(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Düzelir bence arkadaşlar L1 vizesi için de benzer bir durum olmuştu tekrar düzelttiler. @meli @Ghost
-
vizeyi öne almak için sanırım 1 defa talepte bulunuluyor değil mi? bildiğiniz başka bir yöntem var mı acaba
-
2 hafta sonra eşimle beraber görüşmemiz var inşallah vizemizi alacağız. Daha önce 3 tane J1 vizem var.
-
hazıran eylül arası resmı tatılmış. o nedenle o tarihlerde randevu yokmuş.
-
@meli Nasıl bir resmi tatil ki bu 4 ay boyunca?
-
3 Yıldır tatildeler zaten- 4 ay çok mu
-
@meli Ekim'de mi bitiyor resmi tatilleri? O zaman, idari işlem sonuçları gelse bile cevap veremezler, öyle değil mi?
-
@meli Bana 4 aylık resmi tatil ilginç geldi, bir yanlışlık var bence :)
-
ekşi sözlükte okudum, resmi bilgi değil :) umarım yanlıştır ama başka da açıklaması yok. çünkü eski bir mesajdı okuduğum, mayıs biterse otomatik ekime kalıyor diye..
-
@meli konsolosluk sitesinde remi tatiller ve çalışma takvimi var. Öyle bir tatil görünmüyor. Siz bu bilgiyi nereden aldınız?
https://tr.usembassy.gov/holiday-calendar/ -
@meli uydurmuşlar. Haziran ve Eylül aylarında randevusu olanlar var
-
Belkide suan ki tarihler için düzenleme yapıyolardır ondan arayı açmışlardır inşallah öyledir. Düzelir bence yine hazirandan devam eder
-
@vartorian, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@meli Bana 4 aylık resmi tatil ilginç geldi, bir yanlışlık var bence :)
İlginç değil saçma olması gerekiyordu :D
7 haziran benim tarihim
-
@batuhancirak Kibar olmaya çalıştım :)
-
Sanırım gerçekten ayarlama yapıyorlar
Çünkü randevu tarihleri tamamen kapandı 1 saat kadar önce . -
@meli, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Sanırım gerçekten ayarlama yapıyorlar
Çünkü randevu tarihleri tamamen kapandı 1 saat kadar önce .Onunla alakası yok,çok sık yenilediyseniz aramayı o uyarı çıkıyor bir süre
-
@ea83 evet sık yeniledim :(
-
@ahsenaydgdu Ahsen hanım inşallah dediğiniz gibi olur ve düzenleme yapıyorlardır. Tek isteğim ben gitmeden önce ailemin vize işlemlerini halletmek.
-
Merhaba vizesi yeni onaylanan arkadaşlar 10 günlük bir seyahat için uçak bileti ve ödendikten sonra banka hesabında 28.000-30.000 tl olması yeterli olur mu acaba?
-
Arkadaşlar dün Almanya Münih’te mülakatım vardı ve vizem onaylandı. Görüşme 30-40 saniye falan sürdü. Ben Türk vatandaşlarına karşı önyargılı olduklarını düşünüyordum ama Türkiye de red alanların çoğu Türkiye’nin ekonomik sorunları yüzünden red aldığını düşünüyorum.
Bana sorduğu sorular:
Kaç yaşındasın
Neden ABD’ye gidiyorsun
Almanya’da mı doğup büyüdün
Ne iş yapıyorsun
Amerika’da akraban var mı
Türkiye de yaşadın mı hiç
Kimle gidiyorsun
Giden arkadaşın ne iş yapıyor
Suriye’ye gittin mi hiçSoruları öyle hızlı sordu ki 1 dk dolmadan bitti görüşme.
Önümde İran ve Pakistan asıllı insanlar vardı. Onlar red aldı.
İnşallah hepinizin mülakatı onayla sonuçların.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum