ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@Tugba ben gereken açıklamayı yaptım siizn anlattığınız gibi bakalım inş olumlu dönerler yoksa beklerim yapacak bişey yok zaten 7 ay olmuş en azından dosyamda birşeyşeri bir kıpırdama olur bakıyorum çoğu insanın 100 günde 150 gün gibi kısa sürede çalışma izni seyahat izni onaylanıyor anlamdım gitti biraz düzene göre gitseler bir soru. Olmaz umarım onaylanır yoksa artık beklemekten yoruldum herhün bakıyorum artık bakmayacağım ne zaman onaylanırsa artık teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
-
@mutu_23, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@Tugba ben gereken açıklamayı yaptım siizn anlattığınız gibi bakalım inş olumlu dönerler yoksa beklerim yapacak bişey yok zaten 7 ay olmuş en azından dosyamda birşeyşeri bir kıpırdama olur bakıyorum çoğu insanın 100 günde 150 gün gibi kısa sürede çalışma izni seyahat izni onaylanıyor anlamdım gitti biraz düzene göre gitseler bir soru. Olmaz umarım onaylanır yoksa artık beklemekten yoruldum herhün bakıyorum artık bakmayacağım ne zaman onaylanırsa artık teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
92 günde bütün caseleri onaylanıp green cardini alanlar bile var. Malesef nasiple alakalı. Olana şükretmek gerekiyor bir noktada. Sabretmek zor evet, aybi yoldan geçtik. Meyvesi tatlı olacak inşallah. 🤗
-
@Tugba ayni case i gormusuz. dun gordum kriz gecirdim. hayir bir sey hizlandirilacaksa onceden bekleyenlerden hizlandirmak mantikli degil mi ? benim bir sene oluyor 1 ay sonra :)))))))))
-
@mazk2104, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@Tugba ayni case i gormusuz. dun gordum kriz gecirdim. hayir bir sey hizlandirilacaksa onceden bekleyenlerden hizlandirmak mantikli degil mi ? benim bir sene oluyor 1 ay sonra :)))))))))
Mutlaka ama iste… 😀
-
@basoglukoray1 ya deli olcam bari çalışma iznini yolasınlar şu temmuz ayında çalışmaya başlardım diyordum ben ya
-
@chrissmith-07 insallah yollarlar bir an once benimki bugun card was picked by usps oldu bekleyen herkesin basina. Bir de alaniniz ne bilmiyorum ama resmen kisin basvurdugum o harika isler yok. biraz zaman alacak gibi gorunuyor. yani sakin olun stres yapmayin ben yaptim da ne oldu ? hicbir sey olmadi.
-
Merhaba arkadaşlar, eşim çifte vatandaş ve trde yaşıyoruz bana gc başvurusunda bulunacaz bu süreç için avukatla ilerlemeyi düşünüyoruz çünkü biz i130 formunı dolduramıcaz gibi görünüyor çok karışık. Onun için trde iyi bir avukat öneriniz var mı bu süreçleri daha önce tecrübe edinmiş teşekkürler
-
@timtim 130 formu online doldurulurken yonlendiriyor. biz videolar ile doldurduk bir sorun da yasamadik. yonlendirmiyorum ama aklinizda bulunsun. yeterli ingilizceniz varsa paraniz cebinizde kalir.
-
@mazk2104 size çıkmasına çok sevindim baya süredir dosyanızda bir gelişme yok diye biliyorum bizim interview falan oldu ama hala ortada bişey yok. iş olarakta adam akkılı bir şirkette çalışmayı planlıyorum bu yazdan sonra
-
@mazk2104 yaz donemi Q3 olarak geciyor Amerika genelinde bussiness acisindan en dusuk olan donem mesela ayni sekilde bende yazilimciyim is ariyorum fakat su an skntili bir donem eylul sonuna dogru Q4 e gecildiginde tekrar hizlanacagini dusunuyorum basarrilar
-
@mazk2104 siz peki şuan hangi aşamadasınız? Teşekkür ederim bu arada
-
@chrissmith-07, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Merhaba arkadaşlar, haziran 28 de görüşmem vardı ve baya olumlu geçti memur gerçekten çok cana yakındı. herkese sorulan basit soruları vs sordu nasıl tanıştınız, nerde kalıyorsunuz, formlardaki evet hayır sorularını sordu. bir dünya belge götürdüm ama nerdeyse hiçbirine bakmadı bile, doktordan aldığım belgeleri de görüşmeye götürdüm onu ve banka dökümanlarını elden verdim ve dosyamızı onayladı. buraya kadar yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
üzerinden 4 gün geçmesine rağmen online olarak dosya da bir değişme olmadı o canımı sıkıyor ama onaylandığına göre 1 hafta ile 1 ay arası sürer dedi umarım kısa sürede GC gelir artık.
şuraya da anlık olarak detaylıca sorulan soruları anlattığım videoyu bırakıyorum göz atmak isteyen olursa diye
tebrikler, gozunuz aydin. yakinda sitedeki bilgiler guncellenir, merak etmeyin.
-
@ismail-dincer, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
cok tesekkur ederim. yaklasik 10 gun oldu adres degisikligi formunu gondereli, profilim kisminda hala eski adresim gozukuyor bu da beni tedirgin ediyor acikcasi. bu sure zarfinda ben dosyalarimi uscis'e gonderdim. uscis tarafindan adresime yapilan bir geri bildirimde eski adresime gitme ihtimali var midir? umarim boyle bir sey olmaz cunku eski adresimden bana ulasabilecek kimse yok. @crazycells !
Maalesef ne zaman duzelir tam bilmiyorum ama yakinda guncellenir, merak etmeyin.
Bu durumu engellemek icin USPS'te adres degisikligi yapmaniz lazim, bu sekilde postacilar eski adresinize giden postalari yeni adresinize yonlendirir.
-
@mazk2104, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@Tugba ben uzun suredir umutsuzluktan girmiyordum kanitlarimi gondereli aylar olmustu tier 2 officer a ulasmaya calisiyordum. Nihayet bugun arayip kartimin onaylandigini ve 7-10 is gunu icinde elimde olacagini basim icin request yaptiklarini soylediler. Sevinecek hal birakmadilar ama kartim geliyor nihayet. Eger bosta is kaldiysa calisabilirim :))
gozunuz aydin.
-
@ismail-dincer, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Hocam tekrardan selam. Ar-11 formunu online olarak doldurali iki haftayi gecti fakat hala esimin uscis hesabindan profil kismina girdigimizde eski adresimiz gozukuyor. Biz UsPostalService'den de degistirdik garanti olsun diye. Sizce Uscis 'de hala eski adresimizin gozukmesi normal mi? Tesekkurler @crazycells
Tamamdir, yapmaniz gereken her seyi yapmissiniz, dolayisiyla telaslanmaniza gerek yok. :thumbs_up:
USPS postalarinizi dogru adrese gonderecektir.
-
@timtim, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Merhaba arkadaşlar, eşim çifte vatandaş ve trde yaşıyoruz bana gc başvurusunda bulunacaz bu süreç için avukatla ilerlemeyi düşünüyoruz çünkü biz i130 formunı dolduramıcaz gibi görünüyor çok karışık. Onun için trde iyi bir avukat öneriniz var mı bu süreçleri daha önce tecrübe edinmiş teşekkürler
Kendiniz doldurup sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/422/i-130-formu-ile-ilgili-sorular/
-
@chrissmith-07 zaten expedite ile aldim o da belki 5 ay oncenin expeditei. cok zorladim sansimi. zorlamasam gelmezdi bile belki. hepimize guzel rahat isler diliyorum. Saygi gorecegimiz stressiz olup kole gibi calistirilmayacagimiz islerimiz olsun insallah.
-
@crazycells cok tesekkur ediyorum :)
-
@timtim merhaba gunlerdir foruma giremedim mesaj atmissiniz ister oradan ister buradan sorabilirsiniz. Ben daha yeni calisma kartimi aldim. abd icerisinde online olarak formlari kendimiz doldurduk.
-
@basoglukoray1 Ben de bunu dusunmeye baslamistim. Kis doneminde calisma iznim yokken gelen gecen CV mi gorup arayip ise alma noktasina kadar geliyordu. Simdi dolu dolu cv me Hayir demeye doyamiyorlar. Anlamiyorum ne oluyor cok moralim bozuldu.....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum