[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@nezihe DV talihlilisiyseniz lütfen imzanızı (XXXXX) düzeltin ve ilgili iletideki formu doğru şekilde dorduğunuzdan emin olun.
-
@emrede3, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba eğer ki önceden amerika vize başvurusu red edildiyse nasıl bir açıklama yazmalıyız. red için verdikleri kağıdı atmıştım ben orada yazıyordu. açıklamaya red aldım fakat nedenini bilemiyorum yazsam doğru olur mu?
bende sizinle aynı şekildeyim.
i don’t remember yazdım geçtim. çok merak ediyorsa kendisi baksın :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@gucarslan merhabalar.ds 260 formu doldururken otamatik dil seçeneği açık olduğundan sürekli türkçe ye çeviriyordu.son kontrolleri sağladıktan sonra çeviri türkçe iken imzala gönder dedim.bir sorun olur mu
-
@mkaplan siz formu doğru doldurmamış olsanız zaten submit edemezdiniz.
dilerseniz sisteme girip siz de kontrol edebilirsiniz. -
@gucarslan formu gönderdim.gönderi cıktısını ve mailini de aldım.ama gönderirken dil seçeneği türkçeydi.
-
daha önce telegram grubu için form doldurmuş ama girmediyseniz excel listesini kontrol edebilirsiniz. İsmini yazıyorsa telegram grubunda olmanız gerekiyor, grupta yoksanız excell listesinde sağ tarafta isminiz karşısında açıklamasını yazıyor.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/15RsAmxAhrW4WPMFoaWNHs-TwAvVGXJUVc5O4CefZlEU/edit#gid=0
-
@mkaplan o zaman telaş edecek bir durum yok.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim :)
-
@gucarslan tamamdır.çok tesekkür ederim
-
@gucarslan tamamdır düzenledim kusura bakmayın
-
@crazycells çok teşekkürler bilgi için. :)
-
Telegram için bende formu yeni doldurdum daha
-
@EzgiLera teşekkür ederim
-
@gucarslan telegram için formu doldurdum ama halen dahil olamadım.yardımcı olabilir misiniz
-
@mkaplan peki ilgili iletiyi düzgün okuduğunuza emin misiniz?
lütfen tekrar gözden geçirin. çünkü alınmama sebebiniz bizimle alakalı değil, sizinle alakalı. -
Pilot uygulama devam eder umarım ve KCC sadece mülakat tarihi maili atar herkese.
-
öncelikle merhaba bugün bi bilgi aldımda ben ds 260 formunu gönderdim fakat aile anne baba bilgisinde anne kızlık soyadımı girilicek şuankimi kararsız kaldım bir iki yerde kızlık soyadı yazıyo acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
-
Selamlar süreçle ilgili birkaç sorum olacaktı,
-Ben yüksek lisans yapıyorum. Bu sebeple askerliğimi tecil ettirmiştim. Ancak gitmeden önce yüksek lisansı bitireceğim( 2023-Mart gibi). tecilim de bu süreçte bitecek. Yüksek lisans sonrası 1 yıl tecil hakkım olduğu için onu kullanmayı planlıyorum. Askerlik yapmadan gitmek istiyorum. Askerlik yapmadan gitme durumuna vize alırken ya da ülkeden çıkarken sorun yaşar mıyım? Duruma göre doktora süreçlerini de başlatma şansım var. Ne önerirsiniz.
-Telegram da eyalet gruplarına katılmak için ne yapmam gerekiyor?
-Kyk borcumu bir süredir ödemiyorum. Bunun vize ya da ülkeden çıkış süreçlerinde karşıma çıkma durumu olur mu ?Yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
@ulsclk13 bunun için değişiklik yapmanıza gerek yok, bu şekilde kalabilir.
gerekirse mülakatta bilgi verirsiniz. -
@ulsclk13 Anne kızlık soy adı girilecek evet
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum