[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@POLARBEAR25 tesekkur ederim
-
@snowflake Doğrudur. 2021 kazananlarından 10K nin üstünde mülakat vermemişler.
-
@Yasemin-Karsak dosya numarasi baslangici benimkiyle ayni
-
Merhabalar, 17 yıl başvuru sonrası kazanmış biri olarak (DV-2020 maalesef bu sefer de pandemiye denk geldik), forum üstadlarına sormak istediğim bir konu var. Forumdan epeyce uzak kaldım ve okuduklarım arasında da gözüme çarpmadı. 9095 vize şayet dağıtılırsa 31xxx'lere gelme şansı oldukça düşük müdür? DV 2020 Boşluklar ne kadardı. Yani bir ihtimal daha var mı acaba. Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
-
@BlackEagle açıkçası bunu kimse bilemez.
çünkü mülakatların hangi şekilde dağıtılacağı belli değil. caseler arası boşluklar da burada önemli olmayacak bence, çünkü hangi konsolosluğun ne kadar mülakat kabul edeceğini bilmiyoruz. -
Tabi bir de bu 9095 vize tüm aile bireylerini kapsayan vize. 4 kişilik bir aile 9095-4=kaldı 9091. Umarım Eylül ayında güzel haberler alınır. Tarihinin enzor ve en talihsiz green card senelerinden biri oldu. Hızlı geri dönüşünüz için çok teşekkürler.
-
-
16 Eylülde karara bağlanacak diye bir şey de yok değil mi? Daha uzayabilir duruşmalarla bu süreç?
-
@marvin karar duruşması değil evet, bir kaç duruşma daha olabilir.
-
Biden yönetimi döneminde rezerv dv20/21 vizelerinin issue edilmesini beklemek biraz hayal olur.
-
Bu ileti silindi! -
@Süleyman-Kocapınar Case numaranızı açık bir şekilde yazmanız tavsiye edilmiyor. Silin isterseniz.
-
@ibrahimasar teşekkürler uyarınız için.
-
-
@gucarslan Sistemler hazırsa yinede eylül beklenmek zorunda mı?
-
@marvin elbette. çünkü hala temyiz duruşması 16 eylül'de.
-
@gucarslan bu iyi bir seymi
-
@nfs741 açıkçası bu iyi bir şey değil.
çünkü DOS, bu rakamı nasıl ulaştı bilmiyorum ama eğer böyle olursa çoğu kişi vizesini alamaz.bu tweet dizisini inceleyin;
-
Merhaba, DOS’un açılımı nedir?
-
Sevgili @gucarslan , hem C.Morrison hem de N.Glazer'ın tweet dizisi oldukça karmaşık. Yani, konu türkçe olsa dahi hukuki terimler içerdiği için epey zorluyor. Ben ki ingilizceme güvenirim, açıkcası bön bön baktım tweet dizisine. :D Sizlerin çıkarımı bir şey oldu mu? Ready in line'ları alması muhtemel demişler anladığım kadarıyla, bu da ne demek pek bir tahminim yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum