[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan merhaba. DS-260 formunu doldurduktan sonra belgeleri göndermemiz için mail gelecekmiş. Belgelerim hazır fakat göndereceğim adresin yazdığı bir mail gelmedi. Gelene kadar beklemem mi gerekiyor yoksa adres belli mi acaba? Teşekkürler.
-
@gucarslan En yükseği lise. Üniversiteyi hala okuyorum.
-
@nilso-e ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bir üstteki iletimde de belirttiğim gibi, DV2023 süreci için şuan çalışma durumu net değil.
eğer mail gelecekse zaten cn'nize göre gelecektir. -
Merhabalar, ben DS-260 formunda bir hata yaptıgımı farkettim. Yüksek Lisans öğrencisiyim su an ve kayıt tarihim 01.03.22 ama sanırım ben telaşla 02.03.22 yapmışım.
Ne yapmamı önerirsiniz aklıma takıldı görünce şimdi. -
@utkuuck bunun için hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
bu şekilde kalabilir.. bu ufak hatalar mülakatınız için hiçbir sorun yaratmaz merak etmeyin. -
@Volkan-Cam merhaba, işin erbabı size cvp vermiş zaten ama belki hala eksik gibi gelmiş olabilir diye yazma gereği duydum. DS 260 formu doldurduktan sonra normalde sıranızla (case number) ilerliyor olmanız gerekiyordu evet ama geçen lotery de pandemi yüzünden bazı değişiklikler olmuş bunlardan biride sıra numarasına göre ilerleme değilde, ds 260 formunu ilk gönderenler ve onun sırasına göre olmuş. DS 260 formunu gönderdiğiniz tarihi baz almışlar yani. Şimdi diyelimki siz bu formu güncellemek için açtırırsanız ve tekrar submit ederseniz son girdiğiniz tarih baz alınacaktır diyor uzmanlar. Bu sebeple ds 260 formunun erken gönderilmesi elzem hatta çok çok önemli bir hata yapılmadıysa mümkünse güncelleme için bile açtırmayın, oyanlanmayınız deniyor. Tabi bu yıl nasıl ilerlenir kimse bilmiyor yaşayıp göreceğiz 👍🏻 Saygılar
-
P POLARBEAR25 bu başlıktan bahsetti
-
@OZCANGURBUZ üniversite'den alacağınız öğrenci belgesi + kapalı zarfta imzalı ve kaşeli transkript ve lisenizden temin edeceğiniz diploma ile mülakatta yeterli olacaktır. geçen yıllarda, mezun olduğu liseye gidip diplomasını temin eden arkadaşlarımız oldu.
-
@AKIN-DİLEK hiçbir sorun olmaz, bu tür ufak hataları kafanıza takmayın.
böyle kalabilir.. -
@asanj_asanj göçmen vize mülakatları sadece ankara'da yapıldığı için isanbul seçmenizin hiçbir anlamı yok. bu şekilde kalabilir..
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
Merhaba, kazanan şirket sahipleri Primary Occupation bölümünü Business seçip Present Employer bölümüne de kendi şirketlerinin adını mı yazmalılar?
-
@tohma31, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Djordan023 dostum seninle case numaralarımız çok yakın anladığım kadarıyla , ama ben daha ds260 formunu gönderemedim bu haftasonu evleneceğim için, inşallah ikimizde yakın tarihte mülakat alabiliriz.
Mutluluklar şimdiden inşallah tüm talihliler mülakat alır ve süreç sorunsuz işler.
-
@gucarslan Çok teşekkürler.
-
@Şeyda teşekkürler
-
Merhaba, bana green card çıktıktan sonra erkek arkadaşım ile resmi nikah yaptık. Fakat şu an güncel adreslerimiz farklı yani birlikte yaşamıyoruz. DS-260 formunu doldururken ''present addres'' bölümünü aynı adres girmememiz sorun olur mu? Yoksa aynı adres girmemizi mi önerirsiniz? Bir de eş bilgilerini doldururken ''same as present adress'' kısmı var ne yapmalıyız? @crazycells
-
Tekrardan merhaba, Work and travel ile 2020 yılında 3.5 ay amerikada bulundum. Bu koşulda yurtdışı police rapor (tam adını hatırlayamadım) gibi bir şey istendiğini gördüm. Bu durum beni de kapsıyor mu acaba?
-
@sevdee bu sitede "police certificates" basligi altindaki tabloyu inceleyebilirsiniz.
-
Herkese merhaba,
DS-260 formunu gönderdim fakat Haziran ayı içinde evleniyorum.
Hemen sonrasında add applicant yaparak eşimi ekleyebilirim doğrumu ? detaylarını bilen varmı ?
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar selamlar ben başka ülkede kalıyorum.Acaba burada greencard sürecini ilerletebilmek için gerekli şartlar neler ?Kalıcı oturumum vs yok üniversiteye başlamak istiyordum burada
-
@latif-acar lütfen imza sürecinizi tamamlayın daha sonra sorunuzu @crazycells @gucarslan etiketleyerek sorabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum