(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@sunflower çok sağ olun içim rahatladı :)
-
Teşekkür dostlarımmm
-
@Hopes1 hayır çıkmaz asıl yanınızda götürürseniz sorun çıkar
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Hopes1 hayır çıkmaz asıl yanınızda götürürseniz sorun çıkar
Peki yaptığım hatayı söyliyeyim mi girişte
-
@sunflower siz ilk formu da götürmüş müydünüz?
-
@Hopes1 hayır götürmedim.
-
@tuncayarat hayırlı yolculuklar olsun Tuncay bey.
-
Mobil olduğum için link veremiyorum ama artık Ankarada da turist bakılacağı için yığılma azalacaktır herkese hayırlı olsun :) f5haber diye bir yerden okudum ben gazete haberini.
-
@Hyller, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@dnzbb, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
merhaba ben de ankaraya randevu aldim 6 ekim. adreste kavaklidere yaziyor
@dnzbb muhtemelen adres bilgisini de güncelleyecekler. 1 eylülden itibaren yeni binada hizmet vereceklermiş.
@dnzbb 29 ağustos 2022 den itibarenmiş linki paylaşıyorum.
-
@ahmetuyar çok teşekkürler
-
Merhaba arkadaslar. Annem icin, DS-160 formuna gorusme adresini Istanbul, TR yazmistim, randevuyu Istanbul a almistim. simdi randevumu Ankara ya almak istiyorum. Yeniden DS-160 formu doldurmama gerek ver mi? nasil bir islem yapmam lazim. Saygilarimla.
-
@Micheal-0
Vize Başvuru Ücretlerine İlişkin Hükümler ve Koşullarin altinda: son cumleye gore degistirebiliyorsunuz:
"Başka bir ülke için ödenen ABD vize başvuru ücretleri bir diğer ülke için başvurularda kullanılamaz. Ödeme bir ülkede gerçekleştirildikten sonra, farklı bir ülkede randevu almak için kullanamazsınız. Eğer aynı ülkede yeni bir randevu almak istiyorsanız lütfen bu internet sitesinde oturum açarak randevunuzu iptal ediniz veya yeniden randevu alınız."
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/fee
Randevu degisikligi yaparken su cumle cikiyor: "Lütfen başvuracağınız Konsolosluk Bölümü konumunu seçin. Aşağıda seçilen Konsolosluk Bölümü konumu, DS-160 formuna girilen Konsolosluk Bölümü konumuyla eşleşmelidir."
Ben annemin randevusunu, risk alip istanbuldan ankaraya alacagim. Acaba randevu icin nasil bir yol izlememiz lazim? -
@1702em evet gerek var. Çünkü ilk ds160 formunu doldururken İstanbul seçmişsinizdir şimdi Ankara seçmelisiniz.
-
@Hopes1 tabi buyrun söyleyin
-
2020 Greencard talihlisiydim , greencartimi siram yuksek oldugu icin alamadim. Ayrica ds forkunu doldurup gondermistim.
Suan Kanada’da college okuyorum. Okulumun bitmeaine 1.5 yil daha var.
Amerikaya turist vizesi basvurumu Kanada uzerinden yapmak istiyorum.
Daha once da formunu doldurmus olmam vizeyi almami etkiler mi ? Tesekkurler
-
-
@Samet-Aykaç DV2022 mali yılı bittiği için, DS260 formu doldurmuş olmanızın hiçbir sakıncası yok.
ben de DV2021'de vizemi alamadım ve sonrasında B1 vizesi için başvurup vizemi aldım.
DS160'daki "daha önce göçmenlik başvurusunda bulundunuz mu?" sorusuna "evet" cevabı verip, açılan kutucuğa " DV2020 çekilişini kazandım ama mali yıl bittiği için vizemi alamadım" şeklinde bir açıklama yazabilirsiniz.başvurunuzda bol şans.
-
Arkadaşlar vize süresi minimum maksimum diye ayrılıyormu yani benim 10 yıl almam gerekli daha düşük Süreli vize veriyorlar mı bilgisi olan varmı ?
-
Ekim sonlarında anakara da randevum var.
Pasaportumda 1 adet shengen vizesi mevcut. 2. De şu an İtalya konsolosluğunda bekliyoruz.
Vergi levham ve ev tapusu mevcut. Ayrıca emekliyim.
Sizce şansım nedir. 🤔
Ayrıca dualarınızı bekliyorum. -
@denizci10 bizim nüfusta yoğunluk olduğu için geçerli olan pasaportumu şuan için değiltiremeyeceklerini söylediler bende vakit kaybetmek istemiyorum yeni pasaportu bekleyerek biran önce vize başvurusu yapmak istiyorum.Sanırım dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim cevabınız için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum