Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bizim sonuçlarımız geçen sene bugün açıklanmıştı, 8 Mayıs. Hayatımın en mutlu anı diyemem ama en mutlu anlarından biriydi. Hemen o akşam forumu bulup üye olmuştum. Burada süreci zaten bilen, her yıl forumda sohbet odalarında gün sayarak bekleyen arkadaşlardan değildim. Hatta bu motivasyonları bazen beni olumlu anlamda şaşırtıyor. Çıkmaz diyenlerdendim. Sonuca bakarken çıktığını hissetmiştim ama öncesinde çok inancım yoktu.

    Bir yıl oldu. Giden arkadaşlarımız var. Ben de dahil olmak üzere bekleyenler daha çok. İki pişmanlığım var. Biri Ds-260'ı geç onaylamak. Burada 16k olmamı baz alarak biraz rahat hareket ettim. Diğeri Telegram'a geç katılmak. Bunun sebebini kendimce "sürekli bunu düşünmemek ve çıkmamış gibi normal hayatıma devam etmeye çalışmak" olarak düşünüyordum. Pek öyle olmadı. Rüyalar değişti, hayaller oluştu. Belirsizlik durumu, forumda yazılanlar, bazen kulaktan dolma bilgilerle oluşan panik, bazen sevinç gibi duygu değişimlerini görünce Telegram'a katıldım. Her şeyden anında haberdar olmak gerçekten çok avantaj sağlıyor. Bu süre zarfında çok şey öğrendim, forumda ve forum dışında elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve olmaya devam edeceğim.

    Dünden beri Dv2023 talihlilerinin sırası gelmesiyle içimde buruk bir sevinç oluştu. Belirsizlik beni ve bekleyen birçok arkadaşımın içinde zaten burukluğa sebep oluyor. Yeni talihlilerin foruma gelmesi, bizim eskimemiz ise "gidebileceksek" buna çok az kaldığı anlamına geliyor. Duygusal olarak da yeni talihlilerin gelmesiyle ne kadar çok gitmek istediğimi bir kez daha hissettim. Bu kadar insan buna mutlu oluyor, biz de bu mutluluğu bir sene önce yaşamıştık. Bu bekleme süresinde de biraz yıpransak da yeni arkadaşlar edindik, ortak amacımız doğrultusunda paylaşımlar yaptık. Bunun sonunun güzel bitmesini umuyorum ve bunu herkes için gönülden diliyorum.


  • Herkese merhaba,
    ben 2022 için green carda başvurmuştum ve bazı nedenlerden kayıt oluşturamamıştım. şimdi önümde işlemlerimi tamamlamam için 5 aydan az bir zaman var. sizlerin bu süreçleri geçirmiş olduğunu varsayarak, işlemlerimin bu süre içerisinde tamamlanıp göçmen vizesini alma imkanım düşük olup olmadığını sormak istiyorum.
    teşekkür ederim..:)


  • 25161 arkadaşlar case numaram bu bana sıralama gelir mi o kadar zahmete girmeme gerek var mı


  • Bu ileti silindi!

  • @halit-gedik https://www.jobcase.com/ ve https://www.jobs2careers.com/ sitelerine de ayrıca bakabilirsiniz.


  • @Elif-Başargil Elif hn, bu linkler harika . Çok teşekkür ederiz. Bunun için farklı bir topic var mı acaba forumda.
    Bunlar gerçekten hora geçti, teşekkürler.


  • @ismailayaz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @aayhann Murat Atif ile girmis oldugum nefis bir tartisma...Hepinize tavsiye ederim 🙂 nefis bir program...

    Bu programdan sonra kendisi beni kanaldan ENGELLEDi...

    55:13 den itibaren "koy kahvesinde" konusan benim 🙂

    Bos adamin bos muhabbetleri, hic bir bilgisi olmadan biliyormus gibi yorum yapar. 🙂


  • @TMG sorun yok, internet ozgur ortam, begenmeyen seyretmez....


  • @gucarslan Merhabalar... "DV-2022 program ends as of September 30, 2022" yazısı dikkatimi çekti... Buna istinaden, DV 2022 mülakatlarının tamamının 30 Eylül 2022 ye kadar tamamlanacağını anlayabilir miyiz?

  • ⭐⭐

    @Mocha, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @gucarslan Merhabalar... "DV-2022 program ends as of September 30, 2022" yazısı dikkatimi çekti... Buna istinaden, DV 2022 mülakatlarının tamamının 30 Eylül 2022 ye kadar tamamlanacağını anlayabilir miyiz?

    O zamana kadar herkes mülakat alacak demek değil bu. Vizeler o tarihe kadar verilecek en geç. Yani o zamana kadar mülakat alamazsanız eğer hakkınız yanıyor. Sadece mülakat alamayanlar değil, örneğin mülakat aldınız ama eksik belge var vize basılamadi. Eksik evragi da o tarihe kadar gönderemezseniz yada gönderdiniz ama çalışan memurlar işleme alamadı, o zaman yine hakkınız yanıyor.

  • Yasaklı

    merhaba amerikada yaşayan bir arkadaşa bir dosta ihtiyacım var. Şu kardeşinize yardımcı olurmusunuz?

  • ⭐⭐

    @Serdar-Özkan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    merhaba amerikada yaşayan bir arkadaşa bir dosta ihtiyacım var. Şu kardeşinize yardımcı olurmusunuz?

    Ne için, nasıl bir yardıma ihtiyacınız olduğunu daha spesifik olarak belirtirseniz daha iyi olur.


  • @crazycells iyi akşamlar ben yurt dişında okudum 2019 da mezun oldum o kaldığım ülkede çok fazla adres değiştirdim çoğunu hatırlamıyorum ne yapmam lazım sadece son oturduğum adres bilgilerim var


  • Herkese merhabalar size birşey sormak istiyorum. Ben green kart çekilişi esnasında eşimi ve çocuklarımı formda yazmamışım. Ama DS260 formunda evli olduğumu eşimin ve çocuklarımın bilgilerini yazdım bu sıkıntı mülakatta önüme sunulur mu ? bilginiz varsa ve cevaplarsanız sevinirim


  • @SAMERbey Merhabar,
    Kötü bir şey yazmayı sevmiyorum ama bu durum için söylenen direkt elenme sebebi. Denemek isterseniz karar sizin.

    Bu arada hangi yılda kazandınız, dv2022 - dv2023?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mocha mali yıl (fiscal year) her yılın 30 eylül'ünde biter. bu da o senenin talihlileri için vize almak için son gündür.

    o tarihe kadar alınmayan vizeler, hiçbir mahkeme kararı yoksa artık basılamaz ve talihlilere verilemez. yani herkese vize verilecek anlamına gelmez.

    orada gördüğünüz ifade bunu ifade eder.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @SAMERbey siz DV2023 çekilişini kazandınız mı?
    çünkü imzanızda DV2024 yazıyor, bunu netleştirin öncelikle.

    Ben green kart çekilişi esnasında eşimi ve çocuklarımı formda yazmamışım.

    bu durum için de sn. @gamefry dediği gibi DV kuralları çok açıktır.
    son karar elbette her zaman mülakatı yapan konsolosluk görevlisinindir.


  • case number 10xxx 6 haziranda ds 260 formunu submit etmiştim ayrıca dosya onay mailide almadım , numaraları benden yüksek olan arkadaşlar mülakatlarını almışlar hepsine hayırlı olsun . bana neden hala bir tarih gelmedi. visa status check linkinde de hala at NVC olarak gözüküyor , ufukta Eylül ayına kadar herhangi bir tarih gelir mi diye sormak istemiştim , hayırlı günler


  • @gamefry
    2021'de başvurdum 2022 Mayıs'ta kazandım. Ama daha önce birileri de başvuru formunda yazmamış DS260'ta eklemişler ve vize almışlar. Umarım benim de şansım olur


  • @SAMERbey Bol şanslar diliyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum