DV2024 Sohbet Odası
-
@birisi hocam bir çoğunuzun sıkıntıları maddi (kalanlarına saygı duyuyorum) ancak benim sorunlarım maddiyat değil. Bulunduğum yeri sevmiyorum. İstemediğim bir hayatı yaşıyorum ve hep de istemediğim bir kişi olacağım.
Bu durum artık genele vurmaya başladı. Artık insanlardan da pek haz duymamaya başladım; artık aynı dili konuştuğum insanlardan bunalıyorum.
Ve işin en kötü tarafı da şu: Maddiyat olur, başka elimizde olmayan sebepler olur; bunlar düzelir rahatlarız ama bendeki böyle bir şey değil. Tüm bunlar toplanınca çözüm olarak akla her şeyden uzaklaşıp kaçıp gitmek geliyor. Bu da gerçekten çözüm olur mu; mutluluk getirir mi bilmiyorum. Getirmezse ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Sonuç olarak günleri böyle bilgisayar başında ekşide gc-abd başlıklarında; burada bu forum başında gezinen biri ortaya çıkıyor.
-
@dilmel dostum benim sosyal hayatım sadece bu forum ve iş yerindekiler, sen ben kadar bu dertten muzdarip değilsindir. Ahh ahh insanların istemedikleri hayatları yaşama problemine capcanlı bir örneği olarak buradayım ya çok şey yazacağım ve sıkmak istemem ama doğru zamanı beklemek gerekli ve çok iyi planlama gerekecek.
Yazdığın herbir harfe katılıyorum ve sıkıntılarını çok iyi anlıyorum. -
@birisi sizin de benim de; sorunları olan herkesin de mutlu olması dileğiyle...
-
@dilmel güzel dileklerine katılıyorum, umarım mutluluk hepimize de ulaşır...
-
@dytmelek sadece burak bey ve ikinizseniz ben bi kaç tur önerebilirim otobüsle gidilen ama 15-20 gün bi okadarda ülke görülüyor hemde fiyat uygun 900€ civarındaydı
-
@dilmel assa yukarı aynı sebeplerden terapiye basladım 3 seans oldu, girip çıktıkça daha iyi hissediyorum psikolojik midir nedir :smiling_face_with_horns: bence bu tarz sorunların çözümü sanki kendi içimizde sadece yolu bulamayabiliyoruz o noktada destek almak iyi gelebilir
-
@ahsenaydgdu onu da düşündüm. Ancak bu halde olmamda büyük bir payı olan kişiler ailem. Gidip de ailem yüzünden ailemin imkanları ile seans/terapi almak bana çok tezat geliyor.
Kaldı ki bir şeyi kimyasal ilaç kullanarak ya da birileriyle konuşarak içime gömmeyi biraz da kendime yediremiyorum.
İşin ayrı bir tarafı ise şu ne yaparsam yapayım içime gömülecek ya. Çıkmazdayım resmen. Bisiklet kullanmışsınızdır. Bazen o bisikletin zinciri çarktan kopar ve pedala basınca boşa döner. Benim durum tam da bu işte. Ben pedala basıyorum ama boşa dönüyor. Hareket yok; harcadığın enerjiyle kalıyorsun. Zinciri takayım elimle diyorum ortada zincir yok. Haliyle o bisiklet o haliyle bisiklet olmaktan çıkıyor ve bir demir parçasına dönüşüyor.
Bakalım ne zaman o zinciri bulacağız? Ya da önemli soru bulabilecek miyiz?
-
@dilmel zinciri aramaktan vazgeçip komple bisikleti de bırakıp yürümeye ne dersinn..
-
@ahsenaydgdu artık öyle yapıyoruz zaten. Yavaş hatta çok yavaş olacak ama en azından ayağım kopmadığı sürece bir sonuca ulaşma ihtimalim hep daha yüksek olacak.
-
@ahsenaydgdu evet sadece ikimiz gitmeyi düşünüyoruz ama en fazla 1 hafta olacak şekilde bakıyoruz hem işten hem çocuklardan dolayı. Siz yine de söyleyin bakalım fiyat çok makul gibi belki fikir değiştiririz 🙏🏻
-
Bugün tanıdığım bir aile daha amerikaya gitti. 2020 talihlileri. Onlar adına çok sevindim. İnstagramdan son hikayelerine baktım,tebessüm ettim,hayal kurdum ve sonra bir sigara yaktım.
Sigara bitince gerçekler gözümün önüne geldi.
Dolar 16 lira,teneke bir clio 400 bin. Ortalama bir ev 2 milyon. 365 günde 7 gün tatil desen en kötüsü 25 bin. Haberleri açıyorsun bir tane olumlu,güzel haber yok. Şiddetten,siyasetten ,yalandan dolandan bıktım artık. Arabayla bir dolaşayım desen benzin olmuş 23 lira. Bir markete girsen abur cubur ve normal bir şeyler gitti 1000 lira ki bunu ayda en az 3 kere yapıyorsun. Eskiden sahibinden coma girip hayal kurardım artık fiyatlar psikolojimi bozduğu için uygulamayı kaldırdım,hayal bile kurmuyorum. İşim gereği 22 il geziyorum ve gördüğüm şu ki; zengini de fakiri de mutsuz. -
DV2024 sonucum muhtemelen bu olacak;
You have been randomly selected to live in Turkey with Syrians and Afghan people.
-
@abdsimsek umutsuzluk insanı bitiriyor bana çıktı diye demiyorum fakat kendinizi üzmeyin her sene oluyor zaten ayrıca çıksa bile gideceğimizin garantisi bile yok.
-
bugun babamla ve annemle siyaset konustum... kadinlar daha anlayisli ama babam gibi adamlar daha tutucu ve ezberden konusuyor... umudumu yitirdim 12 13 saat isten eve evden ise ruh gibiyim... tek umudum WAT DV2024 veya bi sekilde amerikaya kapak atip orada son gaz calismak, egitim gormek.. karsiligini da alamiyorum turkiye de o da var, bakalim
-
Bu foruma üye olmak benim için aynı hayali paylaştığım insanlarla her konuda sohbet etmekti. burdaki herkes benim için kıymetli. normalde yazışmalı ortamlarda bulunmam ya da sohbeti kapalı tutarım çünkü seviyesiz ve laubali insan çok. ama burada konuşulanları 1 sene takip ettim ve bana yazismadan bile dertlesmisim gibi geldi. abartıya kaçmadan her konuda konuşulması fikir alışverişi yapılması çok güzel. günün sonunda dönüp dolaşıp konu amerika hayaline geliyor zaten . hepimiz yenilginin artçılarını sohbet ederek atıyoruz. tekrar hayaller coşacak ve o zaman burda konuştuğumuz insanlardan güzel haberler alacağız inşallah. inşallah onlardan biride ben olurum allahım 🤲😊
-
-
@celica ben artık umudu kestim gc'den. Hiç başvurmadım kazanamadığım için değil yani. Ama %1'lik ihtimal ile gelecek planı yapmak akıl kârı değilmiş şimdi düşünüyorum da. Kaldı üniversite 3 yıl. Bu sürede İngilizceyi geliştirip iş gibi yolları zorlamayı düşünüyorum.
-
@dilmel Doğru olanı yapmışsınız bence, hayatınızı bir lotoya bağlayıp hareket etmek sizi mutsuz eder tabii ki başvurun şansınızı deneyin ama hayatınızı ona bağlamamak gerekiyor
-
@dilmel, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica ben artık umudu kestim gc'den. Hiç başvurmadım kazanamadığım için değil yani. Ama %1'lik ihtimal ile gelecek planı yapmak akıl kârı değilmiş şimdi düşünüyorum da. Kaldı üniversite 3 yıl. Bu sürede İngilizceyi geliştirip iş gibi yolları zorlamayı düşünüyorum.
En mantıklısı.
-
@dilmel siz yine de ümidinizi kesmeyin sadece bunun üzerine plan yapmayın ben inanıyorum herkese birgün sıra gelecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum