(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba, nonimmigrant'a tıkladıktan sonra linkteki gibi bir sayfa açılıyor ve randevu ekranına bir türlü geçiş olmuyor. Sürekli sık sorulan sorular gibi duyuruların yapıldığı bir yere dönüp duruyor. Acaba atladığım bir detay mı var?
-
@ahsenaydgdu Ahsen hanımcım biz sizden 3 ay sonra başvurmuşuz ama sizden 6 ay sonraya alabilmişiz, mart başında randevumuz. Umarım bizimkileri de Aralık veya ocağa çekerler , dediğiniz gibi geçmek bilmiyor zaman :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Herkese merhaba Nisan 2022'de vizeye başvurdum Mart 2023'ten Ekim 2022'ye kadar çekebildim. Gece 00.00 - 05.00 arasında sürekli kontrol ediyorum yaklaşık 2-3 kez Ekim 2022'de boş yer açıldı fakat 10-15 saniye içinde boş yerler doluyor.
-
@FiveHN ne zaman geriye çektiniz hocam acaba
-
@FiveHN Merhaba,
Kendiniz öne çektiniz sanırım değil mi? B2 için mi başvuru yapmıştınız?
-
@ob16222 Başvurduktan 1 ay sonra 26 Nisan 2022 sabahı çektim çok saati hatırlayamadım fakat 2-3 Hafta önce 19 Ekim 2022'de kısa bir süreliğine boş bir randevu açılmıştı.
-
@vartorian Evet B2. Bireysel başvurdum kendim öne çektim.
-
@FiveHN kaçırdık demek :( o kadar kontrol etmeme rağmen.
-
@dytmelek inşallah melek hanımcım inşallah bir kere daha öne çekilsin valla beklemekten bunaldık
-
merhaba, vize randevuları ekim 2023 e mi uzadı ben mi yanlış görüyorum??
-
@meli Bekleme süresi 189 gün görünüyor, yanlışlık olmasın?
-
randevu tarihini öne alayım dedim ekim 2023 e kadar dolu, dün mayıs 2023 idi.
-
@meli en erken 2 Ekim görünüyor şuan. Daha dün 30 Mayıs idi.
-
Düzelir bence arkadaşlar L1 vizesi için de benzer bir durum olmuştu tekrar düzelttiler. @meli @Ghost
-
vizeyi öne almak için sanırım 1 defa talepte bulunuluyor değil mi? bildiğiniz başka bir yöntem var mı acaba
-
2 hafta sonra eşimle beraber görüşmemiz var inşallah vizemizi alacağız. Daha önce 3 tane J1 vizem var.
-
hazıran eylül arası resmı tatılmış. o nedenle o tarihlerde randevu yokmuş.
-
@meli Nasıl bir resmi tatil ki bu 4 ay boyunca?
-
3 Yıldır tatildeler zaten- 4 ay çok mu
-
@meli Ekim'de mi bitiyor resmi tatilleri? O zaman, idari işlem sonuçları gelse bile cevap veremezler, öyle değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum