Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @dilmel assa yukarı aynı sebeplerden terapiye basladım 3 seans oldu, girip çıktıkça daha iyi hissediyorum psikolojik midir nedir 😈 bence bu tarz sorunların çözümü sanki kendi içimizde sadece yolu bulamayabiliyoruz o noktada destek almak iyi gelebilir


  • @ahsenaydgdu onu da düşündüm. Ancak bu halde olmamda büyük bir payı olan kişiler ailem. Gidip de ailem yüzünden ailemin imkanları ile seans/terapi almak bana çok tezat geliyor.

    Kaldı ki bir şeyi kimyasal ilaç kullanarak ya da birileriyle konuşarak içime gömmeyi biraz da kendime yediremiyorum.

    İşin ayrı bir tarafı ise şu ne yaparsam yapayım içime gömülecek ya. Çıkmazdayım resmen. Bisiklet kullanmışsınızdır. Bazen o bisikletin zinciri çarktan kopar ve pedala basınca boşa döner. Benim durum tam da bu işte. Ben pedala basıyorum ama boşa dönüyor. Hareket yok; harcadığın enerjiyle kalıyorsun. Zinciri takayım elimle diyorum ortada zincir yok. Haliyle o bisiklet o haliyle bisiklet olmaktan çıkıyor ve bir demir parçasına dönüşüyor.

    Bakalım ne zaman o zinciri bulacağız? Ya da önemli soru bulabilecek miyiz?

  • ⭐⭐⭐

    @dilmel zinciri aramaktan vazgeçip komple bisikleti de bırakıp yürümeye ne dersinn..


  • @ahsenaydgdu artık öyle yapıyoruz zaten. Yavaş hatta çok yavaş olacak ama en azından ayağım kopmadığı sürece bir sonuca ulaşma ihtimalim hep daha yüksek olacak.

  • ⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu evet sadece ikimiz gitmeyi düşünüyoruz ama en fazla 1 hafta olacak şekilde bakıyoruz hem işten hem çocuklardan dolayı. Siz yine de söyleyin bakalım fiyat çok makul gibi belki fikir değiştiririz 🙏🏻


  • Bugün tanıdığım bir aile daha amerikaya gitti. 2020 talihlileri. Onlar adına çok sevindim. İnstagramdan son hikayelerine baktım,tebessüm ettim,hayal kurdum ve sonra bir sigara yaktım.
    Sigara bitince gerçekler gözümün önüne geldi.
    Dolar 16 lira,teneke bir clio 400 bin. Ortalama bir ev 2 milyon. 365 günde 7 gün tatil desen en kötüsü 25 bin. Haberleri açıyorsun bir tane olumlu,güzel haber yok. Şiddetten,siyasetten ,yalandan dolandan bıktım artık. Arabayla bir dolaşayım desen benzin olmuş 23 lira. Bir markete girsen abur cubur ve normal bir şeyler gitti 1000 lira ki bunu ayda en az 3 kere yapıyorsun. Eskiden sahibinden coma girip hayal kurardım artık fiyatlar psikolojimi bozduğu için uygulamayı kaldırdım,hayal bile kurmuyorum. İşim gereği 22 il geziyorum ve gördüğüm şu ki; zengini de fakiri de mutsuz.


  • DV2024 sonucum muhtemelen bu olacak;

    You have been randomly selected to live in Turkey with Syrians and Afghan people.


  • @abdsimsek umutsuzluk insanı bitiriyor bana çıktı diye demiyorum fakat kendinizi üzmeyin her sene oluyor zaten ayrıca çıksa bile gideceğimizin garantisi bile yok.


  • bugun babamla ve annemle siyaset konustum... kadinlar daha anlayisli ama babam gibi adamlar daha tutucu ve ezberden konusuyor... umudumu yitirdim 12 13 saat isten eve evden ise ruh gibiyim... tek umudum WAT DV2024 veya bi sekilde amerikaya kapak atip orada son gaz calismak, egitim gormek.. karsiligini da alamiyorum turkiye de o da var, bakalim


  • Bu foruma üye olmak benim için aynı hayali paylaştığım insanlarla her konuda sohbet etmekti. burdaki herkes benim için kıymetli. normalde yazışmalı ortamlarda bulunmam ya da sohbeti kapalı tutarım çünkü seviyesiz ve laubali insan çok. ama burada konuşulanları 1 sene takip ettim ve bana yazismadan bile dertlesmisim gibi geldi. abartıya kaçmadan her konuda konuşulması fikir alışverişi yapılması çok güzel. günün sonunda dönüp dolaşıp konu amerika hayaline geliyor zaten . hepimiz yenilginin artçılarını sohbet ederek atıyoruz. tekrar hayaller coşacak ve o zaman burda konuştuğumuz insanlardan güzel haberler alacağız inşallah. inşallah onlardan biride ben olurum allahım 🤲😊

  • ⭐⭐


  • @celica ben artık umudu kestim gc'den. Hiç başvurmadım kazanamadığım için değil yani. Ama %1'lik ihtimal ile gelecek planı yapmak akıl kârı değilmiş şimdi düşünüyorum da. Kaldı üniversite 3 yıl. Bu sürede İngilizceyi geliştirip iş gibi yolları zorlamayı düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @dilmel Doğru olanı yapmışsınız bence, hayatınızı bir lotoya bağlayıp hareket etmek sizi mutsuz eder tabii ki başvurun şansınızı deneyin ama hayatınızı ona bağlamamak gerekiyor

  • ⭐⭐

    @dilmel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @celica ben artık umudu kestim gc'den. Hiç başvurmadım kazanamadığım için değil yani. Ama %1'lik ihtimal ile gelecek planı yapmak akıl kârı değilmiş şimdi düşünüyorum da. Kaldı üniversite 3 yıl. Bu sürede İngilizceyi geliştirip iş gibi yolları zorlamayı düşünüyorum.

    En mantıklısı.


  • @dilmel siz yine de ümidinizi kesmeyin sadece bunun üzerine plan yapmayın ben inanıyorum herkese birgün sıra gelecek.


  • @cemalkt tabii orası öyle. Mezun olmaya yakın lottery ve iş hayatında denerim şansımı. Sonuçta 15 dk form doldurmayla bir şey kaybetmiyoruz.


  • @dilmel aynen öyle pes etmeyin.


  • @cemalkt hocam umutsuzluk değil aslında. Eşim devlet memuru ben de herkesin bildiği çalışmak isteyeceği bir firmada çalışıyorum. Eşim memur olmak için 3 senesini kpss çalışarak heba etti. Ben maddi zorlukla güç bela bitirdim üniversiteyi. İkimizin maaşını topluyoruz ancak yoksulluk sınırını biraz geçiyoruz. Bir evimiz var kredi ödüyoruz. Etrafımdaki samimi arkadaşlar en son ağlayacak kişi sensin diyor. Mesele sadece maddi değil. 7 aylık oğlum var,şimdi oğlum üniversiteyi bitirse kpss birincisi olsa memur olsa alacağı maaş 7000 lira. O da göstermelik,vergi dilimi bilmem ne vs 12 ay ortalama da o yatmıyor. Bunca çaba bunca masraf 7000 lira maaş için mi?
    Eşim adliye çalışanı. 6 sene önce ilk memur olduğunda davaların % 70 i çeşitli suçlardan oluyordu dedi. Bir yıldır neredeyse bütün davalar maddi sebepli. Ya alacak verecek meselesi ya da ekonomik zorluk sebebiyle ev içi şiddet,cinnet vs.
    Birebir bütün davaların içinde. İcra mahkemelerinde zaten durum içler acısıymış. Suç işleyen kişilerin eskiden gelirsiz, ya da statüsüzken su an belli bir statüsü olan ya da durumu iyi kişilere kaydığını görüyorum dedi.
    Hadi benim evim arabam var. Ülke ekonomisi benden ibaret değil. Yeni memur olmuş birinin ya da iş hayatına başlamış birinin artık aileden desteği birikimi yoksa birşey sahibi olması imkansız. Gideyim yurtdışında okuyayım desen euro 17 lira dolar 16. Ne kalabiliyoruz ne de gidebiliyoruz.
    Yaşım 36 kendim için bir isteğim yok. Akşam haber açıyosun 25 haberin 20 si siyaset,ikisi cinayet kalan 2 si taciz tecavüz,kalanı da Allah kerim. Twittera giriyosun her yer trol. Sadece geçen yıl pasaport başvurusu 1.5 milyon. Yarısı hac icin olsa cumhuriyet tarihi rekoru. Mutluluk ev araba sahibi olmak değil. Ya da gidip 2 ay çalışıp araba almak ta değil. Önümüzü görememek. Babam mesela, 4000 lira emekli maaşı alıyor ülkeyi süper güç sanıyor. Haberi yok evinin faturalarını ben ödüyorum çünki maaşı yetmiyor. Memlekete gitmek istediğinde biletlerini ben alıyorum ama gidip memlekete seneye yer altı kaynaklarımızı çıkaracağımızı anlatıyor.

    Bu tip konularla alakalı son paylaşımımdır arkadaşlar. Ben üniversitede çok zor zamanlar yaşadım ama hep umudum vardı. Şimdi imkanlarım var ama umudum yok. Mutluluk imkanla olmuyor. İkisini de yaşadım gördüm.
    Zamanınızı aldım,hakkınızı helal edin.


  • Merhaba bu yıl basvuracam 17 yaşımdayım 12 sınıfa gececem ekim ayında basvuracam diyelimki çıktı sonuçlar Mayıs'ta. Açıklanacak ben mülakatlarda okullar bittikten sonra bende menzun belgesi isteyecek ben oraya mezunum yazacam sorun olurmu ds 260 soruyolarmi mülakata kadar ben belgemi alırım bazi yerlere sorudun sıkıntı olmaz dedi


  • @abdsimsek dediklerinizin altına imzamı atarım fazlasıyla haklısınız çocuğunuzun geleceğini düşünmeniz ayrı güzel ben gönülden inanarak söylüyorum umarım istediğiniz herşey gerçekleşir ve kazanıp gidersiniz. Çünkü şuan ki ekonomik sıkıntı memurun, işcinin, işverenlerin bile belini bükmüş durumda aslında biz ülkeden değil sistemden kaçıyoruz umarım sorunsuz şekilde bunların üstesinden gelebiliriz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum