[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese iyi günler dilerim ds-206'yı gönderdim bu saatten sonra onlardan haber beklemekten başka bir şey kalmıyor dimi
-
@greenbatu Evet DS-260 Formun'dan sonra yapacağınız tek şey süreci sabırla beklemek.
-
@Hokkabaz36 teşekkürler umarım hayırlısı olur herkes için
-
Merhaba arkadaşlar bu soruya 'Are you a former exchange visitor(J) who has not yet fulfilled the two-year foreign residence requirement?', ' bu cevabı "Necessary action will be taken for the relevant situation in the visa interview." verirsem ve waiver alamazsam vize mülakatında yalan beyan vermiş durumuna düşer miyim? Bu durumdan çok endişeliyim ve formu sadece bu sebepten ötürü dolduramıyorum. Uykularım kaçıyor.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim tek tek bütün soruları cevaplıyorsunuz
-
Askere gidiş ve dönüş tarihlerini tahmini girsem bi problem çıkar mı acaba..Yalnızca yıl ve ay olarak hatırlıyorum..
-
dv 2023 ü kazandım
şuan Polonya'da üniversiteye gidiyorum 1. sınıfım
eylülde vizem biticek ve Türkiye'ye gideceğim
tekrar polonya için vizeye başvurmayacağımüniversiteye devam etmemem Türkiye de mülakata giderken bir sorun oluşturur mu ? @gucarslan @crazycells @EzgiLera
-
ds 260 formunu dolduruyordum
present education kısmına şuan okuduğum üniversiteyi ekledim
previous education kismina da eklemeli miyiz ?
-
@Barıstaylan Şöyle bir mantık yürütebilirseniz eğer tarihinizi bulabilirsiniz ÖRNEK: 6 Ay'lık bir askerlik yaptıysanız eğer geldiğiniz tarhihi baz alarak misal Gidiş :01/01/2015 Geliş:01/06/2015 Veyahut 12 aylık bir askerlik yaptıysanız bunun aynısını yapabilirsiniz çünkü birliğe teslim tarihi baz alınarak bitiş tarihi aynı oluyor yani kısacası geldiğiniz tarihi günü biliyorsanız 6/12 ay olarak geriye gidebilirsiniz.
-

Selamlar,
DS260 formu nasıl doldurulur videosunda bu eklediğim ekran görüntüsünde olmayan " Do you want the social security administration to issue a social security number and a card?" sorusu görünmüyor. Bu normal bi durum mu?
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar, 'Are you likely to become a public charge after you are admitted to the U.S.?' sorusuna Evet mi, Hayır mı demeliyim?
-
@Hokkabaz36 2004 mayıs ayında gittim 2005 ağustos ayında döndüm..ama sorun şu ki günleri hatırlamıyorum..üzerinden baya vakit geçmiş tabi..
-
@Barıstaylan Zaten amerika devleti "İRAN" hariç bizden askerlik belgesi istemiyor en kötü ihtimalle hatirladiginiz en yakin tarihleri yazabilirsiniz sorun olmuyacaktir.
-
@caht-sdal hocam formu gönderdikten sonra barkodlu kısmı kime e posta atıyoruz o kısmı öğrenebilir miyim
-
@Celahat NO demelisiniz orada çevirme yanlış.
-
Geçmis adres bilgilerini girerken şu an oturulan adresten geriye dogru siralandığında hata veriyor acaba 16 yaşindan bugüne doğru mu sıralamalıyım??
-
@dug sıralama hatası olduğunu düsünmüyorum ne uyarısı veriyor türkçe karakter mi kullanıyorsunuz ?
-
Arkadaşlar ds-260 formunu çok önceden doldurdum yeni fark ettim annemin kızlık soyadını kısımını şimdiki soyadını yazdım. Açtırayım mı tekrar formu :( ??
-
Bu ileti silindi! -
@OzgurD daha önce formu dol durup no yes yes diyip save yapınca daha sonra kontrol amaçlı aynı sayfaya dönünce böyle oluyor sanırım. bende de oldu aynısı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum