@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@harunelresit maalesef şu sebep demiyor geçen hafta bir tanıdığım red yedi ve kesinlikle ihtimal vermeyeceğim bir profili vardı çok iyi bir üniversitede okuyor son sınıf öğrencisi onlarca kez avrupaya gitti pasaport yaprakları hep dolu aile şirketinde hisse sahibi şirketin yıllık cirosu 22milyon dolar burada hisse sahibi babasının amerika vizesi var kız kardeşinin vizesi var bu arkadaşım red yedi hiç soru sormamış bile annen baban ne iş yapıyor yurt dışına gittin mi sonra ret demiş dediğine göre o gün herkes red verdiler sırada beklerken hiç onay alan yoktu demişti
Kubilay Bey özellikle sizlere yazmak istedim. vizelerimizin red olduğunu düşündüğümü söylemiştim. Geçen hafta elçilikten bir mail aldım ve idari işlemlerin bittiği ve tekrar pasaportlarımızı ve ds formlarımızı göndermemiz gerektiği yazıyordu. bende kendilerine ulaşmak için danışma hattını uzun uğraşlar sonucu düşürerek yetkili biriyle görüştüm. Evet doğrudur pasaportlarınızı gönderin vize işlemlerini sonuçlandıralım dediler. Pozitif oldu değil mi dedim. onun bilgisi veremeyiz dediler. ama pasaportları tekrar geri çağırmaları sebebiyle hayırlı olsun diyebiliriz galiba 🙂 Bu süreçte her zaman cevaplarınız ile yanımızda oldunuz teşekkür maksatlı sizlere yazmak istedim.