Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Rainman kredi skorunuz olmadan size telefon vereceklerini sanmıyorum.


  • @okvekilic Ben de oyle dusunmustum cok tesekkur ediyorum cevap icin. Peki sunu merak ediyorum turkiyede biz ikinci el telefonlarimizi iphone u mesela iyi fiyata satabiliyoruz. Orada ikinci el satisi ne durumda acaba? Mesela bendeki iphone su an turkiyede 12000 tl yapior. Dolar bazinda 700 dolar falan yapiyor. Oraya gelince satamayacaksak turkiyede satip ordan yeni mi alalim diye dusunduk? Sizce ne yapilmali?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rainman iPhone ikinci eli ABD'de de fena değil. Gelmeden önce OfferUp vs üzerinden bakıp karar verirsiniz.


  • @knnrn Abi selamlar. Ben 10 güne giriş yapacağım İnşallah. Şimdi bu gidişte üç ay kalıcam. Telefonum Xiaomi marka ve bir sıkıntısı yok memnunum. Daha önce Mint önermiştiniz ben de onu almayı planlıyorum. Fakat araştırdığıma göre bu Xiaomi tarzı markalarda genellikle sorun çıkabiliyormuş Amerika'da hattı taktıktan sonra az çekme hatta hiç çekmeme gibi. Bana yeni telefon almamı önerir misiniz eğer bir sorunla karşılaşırsam ucuz bir şey mi alıp geçiyim yoksa iphone tarzı hatla beraber bir telefon mu alayım. Bu arada kalıcı gidişi 2023 yazında yapıcam.


  • ABD California eyaletinde öğrenci veya eğitimcilere yönelik uygun fiyat ve data hizmeti veren, yaygın olarak kullanılan, pre-paid mobil operatör önerileriniz nelerdir?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @med4816 Geçici süre için telefon almaya gerek yok. Türkiye'de bir de kayıt masrafı falan olacak. Sorun çıkarsa en kötü ihtimalle ucuz bir şey almak bence daha mantıklı.


  • @knnrn Çok teşekkür ederim tavsiyen için abi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hyp_on, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    ABD California eyaletinde öğrenci veya eğitimcilere yönelik uygun fiyat ve data hizmeti veren, yaygın olarak kullanılan, pre-paid mobil operatör önerileriniz nelerdir?

    Pre-paid için mesleğe göre indirim pek söz konusu değil. Benim herkese tavsiyem Mint (T-mobile) veya US Mobile (T-mobile veya Verizon) olur. En uygun fiyatlı olanlar bunlar. Benim Mint'ten ayrılma nedenim yaşadığım bölgede T-mobile iyi çekmemesiydi, ama ABD genelinde iyi çekiyor. US Mobile çok iyiydi ancak o dönemde Wi-Fi calling desteklemiyordu ve benim buna iş yerimde çok ihtiyacım vardı (yerin çok altında çalışıyorum). Şu anda Wi-Fi calling özelliği Verizon için de başlamış. Verizon ile sözleşmemiz bitince US Mobile geçmeyi düşünüyorum.


  • @knnrn Hocam, yerin altinda su korku filmlerindeki gibi hastalar uzerinde deneyler falan mi yapiyorsunuz merak ettim simdi? 😛

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea Kanserin ilacını bulduk, ama bir yan etkisi var, insanları zombiye çeviriyor 🙂


  • @knnrn çok teşekkür ederim yanıtınız için


  • Biz hanimla kontrat uzerinden telefon almayi birakinca artik unlimited lere gereksiz paralar vermeyi birakmaliyiz diyerekten Verizon un prepaid lerine gecis yaptik.Ayda $35+$35 oduyoruz 10-20gb datasi var fazlasiyla yetiyor herseye.Aylik Verizona $150-200 lerden $70 e dusurduk telefon faturamizi son 1 yildir ve inanilmaz mutluyuz valla herseyiyle.
    Eger super unlimited data ya vs ye ihtiyaciniz yoksa Verizon in prepaid planlari tercih edilebilir.


  • @denizci10 merhabalar ne kadara aldiniz hattı acaba? Ücretsiz telefon olarak ne verdiler? Biz de turist vizesiyle gelecegiz, taksitle ustedigimiz telefonu alamiyoruz sanirim degil mi?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Rainman t-mobile dan pre paid kart aldım. Karta 150 dolar yükledim. Samsung A03s verdiler. Telefon 168 dolardı ama 5 kuruş vermeden verdiler. Diyeceksiniz ki 150 dolar vermişsiniz. Onu karta yüklediler ben kullandıkça aydan aya içinden düşüyor zaten. Ben pre paid unlimited + aldım. 60 dolar verdim. 1 ay boyunca sınırsız internet abd için sınırsız konuşma ve mesaj vardı. Ayrıca hotspot ile de 10 gb internet veriyordu. Biz telefonu modem gibi kullandık ondam bu tarifeyi seçtik. Taksitle telefon maalesef vermiyorlar.


  • @denizci10 Hızlı cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum. Gule gule kullanin cok karlı bir alışveriş olmuş bence. Hava alaninda satiliyor mu acaba bu hatlar? Biz de alsak bize de telefon verirler mi acaba yoksa anlik bir kampanyamiydi?

    Bu arada turist vizesiyle giris yapinca abd de hava alaninda bekletme valiz acma vs gibi islemler oluyor mu ya da siz karsilastiniz mi?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Rainman, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    @denizci10 Hızlı cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum. Gule gule kullanin cok karlı bir alışveriş olmuş bence. Hava alaninda satiliyor mu acaba bu hatlar? Biz de alsak bize de telefon verirler mi acaba yoksa anlik bir kampanyamiydi?

    Bu arada turist vizesiyle giris yapinca abd de hava alaninda bekletme valiz acma vs gibi islemler oluyor mu ya da siz karsilastiniz mi?

    Bu kampanya biz gitmeden önce vardı ama şu an var mı bilmiyorum inanın. T-mobile bayisine gidince sorup öğrenebilirsiniz. Bazı bayiler bilmiyor olabilir başka bayilere de sorun derim. Havaalanında görmedim biz new york ta bir bayiden aldık. O zamana kadar da turkcell i yurtdışında kullandım. 1 gün kullandım onu da.

    Biz 3.5 saat jfk de pasaport kuyruğunda bekledik. Memur yoktu ondan dolayı. Sonrasında memurla görüşmemiz ve girmemiz 30 saniye sürdü. Valiz açma vs gibi bir durumla karşılaşmadık.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Ben 2 sene önce Iphone 10 satin almam nedeniyle Miamide Straight Talk kullaniyordum . Unlimited internet toplam 70 dolar ödüyordum. Ancak Savannahta sinyal problemleri nedeniyle interneti doğru dürüst kullanmamaya başladım. Bu nedenle T mobile geçtim . Aylık 90 dolar veriyorum . Yine unlimited internet kullanıyorum. Şu an çok iyi kullanabiliyorum. Bir tek geçiş esnasında sorunum. Straight Talk dan iPhone satın almama ve 2 sene hattı kullanmama rağmen yeni servis şirketine geçişte iPhone 10 mu blokladılar. Bende mecburen eski telefonu verip iPhone 11 e çok cüzii bir rakama geçiş yaptım.


  • @Rainman abddeki havaalanlarında tmobile,sprint vs. hiç görmedim.


  • @denizci10 Peki cok tesekkur ediyorum bilgilendirmeler icin🙏🏻


  • @charon O zaman sonrasinda alacagiz. Cok tesekkur ediyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum