Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, sizce nakliye şirketi kurarak geniş bir van veya tır sahibi olarak başka şirketlere fatura keserek nakliye işlemlerini yapmak mantıklı mı? İlk etapta kendi aracımda çalışacağım için iş gücü yaratma şansım olmayacak ancak iş planında araç arttırarak iş gücü oluşturma vs. yazarak başvursam sizce onaylanma olasılığı nedir? Bütçe 100k civarı olacak.


  • Evet, bu işin bir piyasası da var. Yapan çok Türk de var. Birkaç sene önce bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım birisi, ortak yapalım, sana da E2 çıkartırız demişti. Onlar işi oturtmuş van araçlarla, tır almak için bir miktar peşin paraya ihtiyaçları vardı. O nedenle beni ortak almayı teklif ettiler. Ben güvenip risk alamadım. Zaten şu anda da USD 2,5 katı oldu neredeyse. 🙂
    Ama konuyu başkalarından da araştırmıştım. 2 farklı Türk de, daha önce bu işi yaparak iyi paralar kazanmış. Biri van'dan, tır'a geçmiş hatta.

    Ancak yorucu bir iş. İyi para kazandırıyor, riskleri var. Van minibüsler, binek araç gibi görüldüğünden saat sınırı, vs. yokmuş. Acil, küçük yükler internet üzerinde sistemlerle bu araçlara dağıtılıyormuş. Yük dağıtan aracı kurumlar da komisyon alıyor.
    ABD içinde eyalet eyalet dolaşıyorlar genelde.

    Ayrıca şöyle de bir servis var, belki değerlendirmek istersiniz.

    Bu arada, imzanızda gördüğüm bilgiye göre Greencard çıkmış size. Neden E2 ve iş planıyla ilerliyorsunuz acaba?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum