Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

• ⭐⭐⭐⭐

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım yurtdışında çantasını çaldırmış içinde de pasaportu varmış. Konsolosluk ile görüşmüş pembe pasaport yani geçici pasaport verecekmiş. Asıl sorun da şu 10 gün sonra vize görüşmesi var İstanbulda. Pembe pasaport yani geçici pasaport ile vize görüşmesine giren oldu mu? Hiç böyle birini duydunuz mu? Fikri olan bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• ⭐⭐

@denizci10 geçici pasaport sadece ülkeye dönmekte kullanılır.

• Selamlar eşim ve kendim için randevu alacaktık önce kendime almak istedim ve boş yer yok uyarısı aldım daha sonra eşim için denedim randevu tarihi verdi bana boş tarih yok diyor eşime boş tarih var diyor neden böyle birşey oluyor bilgisi olan var mı teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@Ghost fuara gidişi destekleyecek belgeleriniz varmı oldu ki sordular. Onlar varsa iş yerinden yazı vs fuar giriş belgeleri gibi şeyler ondan devam edebilirsiniz. Bu tarz şeyler yoksa ve daha öncede giriş çıkış yaptığınız ülkeler varsa florida tatili yapabilirsinz. Önemli olan şey geri döneceğinizi desteklemeniz

• @heroinchains sık sık kontrol edin, eylül ayıda açılır yakında o zaman sizde öne çekebilirsinz

• ⭐⭐⭐

@tayboga ahahahah bende 10 ağustosa çektim ama tıklayamadım resmen telefonda elim zangır zangır titreye titreye yaptım çünkü inanılmaz bir şeydi

• @Emre-Kurtulmuş konsolosluğu arayıp sormuşlar değişime sınırsız demişler

• Merhabalar eşim ve kendi adıma vize başvurusu yaptık eşime randevu tarihi atadı bana atamadı neden acaba bilgisi olan var mı teşekkürler

• @ahsenaydgdu sınırsız ise ben ara ara değiştireyim, 3-5 gün 3-5 gün derken alırım heralde baya geri diye düşünüyoruö. önümde baya zaman var çünkü :grinning_face_with_big_eyes:

• ⭐⭐⭐

@madmizah sıkı takipte kal bence eylüller açılıcak yakında, çünkü ben şahsen 19 eylüldeydi iptal ettim mesela bunu birisi alacak elbet açılan yeri 😂

• @ahsenaydgdu @ahsenaydgdu her gün girip kontrol edeceğim artık napayım. Ağustos 2023 te görüşme olursa sonrasındaki dolar kurunu düşünemiyorum çünkü. Şimdi bile fenayken bir de dolar seviyesi. (ben de gittim vize verdiler de sonrasını düşünüyorum) :)

• ⭐⭐⭐

@madmizah ahahaha kur konusunu düşünmek istemiyorum. Yine 18 e dayandı yani bizimde suan para kuş gibi kaldı.. sizde inşallah bu yıl bitmeden yakalarsınız..

• @ahsenaydgdu inşallah inşallah. Orası için 2000$ zamanında kenara koymuştum. Ama uçak bileti gözümü korkutuyor. Ne kadar erken mülakat, o kadar erkenden uçuş bakmak ve uyguna almak demek benim için. hakkımızda hayırlısı

• @altone ilk olarka lütfen merak ettiğiniz her konu için yeni başlık açmayın, bu forum kurallarına aykırıdır.

sorunuzun cevabı bu konu için açılmış özel başlıkta var;

https://yesilkartforum.com/forum/post/282820

• @ahsenaydgdu günaydın. sık sık kontrol edince malesef site tekrar girmeye izin vermiyor. acaba boş randevu saatleri genelde hangi saatlerde açılıyor. bu arada sistem çok saçma. en azından toplu mail atılablir öne çekeceğiz kontrol edin diye, böylece o saatlerde kontrol ederiz. at yarışına çevirmişler resmen. önce tıklayan kazanır, mantıklı bir sistem yok malesef. halbuki 1 senedir bekleyenle 1 hafta önce başvuran aynı güne alabiliyor. kime anlatacaksın ki 3. dünya ülkesiyiz ya değer bu kadar

• selamlar,
    haftaya vize görüşmem var,
    ds160 formunda seyahat planım mayıs 2023,vize verirlerse ekim 2022de gitsem sıkıntı olur mu;
    gümrük polisi ds160a bakıyor mu ,sorun çıkarır mı? tecrübesi, duyduğu olan varsa cevaplarsa sevinirim. teşekkürler.

• @madmizah ocak-şubat-nisan 2023 aylarına açıyorlar sık sık hocam. 2-3 gün takip etseniz çok rahat değiştirirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

arkadaşlar ds160 da eşi vefat etmiş kişiler ne yazıyor evlilik durumuna? bilen varsa paylaşabilir mi? teşekkürler.

• @denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

arkadaşlar ds160 da eşi vefat etmiş kişiler ne yazıyor evlilik durumuna? bilen varsa paylaşabilir mi? teşekkürler.

Widowed olması gerekiyor

• @Samet-Ünlü teşekkürler. ben de öyle düşünmüştüm emin olmak istedim yine de çok sağolun.

Benzer Başlıklar

• B1/B2 Vize Iptali nerden kontrol edilebilir?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    gucarslanG
    @peace33 yasal olmayan konular için bir avukatla görüşmelisiniz. sorunuzun cevabını bilsem dahi size bu konuda yardımcı olamam. bu sebeple sizi forumdan uzaklaştırıyorum.
  • B2 turist vizesini F1 öğrenci vizesine cevirmek

38
    0 Oy
    38 İleti
    4k Bakış
    E
    Merhaba ben eşim ve çocuğum geçen yaz turist vizesi ile Amerika’ya giriş yaptık , daha sonra turist vizesi (6ay) biterken f1 öğrenci vizesine başvurduk , o evrede sponsorluk teklifi geldi ama pek de ne kadar süreceği belli olmayan bir süreçti , biz de Türkiye’ye donmeye karar verdik. Öğrenci vizesi çıkmıyor askıda kaldık zannediyorduk ki meğer son bir hafta içinde onay almışız.30 temmuzda giriş yaptıysak 25 temmuzda Türkiye’ye dönüş yaptık. Biz artık turist vizemizi yakmış mı oluyoruz? Tekrar giriş yapmak istediğimizde f1 başvurusu mu yapmamız gerekiyor , ve çıkma olasılığı gerçekten dusuk mu ? Green card çekilişi çıktığında herhangi bir sorun yaşanır mı? Uzun oldu biraz ama pek bilgi alamadım bu konularda ..
  • Yurtdışı Oturumu ve B1/B2 Turist Vizesi Mülakatı

8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    cetinmutluC
    @dpdemir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • 11 Oy
    200 İleti
    23k Bakış
    S
    Merhaba. Annem, babam ve kız kardeşim ABD turist vizesine başvuruyor. Ekim 2024'de DS160 formlarını submit ettik ve 26 Haziran 2026'ya güç bela randevu aldık. O zamandan beri randevuyu bekliyoruz. O süreçte kız kardeşim üniversiteden mezun oldu, çalışmaya başladı ve birkaç kez yurtdışına çıktı. Anladığım kadarıyla DS160 formunu güncellememiz gerekiyor ama resmi talimatlar şöyle diyor: "Cancel your current appointment. Update your profile with the correct DS-160 confirmation number. Schedule a new appointment." Şimdi biz kızkardeşimin appointment'ını iptal etmeden DS160 formunu güncelleyemiyor muyuz? Eğer randevuyu iptal edersek bir sonraki randevunun 2028 olmasından korkuyoruz. Bu konuda ne yapabiliriz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k