Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
-
@crazycells hocam son asamada ds 1860 formu okuyorum. Ama ds 260 formunu elektronik olarak imzalayamiyorum basvurum onaylanmiyor.. Ne yapmam lazim.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@Salih-Aygün-0, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
@crazycells hocam son asamada ds 1860 formu okuyorum. Ama ds 260 formunu elektronik olarak imzalayamiyorum basvurum onaylanmiyor.. Ne yapmam lazim.
bu baslik SSS kaydi basligi oldugundan sadece SSS askerlik kaydi ile ilgili sorulariniz icin bu basligi kullanmalisiniz, DS-260 formu hakkindaki sorularinizi sadece su baslikta sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
merhaba, bir sorum olacaktı SSS'de greencard elimize geçtikten sonra ilk 30 gün mü yoksa immigration vize basıldıktan sonra mı ilk 30 gün içinde SSS'ne başvurmamız gerekiyor? @crazycells
-
@capon, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
merhaba, bir sorum olacaktı SSS'de greencard elimize geçtikten sonra ilk 30 gün mü yoksa immigration vize basıldıktan sonra mı ilk 30 gün içinde SSS'ne başvurmamız gerekiyor? @crazycells
Gocmen vizeyle ABD'ye giris yaptiktan sonraki 30 gun icinde...
-
Orduya katılmak istiyorum
-
Merhaba formu posta ile gonderdim bende @crazycells agency use kismini bos biraktim gonderirken. Ama tam olarak ne sordugunu anlayamadim kullandigim bir danisman olup olmadigini mi soruyordu ? Bilginiz var mi ?
-
Merhaba @crazycells formu bende doldurup gonderdim ancak aklima bir sey takildi formdaki agency use kismini bos biraktim. Doldururken danisman kullanmadigim icin bos birakmam gerekiyordu degil mi o kismi bilginiz var mi ?
-
@Fettah-Kaya, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
Orduya katılmak istiyorum
su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak/
-
@yahya-akan, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
Merhaba formu posta ile gonderdim bende @crazycells agency use kismini bos biraktim gonderirken. Ama tam olarak ne sordugunu anlayamadim kullandigim bir danisman olup olmadigini mi soruyordu ? Bilginiz var mi ?
hayir
agency usebolumu kendilerine ait bir bolum, sizin o kismi doldurmamaniz gerekiyor zaten, dolayisiyla sorun yok
-
N narcisyoruk bu başlıktan bahsetti
-
Green card veya vatandaşlığım yok bana da selective service system dan posta geldi ne demek bu bilen varsa cevaplayabilir mi
-
@Umut-Çatak, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
Green card veya vatandaşlığım yok bana da selective service system dan posta geldi ne demek bu bilen varsa cevaplayabilir mi
Kayit olmakla ilgili mi? Yanlislikla gonderilmis olabilir, hangi statu ile ABD'desiniz? Eger GC sahibi degilseniz veya ABD vatandasi degilseniz kayit olmaniza gerek yok.
-
Merhabalar yasim 24. Abdye giris yapali 30 gun oldu. Lakin hala daha online askerlik kaydi yaparken hata aliyorum. SSN numaraniz veri tabanimizda henuz yoktur diye.
Boyle bir hata alan var mi varsa ne yaptilar
Tesekkurler simdiden
-
@Megatron Formu manuel olarak doldurup usps ile yollayin formun ustunde gondereceginiz adres yaziyor olmasi lazim daha sonra size evraklari gonderecekler kaydinizi kontrol edebilirsiniz.
-
M mresit bu başlıktan bahsetti
-
@mertozo Bu kaydi birkac ay sonra yollasak bir SIKINTI olur mu
Ssn birkac aya sitede aktif olur heralde diye dusunuyorum.
-
@Megatron Ben birkaç gün geç gönderdim posta ile şimdilik sıkıntı olmadı. Kayıt evrakları ulaştı, ceza vs yok. Vatandaşlık sürecimi etkiler mi bilmiyorum ama sorarlarsa sebebi online yapamamış olmam.
-
@Megatron yasal sure giris yaptiktan sonra 30 gun diye biliyorum, yasal sureyi asmamaya calisin. benim ssn wat'dan kalmaydi 4 sene oncesinin o da aktif degildi.
-
Peki evraklari yolladiktan sonra herhangi bir mail vb geldi mi
Kayit isleminin tamamlandigini nasil kontrol edecegiz
-
@Megatron mektup geliyor birkaç ay sonra. Online olarak da kontrol etmek mümkün aynı siteden ama güncellenmesi onun da biraz sürüyor.
-
Harbiden de 1 ayi gectikten sonra sss e kayit olmak ileride vatandas olmamizi engelliyor mu
Yasal sure 30 gun diyorlar bu resmi bir yerde yaziyor mu
-
@Megatron, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
Harbiden de 1 ayi gectikten sonra sss e kayit olmak ileride vatandas olmamizi engelliyor mu
Yasal sure 30 gun diyorlar bu resmi bir yerde yaziyor mu
Evet, harbiden.
https://www.sss.gov/wp-content/uploads/2020/02/Applicants-Over-31-Letter-Updated-03-02-2021.pdf
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

gerek yok hahahaha