DV2023 Sohbet Odası
-
Formu göndermekten başka yapmam gereken bir şey var mı gruba girmek için?
-
fee payment bizi ilgilendiren bir durum mu? para yatüracak miyiz arkadaslar?
-
Merhaba arkadaşlar. 5.denemede bana da çıktı sonunda çok şükür. Eşimle beraber formu bitirip göndermek üzereyiz 🙏🏻
-
@Onur-Demirel mülakata 3 kişi girerseniz 3-4bin doları gözden çıkarın.siz gibi birçok kişi eş sıkıntısı yaşıyor ben dahil.en iyisi beraber ABD’ye girip greencardları alıp eşi çocuğu geri göndermek.düzen kurunca omlarında gelmesi. Risk tabiki var ama risk almadan olmaz bu işler. Çalışan insan oradada sıkıntı yaşamaz.
-
@Onur-Demirel 990 dolar civarı mülakatta ödeyeceksiniz.700 dolar muayene galiba.aşılarda ayrı ücret. Bunları ABD’ye gitmeden kesin ödeyeceksiniz
-
@coldplay3 işsiz olarak da doldurabilirsiniz mülakat tarihi aldıktan sonra işe girmişseniz düzeltebilirsiniz işiniz olup olmaması önemli değil
-
@cansusağlam lise ve üstü bir orijinal diploma yeterli oluyormuş diğerleri için de isterseniz okuldan kapalı zarflı transkript alabilirsiniz
-
21xxx mülakat gelir mi sizce dv-2023 için şimdiden teşekkürler
-
@Gülşah-Ulutaş emin olmamakla birlikte eğer F1 vizenizi alırsanız AOS yapabilirsiniz ve vize başvurunuzu Amerika'da yapabilirsiniz diye biliyorum. Sorunuzu aşağıdaki konuda sorarsanız size cevap vereceklerdir.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/3221?page=162
-
@cansusağlam e-devletten almanız yeterli. Kabul gören de o zaten. Kontrol edebilme imkanları var.
-
@ozzgedenizz teşekkür ederim
-
merhabalar herkese. bu sene forumdan kaç kişiye çıktı acaba ? cevap için şimdiden teşekkürler.
-
@maestro foruma sonuçlar açıklandıktan sonra gelenlerle 200den fazlaydı galiba
-
@maestro şu anda bilinen sayı 270e yakın halde
-
Bu ileti silindi! -
Bu sene de Türkiye'yi kazandık
-
@enemy bir de abd’ye giris icin tek seferlik 200 dolar harc ücreti gibi bir sey hatirliyorum, yanlişsa düzeltin
-
@btek14 Mesajınızı okudum. Sizi anlıyorum. Ve evet, eğer mülakat alamaz isek alana kadar başvurmaya devam edeceğiz. Son senelerde bir çok kazanan mülakat alamadan mali yılın bitmesi ile büyük hüsrana uğradı. Hatırı sayılır sayıda insanın hislerini paylaştıkları bir grubun bir üyesi olarak tecrübe/bilgi ile yazıyorum bu satırları emin olun mülakat almadan mali yılın bitmesi kazanamamaktan daha kötü. Kazanmanın verdiği neşe, sevinç yerini telaşla form doldurmaya bırakıyor. Sonra heyecanla uzun bekleyişler başlıyor hele de CN yüksekse. Mali yılın başlaması, sonra ay ortası bültenleri, açıklanan cut-off sayıları, devamlı tekrar eden hiç bitmeyecekmiş gibi süren bu döngü gelmeyen mülakatlar ile zor bir sabır testine dönüşüyor. Hesaplamalar, geçmiş yılların bilgileri ile sürecin tahminini yapmaya çalışmalar, devamlı umut ederek beklemeler, belirsizliğin günlük yaşamınıza hayatınıza etkileri, sürecin sonunun yaklaşmasıyla tedirginliğin artması insanı çok değişik duygulara sürüklüyor… Neyse uzatmayayım.
Bu sene de işler çok kötü görünüyor. Mülakat için geriye Temmuz-Ağustos-Eylül ayları kaldı ve DV22’nin kazananlarının çoğu mülakat alamadı. Ek olarak şunu da belirtmek isterim yeniden kazandığımızı belirten ilk mesajı buraya yazmamın sebebi telegram grubunda rica edilmesiydi. Hava atma gibi bir maksatı yoktu. Okuyan herkes böyle anlamıştır zaten diye düşünüyorum. Ayrıca çevremde herkese özellikle gençlere Green Card’a başvurmalarını tavsiye ediyorum. İnanın elimde olsa isteyen herkesin almasını sağlardım. Siz de vazgeçmeyin eğer gerçekten istiyorsanız. Umarım bir daha ki senede size çıkar.
-
Arkadaslar selam .
Case number 151xx
Sira gelir mi sizce -
Merhaba arkadaslar ben yaklasik 3 gundur application error hatasi aliyorum araliksiz bir sekilde. Ayni sorunu yasayan formu dolduramayan arkdaslar var mi acaba.Sadece problemin kaynagini merak ediyorum. Benden kaynakli oldugunu dusunerek tedirgin olmaya basladim. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum