FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@gucarslan Teşekkürler, çok aydınlatıcı oldu.
-
@Ozan-Demir Ben bugün aldım güncelleme 22 Haziran olarak değişti tarih.
-
@rashcarter Benim de 22 Haziran oldu. Umarım güzel haberler yakındır.
-
Bizde de 22si itibariyle güncelleme oldu
-
Benimde bügün oldu 23 haziran
-
@neimiwa Merhaba öncelikle süreciniz hayırlı olsun. Konsolosluğa sordum demişsiniz, görüşmeyi hangi numaradan yaptınız acaba?
-
@SUV2019 ben 10. Ayı da bitirdim
-
@miraclepuff Ben şöyle düşünüyorum, 30 eylüle kadar greencard AP'lere yoğunlaşacaklar, çünkü mali yılın sonu. Sonra da diğer AP vize süreçlerine yoğunlaşırlar bence. Yani 3 ay sonra mutlu haberlerimiz gelmeye başlar.
-
@miraclepuff Hiç güncelleme aldınız mı?
-
@SUV2019 Selamlar. Bugün ready olarak güncellenmiş durum. Umarım yakında sonuç gelir.
-
internetten baktığımda idari işlem sonucum reddedildi yazıyor
bakalım pasaportum ile beraber istenilen evrak gönderilecek mi yoksa tamamen de ret mi yedim bilmiyorum
bu konu hakkında bilgisi olan var mı -
@murat-avcı ceac'dan baktığınızda Refused'in altında yazan açıklamayı gönderir misiniz rica etsem?
-
@gucarslan Merhabalar. Case satatus “ready” olarak güncellendi bugün. Görüşmem 1 Hazirandaydı. Tekrar görüşmeye çağıracaklar demek mi bu? Altta çıkan yazı bu şekilde;
Your case is ready for your interview when scheduled at
the U.S. Consular section. If you have already
scheduled an appointment for an interview, please
prepare your documents as directed in your
appointment letter and appear at the consulate on the
appointed date and time. Otherwise, please wait until
you have been notified of your interview appointment. -
@kmlcbi61 hayır, muhtemelen AP süreciniz sonlanıyor.
gün içinde ya da yarın muhtemelen tekrar güncelleme alacak ve statunuz Issued olarak güncellenecektir. takip etmeye devam edin lütfen.. -
@gucarslan Çok teşekkür ederim cevabınız için. Umarım 🙏🏻
-
@gucarslan, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@murat-avcı ceac'dan baktığınızda Refused'in altında yazan açıklamayı gönderir misiniz rica etsem?
@gucarslan, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
A U.S. consular officer has adjudicated and refused your visa application. Please follow any instructions provided by the consular officer. If you were informed by the consular officer that your case was refused for administrative processing, your case will remain refused while undergoing such processing. You will receive another adjudication once such processing is complete. Please be advised that the processing time varies and that you will be contacted if additional information is needed. For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV or the website for the Embassy or Consulate at which you made your visa application.
For more information, please visit U.S. Consulate General Istanbul.Açıklama bu şekilde
Ilginiz için teşekkür ederim -
@murat-avcı @gucarslan belirttiği gibi refused altındaki metin önemli. Artık idari işlemler refused olarak görünüyor. Yazan metne göre idari islememi kaldiniz yoksa Red mi aldınız soylebiliriz.
-
@murat-avcı pasaportunuz elçilikte kaldığından dolayı yüksek oranda kısa konsolosluk içi idari işlemden sonra vizeniz onaylanacak ve birkaç hafta içinde vizeli pasaportunuz tarafınıza gönderilecek...
-
Burada idari işlemi en fazla süren mtf34 var. 5 senedir idari işleminin bitmesini bekliyor. 5 seneden fazla idari işlemi süren var mı?
-
refused altındaki yazı
Bir ABD konsolosluk görevlisi vize başvurunuzu karara bağladı ve reddetti. Lütfen konsolosluk görevlisi tarafından verilen talimatları izleyin. Konsolosluk memuru tarafından davanızın idari işlem için reddedildiği konusunda bilgilendirildiyseniz, bu tür bir işleme tabi tutulurken davanız reddedilmiş olarak kalacaktır. Bu tür işlemler tamamlandıktan sonra başka bir karar alacaksınız. Lütfen işlem süresinin değişebileceğini ve ek bilgi gerekirse sizinle iletişime geçileceğini unutmayın. Daha fazla bilgi için lütfen TRAVEL.STATE.GOV veya vize başvurunuzu yaptığınız Büyükelçilik veya Konsolosluğun web sitesini ziyaret edin
buna göre pasaport ile beraber eksik evrak yazısımı gelecek yoksa direk ret mi
ne zor işimiş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum