[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Çok teşekkürler.
-
Ds260 dosyasını işimden istifa ettiğim için unemployed diye kapatıp yolladım. 30k dolar ve 40k dolar degerinde arabam var + iş teklifi mektubuda koycam amerikadan , ama hesapda da hareketlilik olsun diye işe girmeyi düşünüyorum. Tekrar dosyayı açtırlamalı mıyım işe girince yoksa mülakatda sorarlarsa mı söyleyeyim, demezler mi sen işe girdiğini söylüyorsun ama dosyanda işsiz görünüyorsun neden yalan beyan diye?
-
Merhabalar, aktif olarak kullanmadığım banka hesabımı da vize mülakatına gittiğimde göstermeme gerek var mı? Yoksa sadece kullandığımı gostersem yeterli mi?
-
@baran-bozdogan demezler.
çünkü sizden beklenen formu doldururken ki durumunuz.
formu doldururken 32 yaşındayken, 33 yaşına giren birine; "1 yaş yaşlanmışsın neden söylemedin" derlerdi.
demediler.. -
@Cauterize birikimlerinizi tuttuğunuz bütün hesapları göstermeniz en doğrusu.
kullanmadığınız hesapları göstermenize gerek yok. -
@hamitt25 bültende yayınlanmıyor.
biz bu verileri, hazırladığımız yazılım ile CEAC sisteminden çekiyoruz ve sitemiz SaveDiversityVisa'dan yayınlıyoruz; -
@gucarslan tesekkür ederim emeğinize sağlık
-
@mrozan teşekkür ederim
-
@gucarslan 1- evet hocam malesef var
2- "Necessary action will be taken for the relevant situation in the visa interview." bu ibareyi yazdığım zaman waiver almam gerekecek mi?
ilginiz için teşekkür ederim.
Sürecimi imzama taşıyacağım. -
@Celahat ankara konsolosluğu için şunu söyleyebiliriz ki, geçmiş yıllarda bu durumu hiç sorun etmediler. son iki yılda bu durumda olan hiçbir arkadaşımızdan waiver talebi olmadı.
-
telegram için gereken herşeyi yaptım gruba alınmayı bekliyorum bu mesajıda sadece görünsün diye yazıyorum
-
Merhaba DS260 form ile ilgili bir kaç sorum olacaktı da lütfen cevaplayın. Forum yöneticilerine şimdiden teşekkürlerimi iletirim
- DS260 formunda adresler türkçe mi ingilizce mi girilmeli? (mesela sokak kelimesi street olarak mı yazılmalı)
- Şuan doktora yapıyorsam previous kısmına da doktora yaptığımı belirtmeli miyim? Present kısmına şuan doktora yaptığımı belirttim çünkü. Previous kısmına yazmazsak sıkıntı çıkar mı?
-
@aslanamca merheba,
1- farketmez, dilediğiniz şekilde yazabilirsiniz.
2- present kısmına yazdıysanız previous kısmına belirtmenize gerek yok. -
@gucarslan Merhaba,
Ds-260 formu doldururken aklıma takılın birşey var. Green card başvuru sırasında kullandığım pasaportun süresi bitti. Yeni pasaporta başvurdum. 15 günü bulur dediler pasaportun ulaşması. Acaba beklemeden Another documents tıklayıp ds-260'ı göndermeli miyim zaman kaybetmemek adına?
-
@osonmez şuan geçerli bir pasaportunuz yoksa "asıl talihli için" formunuzu dolduramazsınız. bahsettiğiniz "other documents" seçeneğini diğer aile bireyleri için kullanabilrisiniz.
asıl talihli her zaman geçerli bir pasaportla formu submit etmelidir. -
@gucarslan Benzer durumu şunun için sorayım.Nikah tarihimizi bekliyoruz kısa bir süre kaldı nikah tarihimize, formu doldurmak için aktif pasaportlarımız var aslında fakat asıl talihli olan nişanlımın soyisim değişikliği nedeniyle pasaportunu değiştirmesi gerekicek.Biz o esnada hali hazırda kızlık soyadıyla doldursak başvurduğumuz pasaport gelene kadar mülakata iki pasaportuda götürsek olur mu.Sonuçta pasaportu aktif sadece kızlık soyadı değişeceği için pasaportu güncellenecek ekstradan 1 hafta onu bekleyip formu geciktirmemek daha iyi olabilir gibi geldide bize
-
@gucarslan Teşekkür ederim hocam aydınlattığınız için.
-
@Emre-Kurtulmuş ikisini de yapabilirsiniz aslında.
1 hafta sizin için çok uzun bir süre ise öyle de yapabilirsiniz eğer beklemeyelim diyorsanız de mevcut pass ile doldurabilirsiniz. -
Selamlar forum arkadaşlarım, bir konuda danışmak istiyorum sizlere. DS260 forumunu doldurmak ve süreç boyunca destek olması açısından Danışmanlık almak mantıklımı yaklaşık olarak danışmanlık ücreti 400 Dolar.
-
@dogukansvsl merhaba. danışmanlık firmasının "süreç boyunca destek" ifadesindeki destekleri tam olarak ne acaba, bildirdiler mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum