Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @donmezhamdu saç size aitse çıkartmaz merak etmeyin.


  • @gucarslan 😂😂😂😂 sağol


  • @donmezhamdu çok enteresan sorular soruyorsunuz



  • Herkese merhabalar, bize göre oldukça stresli geçen bir sürecin ardından nihayet yüzümüz güldü ve eşim de ben de vize basılı pasaportlarımızı dün itibariyle almış bulunuyoruz.

    Daha önce bir çok kez yazdım bu başlığa süreç hakkında ama elimden geldiğince toparlayıp tek bir iletiye sığdırmaya çalışacağım özellikle görüşmeye Türkiye dışında bir ülkede girecekler, daha önce ABD'de iyi kötü bir geçmişi olanlar, eksik belge ile mülakata gidenler, çekilişi kazandıktan sonra mülakat öncesinde evlilik yapıp eşlerini dosyalarına ekletenler için ayrıca faydalı olabileceğini düşünüyorum.

    14 Haziran 2022 tarihinde Malezya'da vize görüşmesine katıldık eşimle, buraya çok kısa bir parantez açıyorum çokça soru geldiği için mesaj kutuma, ben 4 senedir Malezya'dayım o açıdan bir dosya taşıma durumum olmadı Türkiye'den buraya. Bildiğim kadarıyla dosyanızı başka ülkeye taşıyabilmek için taşıma başvurusu yaparken hali hazırda o ülkede yasal olarak bulunuyor olmanız gerekiyor. Eş durumuna gelince kendisi ben daha çeşitlilik vizesi başvurusu yapmadan önce nişanlımdı dolayısıyla bekar olarak başvurmuştum fakat evlendikten sonra kendisini de dosyama ekledim. Öncesinde ABD'de ve Türkiye'de de birlikte bulunduğumuz için evliliğin gerçek olduğuna dair ekstra bir ispat etme durumu olmadı bizim adımıza son 10 senedir kaldığımız bütün adresler aynı olduğundan.

    Kısaca sağlık kontrolünden bahsedeyim Kuala Lumpur için:

    Randevu sadece email ile alınabiliyor ve mülakattan 2 hafta öncesine randevumuzu aldık. Genel soru cevap sonrasında ben 5 adet eşim ise 4 adet aşı oldu. Herhangi bir aşı kartı götürmedik her şey yolunda gitsin başımız ağrımasın diye ne gerekiyorsa doktora bıraktık o süreci. Malezya'da zaten çok az sayıda çeşitlilik vizesi mülakatı olduğu için klinik bomboştu ve çok hızlı bir şekilde işlemlerimizi hallettik. Göğüs Xray'i dahil toplamda 2 kişi için 400-450 dolar civarı bir para ödedik.

    Mülakat gününden 2 hafta önce konsolosluktan aldığımız emailde istenen belgeler:
    1- Pasaportlarımız ve fotokopileri
    2- 2'şer adet vize fotoğrafı
    3- Doğum Belgelerimiz
    4- 6 ay ve üzeri ikamet ettiğimiz bütün ülkelerden alınmış polis raporları
    5- Yüksek öğrenim diplomaları
    6- Çalışma geçmişimiz ve çalıştığımız şirketlerin insan kaynakları'ndan alınmış çalışan belgeleri

    Mülakat Günü Kuala Lumpur:

    Randevumuz sabah 8:30'daydı her ne kadar erken gelmeyin 15 dakika öncesinde burada olun denmesine rağmen konsolosluğun önü tıklım tıklımdı. İlk randevu saati bizim olmasına rağmen önümüzde 9'da randevusu olan aileler vardı. Neyse güvenlik kapıda randevu saatine göre bekleyenleri içeri aldığı için sadece randevusu 9'a kadar olanlar bizden önce girmiş oldu. İçeri girmeden bütün elektronik eşyalarınızı geride bırakmanız gerekiyor bu açıdan muhakkak yanınıza sadece belgelerinizin olduğu dosyayı ve sağlık raporunuzun olduğu sarı zarfı götürmelisiniz.

    Önce belgelerin ön kontrolü yapılacağı vezneye gittik fakat oradaki görevli adımızın listede olmadığını belirtti yaklaşık 10 dakika bize böyle bir randevu bulunmadığını oraya hangi amaçla geldiğimizi sordu ki zaten burada bazı şeylerin ters gideceğini anladım 🙂 neyse kendisi sağolsun göçmen olmayan vize görüşmeleri listesine baktığını farketti ve göçmen vizesi için orada bulunan tek randevu olan bizim kağıtlara B damgasını yapıştırıp belge kontrolüne başladı. İstenilen belgeler 2 hafta öncesinden email ile bildirilmişti o açıdan sürpriz bir istek olmadı, yalnız daha önce KKTC'de 7 ay öğrenci olarak bulunduğumdan oraya ait polis raporu istediler halbuki ben 12 ay ve üzeri kalınan yerlerden talep edildiğini düşündüğümden temin etme konusunda hiç böyle bir girişimde bulunmamıştım. Mülakat tarihine de 2 hafta kaldığı için durumu email ile güzelce izah edip alabilmek için attığım adımların hiç bir fayda etmediğini ispat edici belgeleri de konsolosluğa ekte ilettim. Belgeler istenirken bu konu da gündeme geldi ve belgeyi temin edemediğimi yine aynı ispat edici belgelerle birlikte veznedeki çalışana ilettim ama malesef tek sorun orada değildi, bizim İngilizce evlilik cüzdanının tek bir bölümünde Malay dilinde bir kelime olduğundan onu kabul etmedi ve çevirisini yaptırıp konsolosluğa iletmemiz gerektiğini söyledi. Yanımda Türk elçiliğinden almış olduğum İngilizce çevirili evlilik cüzdanı olmasına rağmen onu kabul etmedi illa Malezya'dan olanı istedi. Bu 2 eksik belge moralsizliğiyle kişi başı 330 dolar ödememizi yaptıktan sonra başladık mülakatı beklemeye.

    Yaklaşık 30 dakikalık (bana 3 saat gibi gelmişti açıkçası) bir bekleme sonrasında mülakatımızın olduğu bankoya gittik güler yüzlü fakat resmi ve oldukça genç bir konsolos bey karşıladı bizi. Parmak izlerimizi verip sağ ellerimizi kaldırıp yemin ettikten sonra başladık mülakata. Çok kısa bir ''oo demek şu şehirde okudunuz çok severim her sene giderim'' tarzında bir başlangıç yaptı kendisi ve omuzlarımdaki fili çekti aldı adeta. Tabi fırtına öncesi bir sessizlik olduğunu bilmiyorduk ne eşim ne de ben.

    İlk sorduğu soru çekilişe hangi tarihte başvurduğum oldu ve o kadar beklemediğim bir soruydu ki ben kendisine kendisi bana saniyelerce baktık, o an geçmişe dair bildiğim herşeyi unutmuş gibi oldum adeta. En son baktım olacak gibi değil tam tarih vermektense Ekim sonu ya da Kasım başı gibi başvurmuştum sürecin son tarihleriydi fakat gününü tam hatırlamıyorum diye cevapladım (2 Kasım'da başvurmuşum meğerse). Sonraki soru daha önce greencard başvurusu yapıp yapmadığım oldu ben de defalarca başvurdum ilk kez bu sene talihli oldum diye cevapladım. 3. soru eşimle greencard kazandığımı öğrendikten sonra mı evlenmeye karar verdiğim oldu, ne zaman nişanlandığımızı ve aradan geçen seneler boyunca (8 senecik 🙂 )neden evlenmediğimizi sordu bu sorulara da zorlu fakat gerekli cevapları verdikten sonra sıra geldi ABD'de öğrenci iken out of status olmuşsun (bilgisi olmayanlar için bu göçmenlik yasasını çiğnemiş olmak oluyor toplamda yaklaşık 4-6 aylık bir süreçte) biraz anlatabilir misin buna ne sebep oldu ve ne yaptın o süreçte diye. Ben zaten DS 260 belgesinde bu konudan bahsettiğim ve dosyanın düştüğü mahkeme kağıtlarımın olduğunu belirttiğim için kendisine konuyu yeniden izah ettim ve yanımda götürdüğüm mahkeme kağıtlarımı da ilettim. Bilgisayara uzuuuuunca bir şeyler yazdı not etti ve bu sefer de diplomam ve transcript'lerim hakkında şu tarihte 12 kredinin altına düşmüşsün ona ne sebep oldu dedi, ben de Türkiye'den maddi kaynağım elime geç ulaştığı için zamanında dersleri ekleyemediğimden 6 kredi alabildim sadece ve part-time öğrenci durumuna düştüğüm için öğrenci statumun düştüğünü fakat sonraki sömestr hemen 12 krediye geri döndüğümü belirttim. ''Peki sonra bir daha hiç 12 kredinin altına düşmedin yani değil mi?'' diye bir soru iletti o an mezun olmadan 1 sömestr önce de benzer bir durumla karşılaştığım aklıma geldi ve ''hayır 1 kez daha 6 krediye düştüm ama o sefer göçmenlik yasasına aykırı bir durumum olmadı'' diye cevap verdim.

    O kadar dağılmıştı ki konular artık ben buradan öyle ya da böyle çıkacağız en azından denedik bir tecrübe oldu ne yapalım moduna girmiştim çoktan. Hakikaten insan ''nereye gideceksiniz ne yapacaksınız daha önce ABD'ye gittiniz mi oh çok güzel vizenizi onaylıyorum tebrik ederim'' tarzı mülakatları duyduktan sonra böyle bir mülakata maruz kalınca dalıp gidiyor uzaklara 🙂 Neyse sonraki soru Kıbrıs'tan neden polis raporu almadığım oldu, ''benden birşey saklıyorsun diye düşünüyorum'' dedi sonrasında. Kendimden emin bir şekilde bir şey saklamadığımı sadece KKTC'yi Türkiye hariç hiç bir ülkenin tanımadığını ve bu yüzden dış temsilciliği de olmadığını kendisine bildirdim, Türkiye elçiliği de bu konuda yardımcı olamayacağını tarafıma ilettiğini de ekledim. Ayrıca 12 ay ve üzeri kalmadığım için bunun istenmeyeceğini düşündüğümden hiç bir girişimde bulunmadığımı söyledim. Onun dışında yanımda götürdüğüm travel.state.gov adresinin KKTC ile ilgili sayfasının çıktısını da sundum orada eğer başvuru sahibinin KKTC geçmişi olduysa bunu Güney Kıbrıs Lefkoşa ABD elçiliğine kendilerinin başvuru yaparak benim hakkımda bir suç olup olmadığını soruşturabileceklerini belirtiyordu bu şekilde bir soruşturma için nasıl bir destek istiyorlarsa kendilerine sonuna kadar sağlayacağımı belirttim. Sonrasında konsolos bey bu konuyu araştıracağını ve bizi gelişmelerden haberdar edeceğini söyledi.

    Başka hiç bir soru sormadı kendisi, zaten banka mektubu falan da istenmedi bizden finansal açıdan hiç bir belge talepleri olmadı Türkiye mülakatlarından oldukça farklı olarak. Sonuç olarak evlilik belgenizin İngilizce'ye çevrilmiş halini bize gönderin dedi elimize beyaz kağıdı verdi üzerinde sadece gerekli belge eksikliği işaretlenmiş şekilde, pasaportlarımızı istersek orada bırakabileceğimizi de bildirdi ve biz de bıraktık en azından pasaportlarımız orada kaldı yahu diyip kendimize moral olması açısından 🙂 görüşme biterken de Kıbrıs ile ilgili araştırmasını yapacağını yeniden tekrarladı tabii ki dedik ve ayrıldık konsolosluktan.

    CEAC statüsü Ready'den Refuse'a dönmüştü çoktan. Eve gelir gelmez email aldım konsolosluktan ve 2004-2005 yılları arasında KKTC'de bulunduğum tam tarihleri muntazam bir şekilde kendilerine bildirmemi istediler giriş çıkışlarımın gözüktüğü eski pasaportlarımı da adreslerine postalamak üzere. Ertesi gün evlilik belgesi çevirisi ile eski pasaportlarımın da olduğu belgeleri postaladım, KKTC'de bulunduğum tarihleri de giriş-çıkış olarak spesifik tarihleriyle birlikte email'de yazdım. 16 Haziran'da ilgili belgeler adrese ulaştı fakat 30 Haziran'a kadar hiç bir geri dönüş almadığım için gayet kibar bir dille sürecin nasıl ilerlediğini soran bir email yazdım. Hemen ertesi gün cevap geldi ve belgelerin konsolos tarafından incelendiğini, süreç bitince bize geri dönüş yapılacağını ilettiler.

    21 Temmuz'da yeni bir email aldık. Bu sefer de ABD'de mezun olduğum tarihle Türkiye'de işe başladığım tarih arasında (yaklaşık 15 ay) ne yaptığımı sordular. Mezuniyet sonrası OPT diye bir çalışma izni başvurusu yapılabiliyor mezun olanlara 1 seneliğine çalışma izni veriliyor kişinin kendi sektöründeki işlerde çalışmasına yarayan, bunun için başvurduğumu ve sonucu beklerken aradan 5 ay geçtiğini, başvurumun da reddedildiği ve ret sebebini öğreneceğim postanın bir türlü adresime ulaşmaması sonucu 7.ay sonunda Türkiye'ye dönmeye karar verdiğimi açıkladım tam dönüş tarihimi de bildirmek üzere. Buradaki soru da büyük ihtimalle overstay durumum ile alakalı oldu ben o yıllarda farkında olmasam da büyük ihtimalle bir süre overstay oldum temelli dönüş öncesi. Email'in kendilerine ulaştığı günün ertesi bu sefer CEAC statüsü Refused'dan Administrative Processing'e döndü.

    İnanın o AP yazısını görünce buraya kadarmış demek dedik süreç o kadar engebeli gitti ki, bu sefer de eğer olmuşsa overstay ile ilgili tarihlere bakacaklar idari işlem'de diye düşündük ta ki foruma tekrar gelip @gucarslan beyin ''bu zaten normal süreç, bir kaç gün içerisinde durumunuz issued'a dönecektir tebrik ederim'' mesajını görene kadar.

    Aynen kendisinin dediği gibi oldu cuma günü AP'ye dönen CEAC statüsü 25 Temmuz Pazartesi itibariyle Issued oldu ve aynı gün pasaportlarımız da kargoya verildi.

    Oldukça uzun bir yazı oldu eğer ki bir şekilde benzer durum yaşayan veya ileride yaşayacaklara yol göstermesi açısından faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım greencard'ı gönülden isteyen ve bunun için çabalayan herkes bu şansa sahip olabilirler.

    Son olarak yeniden öncelikle @gucarslan bey olmak uzere bu platformun hayata geçmesinde emeği ve desteği olan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.


  • @enemy olabilir 🤣🤣🤣🤣

  • ⭐⭐⭐

    @Guybrush Kitap okuyormuş gibi büyük bir heyacan ile okudum.

    Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.

  • ⭐⭐⭐

    Tebrik ederim gerçekten başınıza gelmeyen kalmış Amerika’daki yaşantınızda bol şans diliyorum. @Guybrush


  • sorular efsaneymiş ya ahahaahaha

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Guybrush işte böyle deneyimler forumu forum yapıyor 🙂
    hem yurtdışındaki mülakat deneyimi olması, hem de sorulan sorular ve abd geçmişinizin bu kadar çetrefilli olması bu deneyimi ziyadesiyle değerli kılıyor.

    neyse ki sonu güzel bitti ve vizenizi aldınız.
    umarım bu yaşadıklarınız, yaşayacağınız son sıkıntılar olur.
    abd'de daha huzurlu, kolay ve sorunsuz bir hayat diliyorum.
    yolunuz da bahtınız da açık olsun.


  • 27.07.2022 ungan deneyimimiz,

    Saat 9 randevumuza 8:50 gibi gittik. İçeriye alım saat 9:05 de başladı.İlk olarak ben ve eşim sırayla doktor muayenesine girdik. Doktor hanım bana klasik soruların sordu. Sağ koluma 2 ve sol kolumada bir aşı yaptı. Eşim girdi ona klasik soruların çoğunu sormamış sadece iki aşı yapmış . bu arada eşim Brezilyalı ve brezilyada olduğu bazı aşıların olduğu kartı göstermiş (biz çevirisini yaptırmadık aşı kartının). Doktor hanım ona 2 aşı yapmayı uygun görmüş.
    sonrasında bir kattaaşşağıda ciğer filmi çektirdik ve iki üst katta kan örneği verdik . toplam yaptığım ödeme 310$ benim için sağlık muayenesi 250$ eşim için sağlık muayensi ve 47.5+47.5 toplamda 650$ ödedim ikimiz için. Sonrasınde 4.kata geri döndüğümüzde sabah işlemleri yapan sekreter hanım çağırdı ve benim sonuçlarımda bir sıkıntı olmadığı yarın 4 te gelip almamı ama eşimin ciğer filminde görülen bazı lekelerden dolayı tükürük tüberküloz testine girmesi gerektiğini eğer girmezse sağlık raporunu veremeyeeklerini söyledi. O an yıkıldık ve sekreter arkadaş bizi tekrar doktorla görüştürdü. Doktor hanım muayenede hiç bir sıkıntı olmadığı ve verem belirtisinin olmadığını fakat prosedürün böyle olup yapılacak hiç bir şey olmadığı iletti. Tekrardan üst kata çıktık ve eşim ilk gün balgam testini verdi.( 3 x 525 tl) 8 hafta sonrasında dosyası unganlardan konsolosluğa gönderilecekmiş fakat bu 8 hafta 29 Eylülde bitiyor. sonrasında çıktık ve kara kara düşünmeye başladık. Bizim için gerçekten kötü bir gün olarak başladı.


  • Herkese merhabalar. Bugün sağlık raporu için Ankara’ya gittim. Bir gün de halledip döneceğimi düşünmüştüm. Yalnız 2 gün sürüyormuş. İlk gün testler yapılıyor. İkinci gün rapor hazırlanıp teslim ediliyormuşum. Ben hata yapıp bir gün de gelip dönmeyi planlamıştım. Planımı değiştirmek durumunda kaldım. Bir de sisteme yansır diye düşünüyordum. Yalnız raporu benim kendin getireceğim söylendi.

    10:30 de randevum vardı. Dosyalarımı verdim. Beklemeye başladım. Sonrasında doktor hanım bana alışkanlıklarımla alakalı sorular sordu. Sonrasında 3 aşı yaptı. Sağ koldan 2. Sol koldan 1. Sonrasında kan ve ciğer çekimine geçip test sürecimi tamamladım.

    Sitesinde dahi 2 gün süreceği söylenmişken benim gibi günü birlik dönüşleri planlamamanızı tavsiye ederim. Yoksa benim gibi plan değişikliğine gitmek zorunda kalabilirsiniz.

    Herkese sürecinde başarılar diliyorum.


  • Merhabalar, askerlik belgesiyle ilgili bir sorum olacak. 4 Ağustos’ta mülakata gideceğim ve elçilikten gelen mailde military service completion/exemption card diye bir belge listeleniyor. KCC’ye bunu atmıyorduk Türkiye vatandaşı olduğumuz için ama acaba elçiliğe giderken götürmemiz şart mı? Ben askerlikten muaf edildim onun için soruyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ccangull evet, beyan etmeniz gerek.
    özellikle DV2022 sürecinde bu belgeyi talep ediyorlar. neden muaf edildiğinize dair bir raporunuz varsa bunu beyan etmeniz uygun olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ccangull
    aşağıdaki linkten çıktıyı alıp yanında götürürsen sıkıntın olmaz


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @ccangull
    aşağıdaki linkten çıktıyı alıp yanında götürürsen sıkıntın olmaz

    Ayvalık hocam merhaba, siz hangi eyalette yaşıyorsunuz?


  • SARAJEVO MÜLAKAT DENEYİMİM

    Tekrardan merhaba arkadaşlar, 28 Temmuz Perşembe günü ABD'nin Sarajevo Büyükelçiliği'nde gerçekleşen mülakat deneyimimi sizlere aktarmak isterim.

    Saat 08.30'daki randevumdan yarım saat önce konsolosluğun önündeydim. Güvenlik görevlisi, pasaportumu kontrol ettikten sonra randevumun saat kaçta olduğunu sordu, ben de AIS kaydımdaki saati gösterdim ve beni sıraya aldı. İçerdeki güvenlik kontrolünde telefonumu teslim ettim, cüzdanım bende kaldı. Daha sonra telefonumu geri alabilmem için bir emanet kartı verildi. Ankara'nın aksine, tablet ve laptop dışında emanet kabul ediyorlar.

