@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@luci sorularınızı dv2023 loto aşamaları grubuna yazmalısınız ayrıca arkadaşların size daha sağlıklı cevap vermesi için lütfen imza sürecinizi tamamlayınız.
@tufan3333 sorularınızı dv2023 loto aşamaları grubuna yazmalısınız ayrıca arkadaşların size daha sağlıklı cevap vermesi için lütfen imza sürecinizi tamamlayınız.
@SAMERbey, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gucarslan evet hocam
elbette son karar elbette mülakatı yapan konsolosluk görevlisinindir ancak; çok fazla umutlu olmamanızı ve mülakata sağlık muayenesi olmadan gitmenizi tavsiye ederim.
Herkese merhaba, Formu doldurduktan sonra 'Enter Your KCC Case Number' kısmına KCC Case numaramı yazıyorum ama kabul etmiyor, düzenlememi istiyor.
Nedenini bilen varsa yazabilir mi ?
KCC Case Number : 2023EU00033xxx olması gerekmiyor mu ?
@kalendercelebi Sıfırlı ve sıfırsız ayrı ayrı dene
@sanaldeniz Sıfırlı denedim hep, sıfırsız denemedim. Çok fazla yanlış giriş yapmak istemediğim için kaydedip kapattım. Sıfırsız da deneyeyim, teşekkürler
@kalendercelebi Rahat ol. Çok giriş yapman sorun oluşturmaz. yanlış hatırlamıyorsam sıfırsız olacakti...Geç kalma hemen gönder...
@cemalkt neden sağlık muayenesi olmadan gitmeliyiz ?
@gucarslan Neden sağlık muayenesi olmadan gidiyoruz mülakata acaba ?
@Buse-Esen sorularınıza net cevaplar alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
@Buse-Esen konu tamamen sn. @SAMERbey'in başvuru yaparken hatalı başvuru yapmış olması ve bunun da sonucu FAM kuralları gereği vize reddidir.
bu yüzden de kendisine sağlık muayenesi olmadan (bütün ailesi için ciddi bir masraf yapmadan) mülakata gitmesini, eğer konsolosluk bu durumu kabul ederse sonrasında sağlık muayenesi olup dosyasını göndermesini tavsiye ettim.
dv kuralları gereği, mülakata sağlık muayenesi olmadan girebilirsiniz.
@gucarslan peki hocam mülakat esnasında sormazlar mı hem başvuruda hata yapmışsınız hem de sağlık raporu almadan mülakata gelmişsin gibisinden? Yani duble yanlışlarla karşılarına çıkmak sorun teşkil etmeyecek mi?
@SAMERbey hayır neden etsin ki.
sonuçta sağlık muayenesini olmadan gitmek sizin hakkınız ve bu bir hata değil.
ama ilk başvuruda hata yapmak bir hak değil ve hata. FAM'da kural açıkça belirtilir;
unutmayın ki son karar her zaman konsolosluk görevlisinindir.
(i) (U) Except as specified in paragraph ii below, entries must include the name, photograph, date, and place of birth of the entrant's spouse and all natural children, as well as all legally adopted children and stepchildren, who are unmarried and under the age of 21 as of the date of the initial entry. All derivatives must be included even if the entrant is no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with the entrant and/or will not immigrate with such entrant. Married children and children 21 years or older cannot qualify for the DV based on the parent's application. Entries lacking all the required information may be disqualified at any time prior to selection, after selection, or during the visa application process.
(ii) (U) By regulation, entrants are not required to include spouses and children who are already U.S. citizens or LPRs on the entry. A failure to include on the entry spouses and children who are in fact U.S. citizens or LPRs does not affect the validity of the entry and does not constitute grounds for visa denial.
(iii) (U) You should deny the visa application of an applicant who failed to list on their DV program entry a spouse or child who was required to be listed. The appropriate basis of refusal is INA 204(a)(1)(I)(iii). This does not include a spouse or child who is a U.S. citizen or LPR, or who was acquired after the submission of the DV entry. The spouse of a principal applicant, if acquired after the initial DV entry and prior to the principal applicant's admission to the United States, or the child of a principal applicant, if the child was born after the DV program entry or is the child of a marriage which took place after the DV entry and prior to the principal applicant’s admission to the United States, although not named on the DV program entry (because the spouse/child relationship did not exist at the time), is entitled to derivative DV status. Beginning with the DV2020 applications and thereafter, you should also deny the application of any applicant who included an individual on their DV entry who was not a spouse or child at the time of DV entry. If post believes a case merits issuance despite apparent failure to comply with the DV entry instructions, you must request an AO from L/CA after refusing the case under INA 221(g).
@gucarslan
Peki hocam çok teşekkür ederim bilgi ve yardımlar için. İyi ki sizler gibi insanlar böyle konularda bilgi verip yardımcı oluyorsunuz 

@tolgasatir Merhaba, ben 1 seneye yakındır dropshipping yapıyorum. amazon kanada mağazam var. 2023 greencard talihlisiyim. İşe hakimsiniz biliyorsunuz ki dropshipping yapanların sermayesi hep içeride ve akışta duruyor. Vize sürecinde bu sermayemi işimi göstermeyi hatta gidince devam etmeyi düşünüyorum. Siz bu konuda bilgili misiniz? forumda kelime aratarak rastladım size. Eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
arkadaşlar Wildwood (new jersey ) ilçesine en yakın havaalanı hangisi
@yenihayaletadam newark havalimani
@yenihayaletadam bisi degil
gunaydin istanbuldan selamlar
arkadaşlar selamlar, case number 30015 sıra gelir mi ne dersiniz ds260 ı bugün yolladım
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum