenizi onaylayabilirler.

    Ingiltere ve ABD disindaki ulkelere seyahatleriniz var mi?

    Ingiltere'den hic basvuru yaptiniz mi? Yoksa redlerin hepsi Turkiye'deki ABD konsoloslugunda miydi?

    Genelde yakin bir zamanda red almis kisilere sorulma ihtimali en yuksek olan soru "durumunuzda ne degisti?" oluyor... Uzun bir sure gectigi icin sizin bu soruya verebileceginiz cevaplar oldukca tatmin edici olur diye dusunuyorum. O nedenle hazirlikli olun... ama yine de Ingiltere'ye doneceginizi cok iyi aciklayabilmeniz lazim, ve mumkunse bunlara dair kanitlayici belgeler goturun, ancak bu konuda ikna edici olarak vize alabilirsiniz.

    Bol sanslar.


  • Slm
    Tesekkurler. Evet vize basvurularimin hepsi Turkiyeden di ve enson basvurum 15 sene onceydi onun disinda hicbir basvurum yokTabiki baska ulkere gittim geldim.Avrupa nin bir cok ulkesine gittim. Canada ya 5 yil gecerli vizem var. Aslinda Canada ya 10 gunlugune gezmeye gidecem ama oraya kadar gitmisken America ya da gecip kardeslerimi gormek istiyorum.isin asli bu. insallah bir sorun cikarmazlar busefer. :))


  • sahte evrakla başvuru yapmak ömür boyu ban sebebi değil mi? vize başvuru formunda daha önce hiç vize reddi ya da abd giriş limanlarında sınırdışı edildiniz mi diye bir soru var. oraya evet dediğinizde açıklayın diye kurucuk çıkıyor siz sahte evraktan dolayı vize reddi aldım demesenizde onlar bunu bilecek o nedenle yazacaksınız. ben vize alabileceğinizi sanmıyorum dürüst olmak gerekirse.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum