DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Mendebur gerçekten katılıyorum.

    Önceki senelerde çok gördüm. Öylesine başvurmuştum, çıktı gidecek dilim / param / imkanım yok diyen insan. Gerçekten sinir bozucu.

    Madem gitmeye niyetin durumun yok, niye başvurup olanın hakkını yersin ki? Çıksa gidebilecek insanların hakkını yemek onların ahını almak ileride size bir şekilde dönmezse eğer ben bu dünyanın işleyişini anlamamışım demektir.


  • @mendebur yerden göğe kadar haklısın ancak bir de şöyle bakalım!!! velev ki o parayı yeşil kart harcamalarına değilde ülkemizde kullansa idik...sizce buna değer miydi ? öyle olduğunu düşünseydik veya bu para ile ülkemizde neye veya nelere sahip olacaktık ? Aslında sorun ülkemizde o para ile sahip olacağımız bir şeyden ziyade bu ülkenin zaman geçtikçe yaşanılamaz bir hala gelmesi şuanda bizi bu forumda birleştirdi...Cesur olmakta fayda var


  • Çekilişi kazansa da formu doldur(a)mayan/mülakata git(e)meyen/istenen evrak veya şartları sağla(ya)mayan kişiler başkalarının haklarını tam da yemiş olmuyorlar sanki, yani şöyle değil mi; zaten 50.000 adet vize için çekilişten atıyorum 80.000 kişi çıkarıyorlar kazanmış olarak.. Zaten yüksek case number lara sahip olanlar tabiri caizse yedek gibi oluyorlar, yani ilk 50.000 içinde atıyorum 7.500 kişi şartları sağlamıyor diye 42.500 kişiye vize verip orada kesmiyorlar ki diğer gidebilecek 7.500 kişinin hakkı yensin. Zaten sıradan devam ediyorlar o 7.500 ü de tamamlamak için, yanlış mi biliyorum yoksa? Hatta burada yüksek case number a -hatta 30küsur binler için mesela- sahip arkadaşlara inşallah size de sıra gelir denmiş ya hep, e bunu temenni etmek zaten onlardan önceki numaralara sahip birilerinin bu şartları sağlayamamış olmasını beklemek demek değil mi?.. bu mantıkla bakınca pek de hak yeme durumu olmuyor sanki, en azından olumsuz düşünüp can sıkmamak adına olaya böyle bakılabilir, hepiniz bu prosedürü benden daha iyi de biliyorsunuzdur muhakkak ama işte çok da üzülmemek adına bir bakış açısı sunmak aynı zamanda benim amacım 🙂 çünkü şartları sağlamayan birinin yerine o çekiliş sırasında bizim olacağımız da belli değilken, hakkımızı yemesinler diye içimizi kemirecek düşüncerelere girmeyelim bence.. çünkü başvurular 2020 için artan oranda devam edecek gibi görünüyor zaten, iyi düşünelim iyi olsun..

  • ⭐⭐

    @aysegul bende sizin gibi düşünüyorum. Bu sene Case No 25 binlerde olup çekilişi kazananlar gitmesin diye dua eden çok kişi vardır. Dediğiniz gibi zaten yedekli çekiliş yapılıyor. Avrupa'da numarası cut-off 25775'e kadar olanların %40 ı gitmedi mülakata. Buna rağmen binlerce kişi kazandığı halde görüşme alamadı.


  • @redsat2000 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    İTÜ uzay mühendisliği bölümünde son sınıf öğrencisiyim. Ülkenin hali malum, liseye başladığım günden beri Amerika'ya yerleşmek istiyorum. Ben de green card'a dördüncü başvurumu yapacağım bu sene.

    Tek istediğim huzur ve gelecek. Hayırlısı bakalım.

    Ben 13. basvurumda başardım. Ekim4 de görüşmeye gidiyorum. Sakın pes etme

    Kesinlikle pes etmemek lazım. ben liseden mezun olunca başvurmaya başladım. ilk başvurum DV2001 idi. Ondan sonra her sene başvurdum. Amerika ya gidip master yaptım geri geldim evlendim çocuğum oldu. Hatta çocuğumun doğumunu amerikada yapacaktım imkanlar el vermedi. Ama sonunda lottery bu sene kazandım ve gidiyorum. Hayattaki tek umudunuz olmasın ama başvurmaktan da vazgeçmeyin.


  • @mendebur gerçekten yüksek rakamlar birikimi olmayanlar için dolar kurunun ne olacağının belirsiz olması kart alma sürecinin uzun olması tl olarak maliyetleri sürekli arttırıyor.evin arabanı satsanda alabileceğin doların azalması üzücü.Son dolar artışı insanları yüzde 40 dan fazla fakirleştirdi bu durumlar ortalama her 5 yılda bir oluyor bu durum bile gitmeye bir sebep.


  • @redsat2000 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @heleniki Allah sifa versin . dualarımız seninle

    çok teşekkür ederim.


  • @aysegul DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Çekilişi kazansa da formu doldur(a)mayan/mülakata git(e)meyen/istenen evrak veya şartları sağla(ya)mayan kişiler başkalarının haklarını tam da yemiş olmuyorlar sanki, yani şöyle değil mi; zaten 50.000 adet vize için çekilişten atıyorum 80.000 kişi çıkarıyorlar kazanmış olarak.. Zaten yüksek case number lara sahip olanlar tabiri caizse yedek gibi oluyorlar, yani ilk 50.000 içinde atıyorum 7.500 kişi şartları sağlamıyor diye 42.500 kişiye vize verip orada kesmiyorlar ki diğer gidebilecek 7.500 kişinin hakkı yensin. Zaten sıradan devam ediyorlar o 7.500 ü de tamamlamak için, yanlış mi biliyorum yoksa? Hatta burada yüksek case number a -hatta 30küsur binler için mesela- sahip arkadaşlara inşallah size de sıra gelir denmiş ya hep, e bunu temenni etmek zaten onlardan önceki numaralara sahip birilerinin bu şartları sağlayamamış olmasını beklemek demek değil mi?.. bu mantıkla bakınca pek de hak yeme durumu olmuyor sanki, en azından olumsuz düşünüp can sıkmamak adına olaya böyle bakılabilir, hepiniz bu prosedürü benden daha iyi de biliyorsunuzdur muhakkak ama işte çok da üzülmemek adına bir bakış açısı sunmak aynı zamanda benim amacım 🙂 çünkü şartları sağlamayan birinin yerine o çekiliş sırasında bizim olacağımız da belli değilken, hakkımızı yemesinler diye içimizi kemirecek düşüncerelere girmeyelim bence.. çünkü başvurular 2020 için artan oranda devam edecek gibi görünüyor zaten, iyi düşünelim iyi olsun..

    Evet haklısınız sistem , sayının 2 katı katılımcı seçerek başvurmayanlar eliyor. Ben sadece başlangıç mantığındaki düşünerek yorumladım, söylede düşünürsek sonuçta bu bir Loto ve basit mantıkla Türkiye de 500 de 1 şansınız var. Sırf eğlencesinde olanların toplamdan çekilmesi sonuçlar açıklanmadan sizin istatistiğinizi 490 da 1 e veya atıyorum 400 de 1 e çekebilir bu bile umudumuzu arttırır..


  • @mendebur tabi o konuda haklısınız siz, ben biraz da bu iş kısmet veya şans işi diye baktığımdan ve genel olarak optimist tarzımdan herhalde farklı bir açıdan bakmaya çalışıyorum, sonuçta başvurucaz ve ihtimaller çok düşük, herkes kendisi için en iyisini istiyor (veya ben ve eşim gibi olanlar çoluk çocuk istikbalini düşündüğünden).. ihtimalin düşüklüğü bekletinin çokluğuyla kesişince sonuçta hayal kırıklığının büyük olduğunu gördüm forumdaki geçmiş çekiliş sonuçlarının açıklandığı sayfalarda.. aylar öncesini şimdi okurken ben bile çok üzüldüm insanlar için, o yüzden onların veryansınlarını çok haksız bulmamakla birlikte gerek yok diyorum, hem başkasını suçlamaya hem kendini üzmeye..
    velhasılı, uzattım ama herkes haklı tabi.. 🙂


  • Dv 2020 ekim ayinda yapilacak olan cekilis dimi ?


  • @lmspay dv2020 için bu ekimde başvuru yapılacak, mayıs2019da da çekilişi yapılacak.


  • bunun bir çekiliş olduğunu düşünmüyorum .Başvurulular kasımda bitiyor mayıs ayında sonuçlar acıklanıyor.
    çekiliş olsa sonuçlar kısa sürede acıklanır neden 5 ay bekleniyor


  • @birumut daha önce burada okumuştum; yıllar önce başvurular kağıt formlarla yapıldığından incelenmesi vs işlemlerin yapılması için arada bu kadar süre oluyormuş, online a geçtikten sonra da takvimi değiştirmemişler..


  • @aysegul ABD hiçbirşeyi şansa riske bırakmaz. bilgisayar ortamında yapılan bir kuranın uzun sürmesi şüphelendiriyor. demokratik herşeyi acık olan bir ülke bu kurayı yaptığında gözlemci gibi birşeyin katılımını sağlıyor mu ?


  • @birumut o kadar detaylı bilgim yok malesef, Yani çekiliş güvenliği konusunda hiçbir fikrim yok 🙂 önceki postta da belirttiğim gibi burada okuduğum bir bilgiyi paylaştım.


  • DV2020 için instruction ne zaman yayınlanır sizce ?


  • çekiliş zamanını dört gözle bekliyoruz ve ins hayırlısı olur herkes için , başlasın maraton 🙂


  • @icore geçen sene bu zamanlar yayınlanmıştı


  • @gözde supriz yasamayiz insallah 🙂


  • @icore sanmam şuan için o kadarını yapmazlar diye düşünüyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum