[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan gercekten cok garip geldi bu durum bana herseyde dogru bilgi verip neden 3 yasindaki cocuga kendi doldurdu diyoruz.
-
Selam yurtdışı şirketlere iş başvurusu başladım da visa bilgisi soruyor .visa tipi ne oluyor dv kazananlar için. @crazycells @gucarslan @sanaldeniz
-
@gucarslan Eksik olmayın, sağolun
-
@sedat3459 aynı siteden tekrar giriş sağlayarak kontrol sağlayabilirsiniz dosyanızın
-
@cerkezkizi09 DV çekilişini kazanmanız vize alacağınız anlamına gelmediği için şu anda bir vize tipi belirtmeniz doğru olmaz eğer amerikadaki şirketlere başvuruyorsanız, kazanan olduğunuzu söyleyebilirsiniz ama alacağınız garantisi olmadığı için yüksek ihtimalle vizeni aldıktan sonra tekrar iletişime geçin diyeceklerdir
-
Tabi ki temkinli olmak çok mantıklı ama daha sürecin çok başındayken böylesine girişimler vizenizin onaylanmaması sonucu ile biterse hüsrana uğrayabilirsiniz. Tavsiyem biraz daha beklemek.. @cerkezkizi09
-
Orta seviye ingilizcem var. "Can you speak and/or read languages other than your native language?" kısmına "English" yazdım. Bu soru anadilimiz gibi konuşmak anlamında mı soruyor? "English" yazmamda bir sakınca yok değil mi ?
-
@noanoa tamam siz dilerseniz rıza silahlıpoda doldurdu diyebilirsiniz.
-
@cerkezkizi09 sn. @cerkezkizi09
bütün iletilerinize birilerini etiketlemeden sorabilirsiniz sorularınızı. merak etmeyin biz bütün iletileri, bilerini etiketlemeseniz dahi okuyup cevaplıyoruz. -
@volkanesk hayır yok.
aslında orada bilmek istedikleri ingilizce ve türkçe'den daha farklı diller ama ingilizce yazmanızda da sorun yok elbette. -
Merhaba, DS260 formunu submit ettikten sonra mevcut iş yerimizin değişmesi formun tekrar açılmasını gerektirir mi? Mülakat sırasında bu bilgi güncellenebilir mi?
Bir sorum daha var ,forumda Amerika'daki adreste yaşayan kişinin telefon numarasının eksik yazmışım, sizce formu tekrar açtırmama gerek var mı? -
@Sgnern bu bilgilerin hepsini mülakat aldığınızda güncelleyebilirsiniz, bunun için formu açtırmanıza gerek yok.
-
Merhaba, 15 kasım 2021 de amerika f1 reddi aldım, green kartı kazandım bunun olumsuz bir etkisi olurmu mülakatta red nedenini sorarlarsa ne demeliyim. red nedenimide bilmiyorum o gün kimse onay almamıştı zaten benim gördüğüm
-
@emre-erel ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
her vize başvurusu ayrı değerlendirilir bu yüzden olumsuz etkisi olacağını zannetmiyorum.
sorulduğunda bir sebep bildirilmedi demeniz yeterlidir. -
Arkadaslae selamlar
Bu ceac.state.gov sitesindeki IV Fee kisminda NA yaziyor. Simdilik bildigim kadariyla bir odeme yapmamiza gerek yok. Dogru mudur
-
@Yavuz-A evet gerek yok. vize işlemleri ile ilgili bütün ödemeler konsoloslukta yapılacak.
-
@gucarslan anladım teşekkürler
-
Merhabalar @crazycells @gucarslan ds260 formunu asıl talihli olarak 17 Mayıs'ta completed yaptım eşim için 24 Mayıs ta completed kızım için pasaport beklediğimiz için 31 Mayıs'ta burada hangi tarih baz alınıyor, bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler
-
@halil832 ilk doldurduğunuz tarih baz alınır. yani 17 mayıs..
-
Teşekkürler kardeş sağolasın @gucarslan
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum