Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT sırasında yeni bir sponsor bulmak

Work and Travel (WAT) Programı
3 3 538 2

• Merhaba bir şey sormak istiyorum,

WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

Amacınız WAT bittikten sonra orada kalmak ve "Green Card almak için sponsor" bulmak mı ? Doğru mu anladım ?

• Merhaba bir şey sormak istiyorum,

WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında yasal bir biçimde kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• eski DV talihlisinin WAT yapması

Work and Travel (WAT) Programı work and travel ds260 gocmenlik gocmen vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    247 Bakış
    W
    @dontoliver önemli olan Türkiye ile bağlarınızın güçlü olması , mülakatta sorulursa mali yıl bitti bu yüzden vizemi alamadım diyebilirsiniz
  • 0 Oy
    2 İleti
    349 Bakış
    crazycellsC
    @Kaan-0, içinde söyledi: WAT için ikinci J1 vizesini mülakata girmeden alabilmek mümkün mü? Merhabalar ben 2022 wat için j1 vizesi aldim ve 2023 te tekrar gitmek istiyorum galiba mulakata tekrar girmeden posta yolu ile pasaportu gönderip vizeyi yenileyebiliyormusuz boyle birsey varmi cevaplarsaniz sevinirim. Evet, vize kategoriniz degismedigi icin boyle bir talepte bulunabilirsiniz. Ama yine de DS-160 formu doldurup, vize ucreti odeyip, bir randevu tarihi almaniz gerekiyor. Daha sonra konsolosluga ulasip mulakatsiz vize talebinde bulunacaksiniz, eger durumunuzu vizeye uygun bulurlarsa posta ile belgeleri gondermenizi isteyecekler, eger uygun bulmazlarsa randevu tarihinde konsoloslukta mulakata gireceksiniz. ayrica su basligi da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4248/j1-vize-görüşmesi-yapmadan-yeniden-vize-almak/ Bu da konsoloslugun sitesindeki guncel bilgi: Renewing Your NIV As of January 26, 2021, applicants with prior visas may be eligible to renew their visa without an interview. If your visa expired within the last 48 months and your biographical information and visa category remains unchanged, you may not be required to have an in-person interview. Please visit our appointment scheduling website for further details: https://ais.usvisa-info.com/en-tr/niv https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/
  • WAT Programı için Güvenilir Şirket Tavsiyeleri

Work and Travel (WAT) Programı
    9
    0 Oy
    9 İleti
    6k Bakış
    D
    evet bu firma (siner yurtdışı danışmanlık) ile çalışan arkadaşlarım olmuştu. Kendilerinden detaylı bilgi alıp paylaşmaya çalışıcam. firmanın detaylı bilgilerini https://www.tikla.com.tr/siner-yurtdisi-egitim-danismanlik-turizm-seyahat-insaat-ticaret-limited-sirketi.html adresinde bulmanız mümkün.
  • WAT Programı Hakkında (dolandırıcılara dikkat!)

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    8
    3 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    RockyR
    @yedibelahusnu Hemde çok.. daha da artacağı söyleniyor, bunun sonu nereye varacak merak ediyorum. Program ücreti için çok fazla isteniyor, neden bu kadar masraflı merak konusu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k