(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@lbsryts konsolosluğa mail atın
-
Mailde ds535 formunu doldurun diyor mu? @gokkturan
-
Bu ileti silindi! -
@gokkturan bence kesinlikle bekle bir red daha alıp piyasayı karıştırma. Belki onay alacaksın ama. Ayrıca bu görüşme 3. Görüşmem olacak dimi girersen ben olsam 6 ay da olsa cevabı beklerdim. Hem bu süre zarfında Reddin üzerinden zaman geçmiş olacak.
-
merhaba ds-160 formunda aylik gelir kisminda sadece maas mi yoksa aylik tum gelirleri mi yazmaliyiz kafam karisti
-
@waterman valla öyle bir şey demedi bana aslında bilginiz varsa biraz özelden yazarsanız ben yenı üye oldum bilmiyorum bilgisizim baya
-
@lfcali hayır 3 değil bir defa girdim red yedim sonra bana mail geldi belgelerin hepsini göndermedim ama cevap geldi eksik diye ondan sonra daha gelmedi ben de başvurmadım daha vize için ama durum nedir bilmiyorum
-
@gokkturan red sebebinin ne oldugunu dusunuyorsun.. bunu ortadan kaldırdıysan değişiklik olduysa başvurabilirsin. aynıysa hala durumun ozaman değiştirene kadar başvurmadan beklemelisin bence
-
@ahsenaydgdu sebebi benim döneceğimden şüphe etmesi ama sorun şu benden mail ile belge istediler ondan dolayı merak diyorum daha önce başına gelen var mı diye
-
Maili özel bilgilerinizi silip buraya atar mısınız? Özelden yazmayın çünkü bu sorunu yaşayan insanlar bu konuyu okurken konudan faydalansınlar. Ben idari işleme kaldığınızı düşündüm nedense . @gokkturan
-
@waterman idari işlem nedir atarım maili tabiki
-
@waterman yüklenmiyor foto ama idari işlem nedir
-
Merhaba
Annem ile kardesim vizeye basvurdu ve mulakattan red aldilar . Annem 57 yasinda kardesimde 30 yasinda esinden ayrildi ve calisma ile ilgili bir ozgecmis mevcut degil . Red olmasinin sebebi kardesimin is hayati olabilir mi anneminde red almasini etkilemis olabilir bu yuzden ? Basvuru yapsak tekrardan annem icin nasil olur . Babam 30 yildir bir sirkette müdür pozisyonunda ayrica emekliligide var annemle ikisi beraber girerse bi + si olabilir mi bizim icin ?
-
@aysagroglu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
merhaba ds-160 formunda aylik gelir kisminda sadece maas mi yoksa aylik tum gelirleri mi yazmaliyiz kafam karisti
Ben boş bıraktım, zaten "doldurmak zorunda değilsiniz" diye yazıyor...
-
@aysagroglu, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
"If Employed" ibaresi vardı formda hatırladığım kadarıyla. Eğer diğer veya aylık tüm gelirleriniz işiniz ile oluşan bir gelirse yazmanızda fayda var.
-
Merhaba. Bir tanıdığım 15-16 ay önce B1/B2 almış. Oraya gidip 1-2 ay çalışıp geliyor. 1 ay Türkiye'de durup tekrar gidiyor. Şu anda 6 girişi var. 1 ay sonra tekrar gidiyor, giris olursa 7.nci girişi olacak. Bir giriş 10 günlük, diğerleri 180 gün kaşe vuruldu.
B1/B2 bu kadar rahat giriş-çıkış yapabilir mi?
-
İdari işlem ABDde adınızın taranması,sizin araştırılmanız demek isim benzerliğinizinden genelde kalınıyor. Maili buraya kopyala yapıştırda yapabilirsiniz @gokkturan
-
Bence çok şanslı memurlara denk gelmiş çünkü girişte bu kadar sık girişin olması ve tarihlerin yakın olması göze çok tuhaf gelebilir ve görevliler karşı tarafı zorlayabilir. @Kef14
-
@waterman ben belgeleri gönderiyorum onlar sorgulatıyor mu nasıl oluyor
-
Sanırım birbirimizi anlayamıyoruz? Ek evrak talep edildiyse AP sürecinde oluyorsunuz belge istenmiş sizden siz hangi belgeleri gönderdiniz? Ne amaçla sizden bu belgeler istendi? Konsolosluktan verilen red kağıdında ne yazıyordu? Gelen mail içeriğinde sizden ekstra döküman doldurmanız istendi mi? Bu tarz bilgileri iletmeniz gerekiyor ki sizin durumunuzu anlayalım ona göre yardımcı olalım @gokkturan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum