FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@Serkan-Ertan-0 tebrik ediyorum ! AP sebebi neydi efendim ?
-
@Serkan-Ertan-0 26 mayis tarihinden beri ben de bekliyorum :) ve artik ben de bitsin istiyorum. Sizin adiniza cok mutlu oldum. Darisi benim basima :)
-
@Azer-Huseynov merhaba, AP işleminin gerekçesi söyleniyor mu? Ben bir bilgi verilmiyor diye biliyordum da yorumunuz dikkatimi çekti.
-
@yilmazz benden son 15 yillik giddiyim ulkeler ve kecmish pasaporta filan olan sorular gonderildi .
-
W waterman bu başlıktan bahsetti
-
Bu aralar bu konu başlığı bayağı durgunve durgunuz hepimiz. Umarım en yakın zamanda bende ve herkes vizesini alır. 1 Eylül Ankara konsoloslugu açılmasından sonra hizlanacağini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.
-
@rashcarter Bence 30 eylüle kadar greencard APlere öncelik verecekler. Sonra nişanlılık ve değişim vizelerine bakarlar. En son da turist vizeleri. Turist vizelerinin vizelerini almaları sene sonunu bulur bence.
-
@rashcarter burası çok sessiz. Eskiden marttan önce en azından haftada en azından bir kişi vizesini alırdı. Artık durdu. Hiç vize alan yok gibi.
-
@Azer-Huseynov Bey görünürde benim Fas dan aldığım polis sertifikasına itiraz etmişlerdi. O şekilde kalmıştık ama benim evrağı kabul etmiş görünüyorlar başkada bir şey istemediler.
-
İki konsolosluğunda aktif çalışması dosyaları cok cok hızlı eriticektir. Eylülün ilk haftası göçmen olmayan vizelerin süresinin düşüşünün göreceğiz ve umarım kimse AP sürecine kalmadan sorunsuz vizelerini alırlar. @SUV2019
-
@waterman Hocam göçmen vizeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
@SUV2019 DV Greencard AP lerin süreci 30 Eylül de bittiği için bu öngörü doğru. Ama hala Ankara da böyle bekleyen (100)Yüz kadar dv green card ap dosya var..15 Eylül e kadar bunları temizlerlerse ancak geriye kalan 15 gun icinde vize basılır. Aksi takdirde bütün hakları yanar. Ben de bu arada 175 gun beklemeden sonra AP den ciktim. Vizemin basilmasini bekliyorum. Bir aksilik cikmazsa. Bu vize sıkıntısı durumu basında da yer almaya başladı.Ankara yeni binasına da taşındı. Dolayısıyla artık süreç herkes için kısalır artık.insallah..
-
@AYSY33 Henüz yeni binalarına tasinmadilar bu ay sonu taşınıyorlar ve 1 Eylül'de Aktif görevlerine başlayacaklar, bu arada hayırlı olsun gözünüz aydın. Tam olarak Ne zaman hangi gün onay mesaji aldiniz? şimdiden yolunuz açık olsun:)) Darısı başımıza. Greencard mıydı sizinkisi?
-
@rashcarter, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@AYSY33 Henüz yeni binalarına tasinmadilar bu ay sonu taşınıyorlar ve 1 Eylül'de Aktif görevlerine başlayacaklar, bu arada hayırlı olsun gözünüz aydın. Tam olarak Ne zaman hangi gün onay mesaji aldiniz? şimdiden yolunuz açık olsun:)) Darısı başımıza. Greencard mıydı sizinkisi?
29 Agustos ta bu pazartesi yeni binalarında başlayacaklar. 23 ağustosta AP sureciniz tamamlandı diye mail geldi. Dv Green card idi. İyi dilekleriniz icin tesekkurler. Allah çok isteyen herkese nasip eder inşallah.
-
@AYSY33 Kendi Websitelerinden bakarsanız, 1 Eylül'de yeni binalarında başlayacaklar, 29 Ağustos değil. Bana da email geldi, immigrant ve nonimmigrant visas aktif olarak 1 Eylül'de çalışmalar başlıyor:) Umarim, hepimizin hakkında hayırlısı olsun, en yakın zamanda vizenizi alırsınız inşallah.
-
Her yıl olduğu gibi bence son ayda da AP sürecindekilere ağırlık verirler diye düşünüyorum. Mali yıl bitmek üzere 2022 süreci cok talihsiz oldu 2023 ve 2024 sürecini de bize zaman gösterecek. @rashcarter
-
Herkese Merhaba
İdari işleme kalıp, Ds-5535 formunu gönderdim alındığına dair mail gelmesi gerekiyor mu çünkü bana gelmedi? 2 hafta oldu ve herhangi bir update yok.
-
@ozgur1002 otomatik bir mail geldi ise ulaşmış demektir covid ile ilgili bir bilgilendirme ile basliyor mail.
-
@Fatih-Ekici Evet o geldi ben başka bir email geliyor diye düşünüyordum. Teşekkürler.
-
@ozgur1002 elimize ulaştı şeklinde bir mail atmadılar bana. Sadece epey süre geçtikten sonra haber çıkmayınca ben sordum. Elinize ulaşmadı mı diye.. evraklarınız ulaştı. İşleminiz devam ediyor diye cvp attılar. 3,5 ay oldu benim.
-
@yilmazz Benim de 10 ayı geçti. Burada benim rekorumu geçen var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum