[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Eksik olmayın, sağolun.
-
@greenbatu Bu konuda net bir bilgim yok o yüzden yanlış yönlendirmek istemem adminlerimiz daha sağlıklı bilgiyi iletecektir mesajınızı görünce
-
@murat38 kimse sizden sgk dökümü ya da bordro istemeyecek. fiili olarak nasıl çalıştıysanız onu yazmanız en doğrusu olacaktır.
-
Arkadaşlar selam yeniden. Ben Police report aldım Arabistan'dan. Online olarak gönderiler. Bu dokuman illa ıslak imzalı şekilde mi konsolosluga ibraz edilmeli?
-
@Emre-Birand ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
mümkünse ıslak imzalı almanızı tavsiye ederim. eğer mümkün değilse evrağı ingilizce'ye tercüme ettirmeniz gerek. şimdiden yeminli tercüme ettirin ve orj. evrağı almaya gayret gösterin. mail ile sorun, eğer hayır derlerse o mail çıktısını gösterirsiniz. ama bunu talep ettiğinizi kanıtlayın. -
herkese merhaba biz de ds-260 formunu doldururken annemin other names kısmına kızlık soyadını yazmadık fakat ben oğlu olduğum için benim formumda kızlık soyadını sorduğu için orada belirttik bu bir sıkıntı yaratır mı mülakat esnasında bu durumu belirtsek düzeltebilirler mi?
-
@bandiciz hiçbir sorun olmaz, bunun için formu açtırmayın.
mülakat sırasında sorulursa o zaman bildirirsiniz. -
@gucarslan merhabalar ds206'da mezuniyet için ne yazmalıyım acaba şuan hala okuyorum seneye bitmiş olacak yüksek ihtimalle okulum fakat günümüz ve ileri tarihi yazamıyorum
-
@gucarslan Bu belgeyi Suudi Arabistan'da bireysel alamıyorsunuz. Şirket sizin resmi sponsorunuz olduğu için, bir tek şirket yetkilileri talep edebiliyor bu dokümanı. Doküman İngilizce ve Arapça e-devlet çıktısı olarak düşünülebilir. Umarım sertifika aşağıdaki linkten görüntülenebilir.
-
@greenbatu bitiş tarihi olarak dünü yazmalısınız.
-
@Emre-Birand oldukça yeterli görünüyor. soru olacağını hiç zannetmiyorum..
-
@Emre-Birand ayrıca polis sertifikasını nasıl aldığınıza dair deneyiminizi, bu başlığa aktarın lütfen. bu sayede sonraki seneler için de faydalı olacaktır.
teşekkürler.
-
@sibrikoz belirtmeniz gerek yok. bunların geçerliliği olmayacak çünkü.
-
@Dilara-dgn hayır olmaz. mülakatta bunun bilgisini verebilirsiniz, formu açtırmayın bunun için.
-
Merhabalar ben üniversite mezuniyetine degree yerine diploma yazmışım bir farkı var mı ?
-
@ysr ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu şekilde bırakabilirsiniz, sorun olmaz. -
adreslerde noktamala işareti kullanmak olumsuz bir durum yaratır mı acaba ?
-
@Melih-Gömeç Noktalama yerine - işaretleri'de kullanabilirsiniz.
-
@Hokkabaz36 sistem nokta kabul etti o şekilde olumsuzluk yaratır mı ?
-
@Melih-Gömeç Yok hayır bir sorun olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum