FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@gucarslan benim dosyamda hiçbir güncelleme yok ama olsun.. sıra bize de gelir inşallah 🙏🏻 umarım güzel haberler yoldadır 🙏🏻 Herkese hayırlı olsun şimdiden
-
@yilmazz 🙏
-
Bizde sadece mailimize cevap verdikleri tarih var guncelleme olarak. Herhangi bir hareket yok.
-
6 ay gecti durumumu sormak için eposta gonderdim İşlemleriniz devam ediyor bitince eposta göndereceğiz şeklinde cevap verdiler
-
@thunder_74 inanılır gibi değil! Nasıl bir işlemmiş ki 6 ay boyunca sürebiliyor. Gerçi şimdi yine başından geçenler yazarlar 6 ay ne ki diye ama ben bu durumu kabullenmekte zorluk çekiyorum. İnsan hakları açısından da belli bir zaman aralığında olumlu veya olumsuz sonuçlandırmaları gerekliliğine inanıyorum.
-
@yilmazz kesinlikle katiliyorum, insanin psikolojini de gunluk performansini da etkiliyor belirsizligin uzamasi.
-
@dolcederya aynen öyle gerçekten de.. hele bir de sorumlu olduğunuz çocuklarınız, iş hayatınız vs varsa durum daha da karışık ve tatsız bir hal alıyor.
-
@thunder_74 Bana da aynı cevabı veriyorlar. Artık email göndermiyorum moralimi bozmamak için. 9 ay doldu, 2 sene dolunca email gönderecem tekrar.
-
@yilmazz Bu kadar uzun sürmesinin sebebi şu. Elçilik National Visa Centera biz idari işlem formunu gönderince gönderiyor. Belki biz hemen gönderdiğimizde göndermiyor. 1 ay içinde gönderdiğini varsayalım. Sonra NVC çeşitli kurumlara FBI'a vs bizim dosyayı gönderiyor. Aylar sonra belki sıra gelir.O kurumlar da dosyayı sıraya koyuyor. Eğer isim soyisimde hit çıkarsa daha da uzun sürüyor. Kurumlar arası bürokrasiden başka birşey değil. Bu kadar bürokraside 2 senede bile sonucun gelmesi mucize bence...
-
@gucarslan peki bu konuda tavsiye edeceğiniz bir avukat varmıdır tanıdık ?
-
Bir sorum olacak arkadaşalar 16 kasım 2021 de k1 vizesi için mülakata girdim idari işleme kaldım gelen mailde ki formu doldurup geri gönderdim durumum ceac de hep refused olarak görünüyor son güncellenme 8 nisan 2022 status check den kontrol ettiğim de
Status check Processing Pending olarak gözüküyor orda ki website update 19 temmuz olarak gözüküyor bu durum nedir -
@hüseyin-yurtseven ne yazık ki tavsiye edebileceğim bir avukat yok.
-
@hakankar normalde ilk olarak güncelleme ceac'a yansır, sonrasında konsolosluğun websitesindeki kısımda güncelleme olur ama bazen de sadece tam tersi oluyor nadir de olsa.
tavsiyem ceac güncellemelerini kontrol edin, en sağlıklısı o.
umuyorum ki yakında süreciniz sonuçlanacaktır, bol şans. -
@dolcederya 26 mayista ve 10 temmuz da mülakata giren 2 arkadaşın dosyası tamamlandı
-
@AYSY33 Yakın tarihli dosyaları olanlar tamamlanıyor. Ama 6 ayı geçen dosyalarda tamamlanma olmuyor. Ne kadar ilginç....
-
@SUV2019 tamamlananlar göçmen vizeleri genelde. Onlar evrak eksikliği gibi birçok sebepten idari işleme kalabiliyor ve daha hızlı tamamlanıyor. Turist vizelerindeki idari işlemler genelde isim benzerliği sebebiyle oluyor ve işlemler Amerikada devam ettiğinden uzun sürüyor. Göçmen vizelerinde çok fazla birikme olduğundan onlara çözüm üretmeye çalışıyorlar.
-
@SUV2019 bahsettiğim dosyalar.dv vizeleri..onlar 30 eylüle kadar tamamlanmazsa haklarımız bitiyor..Ama tüm ap lerin temizlenmesini temenni ederim.
-
@AYSY33 Siz neden AP ye kalmistiniz?
-
@Serkan-Ertan-0 Bilsem. kimbiliyor ki. eşim vizesini aldı. ben ve 16 yaşındaki kzım bekliyoruz. isim benzerliği tahminen. Sizin ap durumu ne oldu?. sonuçlandı mı?
-
Bizimki de tam bir muamma. Bizde asil kazanan esim ama sizdeki gibi ona vermediler vizesini. En son 7 haziranda mail yazmistik bekliyoruz hala.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum