DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
-
@Esef Form güncellenemiyor. Yeni bir form doldurmanız gerekli.
-
@Programmer yeniden başvuru yapar gibi doldurup çıktısını götürmeliyim yani öyle mi?
-
@Esef Merhaba,
Bu iletimde belirttiğim gibi yapabilirsiniz siz de. Aynı bilgileri tekrar doldurmaktan çoğunlukla kurtulmuş olursunuz.
-
@zeyn teşekkür ederim
-
@crazycells Merhaba turist vizesi randevusu aldim belirli bir ds1160 formu ile annem icin randevu sonrasinda formda degisiklik yapamiyorum ne yapmam gerekiyor
-
@aysagroglu, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
@crazycells Merhaba turist vizesi randevusu aldim belirli bir ds1160 formu ile annem icin randevu sonrasinda formda degisiklik yapamiyorum ne yapmam gerekiyor
Formu submit ettiyseniz değişiklik yapamazsınız. Değişiklik yapacağınız ds-160 confirmation number ile yeni bir form doldurabilirsiniz. Böylece eski formdaki çoğu bilgi yeni forma da eklenecektir ve değişiklik yapmak daha kolay olacaktır.
-
@Samet-Ünlü benim onceki ds-160 formumu bir turlu sistem acmadi ben de yeni bir form doldurdum bahsettiginiz seyden farkli olarak umarim sorun olmaz
-
@aysagroglu, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
@Samet-Ünlü benim onceki ds-160 formumu bir turlu sistem acmadi ben de yeni bir form doldurdum bahsettiginiz seyden farkli olarak umarim sorun olmaz
Kolaylık açısından dedim zaten onu. Yeni form doldurup götürmekte hiçbir sakınca yok.
-
-
@Samet-Ünlü tesekkür ederim
-
Merhaba Vize mulakat yerini değiştirdiğimizde de yeniden ds 160 formu doldurup yanımıza almamız gerekiyor mu?
-
Merhaba DS160 formunu belirttiğiniz şekilde yeniden yaratıp yanımda götüreceğim. Sorum şu, acaba konsolos, eski DS160 ile yenisini kıyaslayıp bu değişikliği neden yaptığımı sorgulayacak mı?
-
@undisclosed_desires, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Merhaba DS160 formunu belirttiğiniz şekilde yeniden yaratıp yanımda götüreceğim. Sorum şu, acaba konsolos, eski DS160 ile yenisini kıyaslayıp bu değişikliği neden yaptığımı sorgulayacak mı?
Kimsenin bunun için vakti yok. Elinizdeki ds-160'ı alıp işleme koyacaklar. Bilgiler doğruysa ve mülakatınızla uyuşursa sıkıntı yok.
-
Arkadaşlar merhaba, birçok kişi gibi ben de aile fertlerinin ds-160 formlarını İstanbul üzerinden doldurdum.
Sonrasında ise randevu tarihini "Ankara" seçeneği ile daha erken bir tarihe güncelledim.
Burada bir hata yaptığımı hemen fark ettim elbette ve İstanbul a kayıtlı olan mevcut ds-160 formlarını Ankara olacak şekilde güncelledim.Şimdi son olarak, ais.usvisa sitesi üzerindeki randevuya ait "eski ds-160 form numaralarını" yenileri ile güncellemem gerek ancak bunu yapamıyorum.
Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
-
merhaba, J-1 visitor resercher vizesi için randevu oluşturmaya çalışıyorum. sorum şu; ds-160 içerisinde SEVIS Anumarası zorunlu istiyor fakat henğz sevis numaram gelmedi ama randevu tarihini kaçırmamak için de beklemek istemiyorum. şimdi SEVIS numarasını 0000000 diye sallasam bu sayede bir ds-160 kodu alsam bununla randevu alsam sonra SEVIS numram gelince yeni bir ds-160 doldursam randevu ekranımda ds-160 kodu güncelleyemeceğimi biliyorum. peki aldığım randevu tarihini kullanabilmek için ne yapabilirim.
-
@Kryptonite, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
Arkadaşlar merhaba, birçok kişi gibi ben de aile fertlerinin ds-160 formlarını İstanbul üzerinden doldurdum.
Sonrasında ise randevu tarihini "Ankara" seçeneği ile daha erken bir tarihe güncelledim.
Burada bir hata yaptığımı hemen fark ettim elbette ve İstanbul a kayıtlı olan mevcut ds-160 formlarını Ankara olacak şekilde güncelledim.Şimdi son olarak, ais.usvisa sitesi üzerindeki randevuya ait "eski ds-160 form numaralarını" yenileri ile güncellemem gerek ancak bunu yapamıyorum.
Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
Mail atarsanız düzenlerler. Ama hiç uğraşmanıza dahi gerek yok çünkü görüşmeye gideceğiniz gün ds 160 ın yazılı olduğu ilk sayfanın çıktısını oradaki görevliye ilettiğinizde güncelliyor ve o şekilde görüşmeye giriyorsunuz.
-
@frukogazoz Çok teşekkürler, bu beni biraz rahatlattı çünkü randevu sistemi üzerinden randevuyu silersem yeniden başvuru ücreti ödeme maliyetiyle karşılaşmak istemiyorum.
Acaba garantiye almak için bir eposta göndersem mi?
-
@Kryptonite, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
@frukogazoz Çok teşekkürler, bu beni biraz rahatlattı çünkü randevu sistemi üzerinden randevuyu silersem yeniden başvuru ücreti ödeme maliyetiyle karşılaşmak istemiyorum.
Acaba garantiye almak için bir eposta göndersem mi?
Bence gerek yok ama içinizin rahatlamasını istiyorsanız gönderin kaybedeceğiniz bişey yok sonuçta güncellenirse tam olmuş olur😌
Kendimden biliyorum ben bahsettiğim şekilde gittim ve oradaki görevlilere düzelttirdim 😌 -
@raktan, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?
merhaba, J-1 visitor resercher vizesi için randevu oluşturmaya çalışıyorum. sorum şu; ds-160 içerisinde SEVIS Anumarası zorunlu istiyor fakat henğz sevis numaram gelmedi ama randevu tarihini kaçırmamak için de beklemek istemiyorum. şimdi SEVIS numarasını 0000000 diye sallasam bu sayede bir ds-160 kodu alsam bununla randevu alsam sonra SEVIS numram gelince yeni bir ds-160 doldursam randevu ekranımda ds-160 kodu güncelleyemeceğimi biliyorum. peki aldığım randevu tarihini kullanabilmek için ne yapabilirim.
@frukogazoz hocam bu konuda fikir verirseniz çok minnettar kalırım. :folded_hands_light_skin_tone:
-
@frukogazoz hocam bu konuda fikir verirseniz çok minnettar kalırım. :folded_hands_light_skin_tone:
Mesaj kutuna bakabilirsin dostum😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum