Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

  • ⭐⭐⭐⭐

    @mfkont sıkıntı olmaz merak etmeyin. Aslında gitmediyseniz randevumu kaçırdım deyip yeniden randevu alabilirsiniz.


  • Bu ileti silindi!

  • @denizci10 Böyle bir durumda ne zamana randevu veriyorlar ? Acil talep ederkenki gibi ilk müsitliğe mi ?


  • @ahsenaydgdu @denizci10 başvurularımız pandemi başından kalma olduğu için yenileri doldurduk. görüşmeye girerken yeni ds160 formunu kaydettiler ama görüşmede herhangi bir belge istemediler sanki karar önceden belli idi. eşim ev hanımı , görüşmesi daha sonra.


  • Arkadaslar merhaba ben ds160 forumunu ocakta doldurmustum ve ogrenciydim.O zaman daha henuz vize almadigim icin vize kismini almadim olarak isaretlemistim daha sonra yazin schengen vizesi aldim simdi forumu yeniden duzenleyecegim ama liseden mezun oldum universiteye gitmiyorum dershaneye gidiyorum sinava 1 sene daha hazirlanacagim.Sizce nasil bir yol izlemeliyim ogrenci kismini kaldirayim mi yoksa o kisma hicbir guncelleme yapmayayim mi ? Tesekkurler simdiden.

  • ⭐⭐⭐

    @mfkont baya talihsizce olmuş keşke ileri bi tarihe aynı güne saate denk getirebilseydiniz.. isterseniz eşinizi ileri alıp kendinize yeni bi başvuru yapın. Şart değil de diğer genel geçer kuralları karşılıyorsanız daha önce yurtçıkışı vs gibi şeyleri bide böyle denenebilir.


  • @Brownhood ben olsam o kısmı güncellemez sadece yurtdışı çıkışımı eklerdim. Ama tabi bu sadece ben olsaydım.. cevabı bilen başka birileri umarım çıkar 🙏🏼


  • Merhaba, annem ve babam icin ds-160 i istanbul secerek doldurdum. Vize basvurusu icin istanbula gun almistim. Simdi ankara olarak guncelledim. Yeni ds-160 doldurmam mi gerekiyor?


  • @eyuphanyl yok siz ne zaman isterseniz ona alıyorsunuz

  • ⭐⭐⭐⭐

    @burcualtay evet. Anne babanıza nasıl doldurdunuz bilmiyorum ama genelde anne babalara yanlış dolduruluyor. Ben şu an 4 anne ve babaya danışmanlık veriyorum çünkü kendileri red almışlar. Ben de vizelerini almaya çalışıyorum. Siz de dikkatli olun lütfen


  • @Brownhood her formun son kullanma tarihi vardır. O tarihte genelde geçiyor. Bundan dolayı formu yeniden doldurmanız gerekiyor bu yüzden de doldurduğunuz anda ki durumu yazmalısınız.


  • Merhaba 23 eylülde randevum var sormak istediğim iş yerimden dilekçe aldım izinli olduğuma dair kendim yine özel dilekçe yazmalı mıyım ve evraklara bakmıyolarsa buraya olan bağımı nasıl ispatlayabilirim. Daha önce yurt dışına çıktım 10 yıl önce..40 yaşındayım kurumsal firmada çalışıyorum vize alma şansım olabilir mi? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için


  • @denizci10 peki formu yeniden doldururken ayni form numarasini kullanip "retrieve an application" dedikten sonra bu ekran cikiyor. burdan create new mi demeliyim yoksa ilk ekrandan yeni bir basvuru yapmaliyim, fark var midir?
    anne babalara yanlis dolduluyor dediniz, nelere dikkat etmek gerekir ? 307fc2e8-4c2a-4786-87b7-38970f8b9343-image.png


  • Merhabalar,

    DS160 formunda vize tipi olarak B1 seçmek gerekirken yanlışlıkla B2 seçtik. Ödeme yaparken ise B1 seçtik. Bu durumda yeni bir DS160 formu mu doldurmalıyız? Eğer öyleyse onu yaptıktan sonra yeni bir randevu mu almalıyız?


  • @burcualtay create new application demelisiniz. Her şeye dikkat etmelisiniz. Formu doldurduysanız görmüşsünüzdür 100 e yakın soru var.


  • @stella olabilir tabi neden olmasın. Yaşınız da genç ama en azından çok genç değil.


  • Merhaba iyi günler herkese.
    İlk görüşmede red aldım.
    İkinci görüşme de ilk görüşmede ki Seyehat planımı aynı mı söylemeliyim değiştirmek mi mantıklı.


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ☺️
    İşyerimin yazacağı izin yazısı türkçe mi ingilizce mi olmalı ayrıca örnek yazı var mı elinizde simdiden çok teşekkürler🙏

  • ⭐⭐⭐

    Ingılızce veya Türkçe olabilir cok baktıkları söylenmez ama İngilizce almanız daha iyi olur. @snmbrk


Benzer Başlıklar

  • B1-B2 vizesiyle oturum uzatma

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) b1 vizesi b2 vizesi oturum
    4
    0 Oy
    4 İleti
    606 Bakış
    S
    merhaba turist vizesi yenilemede greencarda başvurulan fotoğrafla aynısı olursa sorun olurmu? 6 aylık değil bu denilirmi?
  • DS-160 formuyla ilgili sorular (ziyaretçi vizeleri)

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    258
    0 Oy
    258 İleti
    29k Bakış
    S
    Merhaba. Annem, babam ve kız kardeşim ABD turist vizesine başvuruyor. Ekim 2024'de DS160 formlarını submit ettik ve 26 Haziran 2026'ya güç bela randevu aldık. O zamandan beri randevuyu bekliyoruz. O süreçte kız kardeşim üniversiteden mezun oldu, çalışmaya başladı ve birkaç kez yurtdışına çıktı. Anladığım kadarıyla DS160 formunu güncellememiz gerekiyor ama resmi talimatlar şöyle diyor: "Cancel your current appointment. Update your profile with the correct DS-160 confirmation number. Schedule a new appointment." Şimdi biz kızkardeşimin appointment'ını iptal etmeden DS160 formunu güncelleyemiyor muyuz? Eğer randevuyu iptal edersek bir sonraki randevunun 2028 olmasından korkuyoruz. Bu konuda ne yapabiliriz?
  • Yurtdışı Oturumu ve B1/B2 Turist Vizesi Mülakatı

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    cetinmutluC
    @dpdemir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • 12 Oy
    1k İleti
    94k Bakış
    K
    @vartorian, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari) Green card'in duraklatilmasi Isveren sponsorlugunda basvuranlari da etkileyebilir mi? Henuz hersey gri ancak bir tahmini olan varmidir? "Green Card duraklatildi" diye bir sey yok. Sadece Diversity Visa Lottery (DV) programi durduruldu. O da yasaya uygun degil, bu sekilde durdurulamaz. Mahkemeden donecektir. Cekilis haricindeki hic bir green card sureclerinde durdurulma yok, zorlastirma var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum