Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT sırasında yeni bir sponsor bulmak

Work and Travel (WAT) Programı
3 3 538 2

• Merhaba bir şey sormak istiyorum,

WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

Amacınız WAT bittikten sonra orada kalmak ve "Green Card almak için sponsor" bulmak mı ? Doğru mu anladım ?

• Merhaba bir şey sormak istiyorum,

WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında yasal bir biçimde kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• WAT ile gidip ABD Ordusunda sözleşmeli asker olmak

6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    kaanvercettiK
    goarmy.com girip sitedeki online chat hizmetinden ordu görevlisi ile konuştum. Biraz çelişkili konuşuyor, "You would still have to get your green card, but a recruiter would be able to assist with the process." diye cevap verdi, but kelimesinden sonrası söylediği şey kafamı karıştırdı. Az daha digledim greencardsız başvuramıyoruz yani değil mi diye, verdiği cevap da "A recruiter would be able to give you more information once you arrive here, but yes." oldu. Sanırım recruiter ile bizzat yüz yüze konuşmak lazım, bir yolu olmasa direkt kesin olarak hayır derdi diye düşünüyorum.
  • WAT DS-2019'daki başlangıç tarihinden önce çalışmak

13
    0 Oy
    13 İleti
    732 Bakış
    Kerem YalçınK
    @waveila merhaba, şimdi ben de aynı durumdayım. ABD de ise baslaman 15 Haziran Ónce gltsem başka işyerlerinde iş bulabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • WAT sonrası statü değişikliği

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    19
    0 Oy
    19 İleti
    3k Bakış
    DustyBlueD
    @Ex-Ask, içinde söyledi: WAT sonrası statü değişikliği Okudum zaten ve linkte cevabı olmayan şeyleri soruyorum. Binlerce genç var abd ye gitme hayali kuran. Onlarada kendimede iyilik yapıyorum hanımefendi bahsettiğiniz başlıkda dahil bu forumu oldukça iyi bildiğimi düşünüyorum sorduğunuz soruların hepsinin cevabı en ince ayrıntısına kadar var. siz armut piş ağzıma düş yapıyorsunuz carzycells kibarlık yapıyor yardımcı olmaya çalışıyor sizde kibarlık yapıp önce okusanız sonra sorsanız, daha büyük iyilik yaparsınız cevabı belli soruları 20 kere sormak forumu çöplüğe çeviriyor.
  • WAT Vizesi ve Düşük Not Ortalaması

32
    2 Oy
    32 İleti
    6k Bakış
    celicaC
    @taha-çayır Buyuk ihtimal alirsiniz hocam. Ileride duzeltecegim gecici bir vaziyetten 1.0 yaptim diyebilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k