    Konsolosluk binasına giriş yaptım ve sandalyeye oturdum. Çok geçmeden 2 numaralı evrak teslimi bankosuna gittim ve görevli hanımefendi benden şu evrakları istedi:

    1)Pasaport
    2) Diplomanın certified copy'si(aslı gibidir) (Orijinali Türkçe-İngilizce olduğu için tercüme yaptırmadım)
    3)Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği(E-Devlet / İngilizce Tercümeli)
    4)Arşivli Adli Sicil Belgesi (E-Devlet / İngilizce)
    5)Askerlik Durum Belgesi(E-Devlet / İngilizce Tercümeli)
    6)1 adet fotoğraf

    Önemli bir konuya parantez açmak istiyorum. Ne olur ne olmaz belki isteyebilirler diye Yapıkredi'den İngilizce temin ettiğim hesap dökümümü götürdüm fakat benden ne sponsor, ne hesap dökümü ne tapu/ruhsat vb. hiçbir mali evrak istenmedi. Ayrıca götürdüğüm belgelerin hiçbirine apostil veya noter tasdiği yaptırmadım. Konsolosluğa mail atıp sorduğumda buna gerek olmadığı cevabını aldım.

    Evrakları teslim ettikten sonra görevli şu soruları yöneltti:
    1)Daha önce Amerika'da bulundunuz mu?
    2)Mesleğiniz nedir?
    3)Hangi bölümden mezunsunuz?

    Bu sorulara cevap verdikten sonra parmak izi verdim ve vize ücreti ödemesi için 1 numaralı bankoya yönlendirildim. 5 dakikalık beklemenin ardından 330 dolarlık vize ücretini ödedim ve 3 numaralı mülakat bankosunda beklemeye başladım. Bu arada vize ücretini BAM ya da USD cinsinden nakit veya kredi kartı şeklinde ödeyebiliyorsunuz.

    Çok geçmeden mülakatı yapacak kişi soyadımı okuyarak beni çağırdı ve mülakat başladı.

    Mülakatı yapan kişi Amerikalı bir hanımefendiydi. Sağ elimi kaldırıp yemin etmemi istedi. Yemin ettikten sonra bu sefer sadece sol dört parmak izimi aldı. Bana Türkiye'de nerede yaşadığımı, Amerika'da nereye gideceğimi ve adresini verdiğim kişinin kim olduğunu sordu. Bu sorulara kısa ve net cevaplar verdim. Daha sonra evraklarımı üstünkörü inceledi ve vizemi onayladığını, pasaportumu DHL ofisinden 25 BAM karşılığında teslim alabileceğimi söyledi. Mülakat yaklaşık 2 dakika sürdü. İçeride gayet pozitif bir atmosfer vardı, mülakat sonrası sevincimi gören güvenlik görevlisi tebrik etti ve binadan ayrıldım. Saat 14.00 itibariyle ise aynı gün CEAC'da Issued oldum, ve saat 17.00 gibi taksi ile DHL ofisine gidip pasaportumu vize basılı bir şekilde teslim aldım. Bu arada DHL firmasının, her Salı ve Perşembe günü saat 16.00'da konsolosluğa pasaportları almak için geldiğini öğrendim. Çalışma saatleri ise hafta içi 08.00-18.00 arası.

    Bu zor ve sancılı süreç benim için güzel bir şekilde sonlandı.

    Şimdi teşekkür faslına geleyim:

    Süreç boyunca hiçbir danışmanlık şirketine ihtiyaç duymadım. Böylesine faydalı bir oluşumu bizlerle ücretsiz bir şekilde buluşturduğu için sn. @crazycells 'e, biz DV talihlilerine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen çok değerli @gucarslan 'a, hazırladığı önemli grafiklerle süreci daha iyi okumamızı sağlayan sevgili @funnelweb 'e ve diğer yönetici dostlarım sevgili @EzgiLera , @smartcells ve @POLARBEAR25 'a çok teşekkür ederim.

    Bu duyguyu tüm talihlilerin yaşamasını istiyor, sizlere sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.


  • @berke1998 Hayırlı olsun gelecek senelerde saraybosnada mülakata girecek veya girmeyi düşünen talihliler için çok değerli tecrübeler

  • ⭐⭐⭐

    @berke1998 Yeni hayatınızda mutluluklar. Şans sizinle olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @berke1998 vizen hayırlı olsun kardeşim.
    abd'deki hayatında da bol şans diliyorum.
    yolun da bahtın da açık olsun..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum