(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Şuan sisteme girebilen varmı
Yoksa sadece mi bizde kapalı acaba -
@almene çok sık girip çıktıysanız kitlenmiştir 3-4 saat içinde yeniden açılır 🙏🏼
-
@ahsenaydgdu yok kitlenme değilde ilk defa
Resimli bir sayfa “doing maintenance” yazınca heyecanlandık, acaba önemi alınıyor diye ama maalesef değişiklik yok -
merhaba. 2.5 ay önce vize başvurusunda bulundum. mart 2023 randevu tarıhım. o tarıhten berı hiç erken randevuya denk gelmedim. acaba öne cekerler mi randevuları ? eski üyeler bilir, ne sıklıkta öne alıyorlar randevuları? öngörüsü olan var mı acaba ?
-
tekrar merhaba.. amerika vizesi erişkinlere 10 yıllık veriliyor bildiğim kadar ile, peki 18 yaş altı çocuklara kaç yıllık veriliyor?
-
benim pasaportum 2023 kasım da bitiyor vize başvurusu yapacağım yenilememe gerek var mı daha sonra pasaport alıp vizeyi ona yapabilirr miyiz yoksa sürece sıfırdan başlayıp yeni vize mi basılması lazım
-
@yenihayaletadam hocam vize vakti en az 6 ay geçerli pasaport lazım. Bu bilgiye göre siz olsanız ne yaparsınız :) yerinizde olsam bir an önce yenilerdim.
-
@meli Merhaba 5 yıllık veriliyor
-
@yenihayaletadam Eski pasaportunuzdaki vize ile seyahat ediyorsunuz yani vize basılı olan da yanınızda oluyor. Sorun olmuyor 2 kez o şekilde giriş yaptım
-
@alini, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@yenihayaletadam Eski pasaportunuzdaki vize ile seyahat ediyorsunuz yani vize basılı olan da yanınızda oluyor. Sorun olmuyor 2 kez o şekilde giriş yaptım
teşekkür ederim
-
Merhabalar.
Ben Emre.
Birkaç sorum var değer verip vaktinizi ayırırsanız çok mutlu olurum.
-
Abd turistik vize için başvuru yapacağım sene sonuna doğru. . İstanbul'daki konsoloslukta başvuru ve mülakat sürecine katılabilie miyim yoksa Ankara'ya gitmek mi gerekiyor?
-
Sadece turistik amaçlı gideceğim. B2 vizesine mi başvursam daha kolay vize alırım, yoksa b2/b1 mi?
-
ds-160 formu doldurmadan önce randevu alıp randevu tarihini netleştirip daha sonra form ve evrak işlemlerini yapabiliyor muyum? Çünkü havacılık sektöründe çalışıyorum izin almak zor oluyor. Önceden randevuyu planlayıp izin almam lazım.
-
-
@prowl
- Zaten göçmen olmayan vizelerin hepsi İstanbul'da yapılıyor
- İkisi de aynı vize türü, aralarında daha kolay vize alma gibi bir olay yok.
- Konsolosluk vize almadan spesifik seyahat planı yapmayın diyor zaten. Ancak ds doldurmadan randevu alamazsınız. Ds formuna ya belirli bir seyahat planım yok yazarsınız veya randevunuz ve seyahat tarihiniz netlesince tekrar ds doldurup bu ayrıntıları yazarsiniz
-
@prowl
- göçmen olmayan vizeleri sadece istanbul veriyor. Şimdi başvuru yapin zaten sene sonuna randevu veriyorlar.
2)B2 diye ayri bir çeşit yoktur, b1 b2 vardır.
3)ds-160 kısmen doldurup randevu alabilirsiniz diye biliyorum. ABD başkonsolosluğu evrak istemez.
- göçmen olmayan vizeleri sadece istanbul veriyor. Şimdi başvuru yapin zaten sene sonuna randevu veriyorlar.
-
-
@charon teşekkür ederim cevap için. ağustosta randevu veriyor şu an müsait görünüyor İstanbul
-
@alini eski pasaport ile birlikte ziyaret edebilirsiniz ancak vize başvurusun da en az 6 ay geçerli bir pasaportunuz olmak zorunda hocam. Eksik bilgi vermeyelim :) son olarak ben memur olsam bu kadar az süresi kalan pasaporta vize vermezdim. Şüphe uyandırırdı bende.
-
@prowl Ağustos 2022den mi bahsediyorsunuz? Emin misiniz? :) Bir sormak istedim yanlış mı anladım diye.
-
@heroinchains galiba yanlış bi yerden baktım. o kadar kolay olmamalıydı sanki. çevremdekiler de 2023 en erken diyor.
-
Şu an en erken 2023 Eylül ayı
-
tekrar merhaba.
bir sorum daha var.randevu tarihleri çok geç haliyle. ben ds160 formunu doldursam, submit edip randevu alsam diyelim ki Eylül 2023 verdi. Ben o tarihe kadar en az 5-6 ülke gezerim. ama formda bunu doldurmamış olurum şu an gezmediğim için. submit edip randevu aldığım zaman ds160 formunu sonraki aylarda güncelleyebiliyor muyum randevumu yakmadan?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum