(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Ghost hayırlı olsun. Greencard kazanmışsınız sanırım. Bununla ilgili bir şey oldu mu? Soru falan sordu mu?
-
@denizci10 Teşekkür ederiz. Hayır hiç gündeme bile gelmedi. Biz de aslında bu konudan gol yeriz diye bekliyorduk açıkçası. yani "Siz ds260 formu doldurmuşsunuz. Göçmenlik niyetiniz var belli ki. O sebeple size vermiyorum" derler diye bekledik. Buna da cevap hazırladık. Evet anayasanızın bize sunduğu yasal yollar ile göçmen olmak istedik fakat olmadı. Bu demek değil ki illegal yollar ile göçmenlik niyetimiz var vs. vs. durumu anlatacaktık yani. ama bunlara gerek kalmadı.
-
Merhaba,
Daha önce İstanbul için randevu almıştım fakat Ankara'da randevu kabul etmeye başlayınca randevumu Ankara'ya çevirdim. DS-160 formunda halen İstanbul yazıyor. Bunu değiştirmem gerekiyor mu yoksa sistemden kendileri bu işlemi yapabiliyorlar mı? Teşekkürler
-
Merhaba
Daha önce vize mulakat yerim İstanbuldu fakat Ankara'da randevu almaya başlayınca bugün Ankara'ya çevirdim. DS-160 formunda bir değişiklik yapmadım. Bunu düzeltmem lazım mı? ve lazımsa nasıl yapabilirim? Teşekkürler -
herkese merhaba. aynı güne randevu bulamadığımız için benim ve eşimin randevu tarihleri farklı. eşim ev hanımı sponsoru benim. daha önceden shengen vizelerimiz var. sormak istediğim ise ben görüşmede red aldım ama eşimin görüşmesi daha sonra. görüşmesinin olumlu sonuçlama olasılığı var mıdır? veya hiç uğraşmayıp görüşmeye gitmesek olur mu ? nasıl olsa olumsuz sonuçlanacak diye düşünüyoruz. ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.
-
@denizci10 teşekkürler 🙏🏻
-
@ayvalik10 aynen hallettim teşekkür ederim 🙏
-
Merhaba
Daha önce İstanbul'da olab vize randevumu Ankara'ya aldım fakat Ds-160 formunda halen İstanbul görünmekte Bununla ilgili sorun olur mu? olursa nasıl bir işlem yapmalıyım? Teşekkürler -
@denizci10 aynen maalesef işler öyle yürüyor...Hallettim bu arada teşekkür ederim 🙏
-
@Ghost çok sevindim. Peki son bir soru siz ds160 da göçmenlik başvurusu yaptığınızı yazdınız mı?
-
@Ades88 geçmiş olsun. Sevindim adınıza.
-
@damladamla19 rica ederim. Kolay gelsin sizlere
-
@denizci10 Bahsettiğiniz soru bu mudur? "Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services?"
DS160 formunda göçmenlikle ilgili bu soru haricinde bir soru hatırlayamıyorum :thinking_face: Fakat bu soru ise kastınız, NO demiştik bu soruya.
-
@Ghost evet bundan bahsediyorum. Tamamdır. Teşekkürler
-
@mfkont red alma sebebiniz neydi eşinizi doğrudan etkileyen bir şey mi
-
Merhaba öncelikle ben Amerika turist vizesine başvurdum ve sonuç red oldu ama görüşmeden kısa bir süre sonra bana mail geldi ve bazı belgeler istenildi bir takım belgeler atıldı ama geri dönüş olmadı şimdi tekrar vize için gün alsam problem olur mu ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mı
-
Merhabalar interview icin annemle babama gun aldim ancak aralarinda 3 gun var ikisinin ayni anda girmesini istiyorum. Bunu nasil ayarlayabilirim?
-
merhaba ailem sakaryada yasiyor istanbul degil de ankaradan randevu aldik sorun olur mu
-
@lbsryts konsolosluğa mail atın
-
Mailde ds535 formunu doldurun diyor mu? @gokkturan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum