DV2023 Sohbet Odası
-
@crazycells başta olmak üzere bilgisi olanlara sorum var.
Komsum bebeğini 2 yıl önce amerikada doğrurarak,bebeği için amerikan vatandaşlığını almış.
Bu sene kendiside DV 2023 çekilişini kazanmış.
DS260 formunu doldururken amerikan vatandaşı olan bebeğinin bilgilerini girmesi gerekiyormu? Yoksa yazmasına gerek yokmudur. -
@Önder-Bilgiç boş bırakıp mülakat tarihinde verecekler
-
arkadaşlar sıramız 25 binlerde size çıkma olasılığı nedir? ilk dört günde formu doldurduk.
-
@Ediede Merhaba , sicil kaydında gözükecek bir durum değil bu. Emin olmak isterseniz de e devletten sabıka kaydı sorgulamadan arşiv kayıtlı sorgulama yaptığınızda eğer orda gözüken bir şey var ise onları belirtin , eğer yok ise bir şey belirtmenize gerek yok , ki zaten daha önce kesinleşmiş bir cezanizda yok anladığım kadarı ile , bir sorun olmaz , sicilinize işlenmiş bir durum yok sizin.
-
@deniz1791 sorun olmaz bende boş bıraktım
-
@Önder-Bilgiç Does Not Apply, NOT AVAILABLE YET, NONE, NONE, ALABAMA, 00000, Does Not Apply. bu şekilde doldurup mülakat tarihinde değiştirebilirsiniz.
-
@ertan23 o konulara pek takılcaklarını sanmıyorum ama ben sigortasız çalıştığım yerlerin yazılcağı zaman bir problem olmayacağını söylediler sizde de olmayacaktır.
-
@omerck şu an oturduğunuz yeri yazın ikemetgah adresinizi e devletden günceleyebilirsiniz
-
Çocuk icin social security number istiyor muyuz
-
D260 formunu dolduruyorum şu anda bir işyerinde çalışmıyorum 2 ay önce isden ayrıldım yarın bir iş görüşmesine gideceğim lise mezunuyum şu an çalışmıyor olarak seçtim oraya gittiğimde 3 farklı iş modeli sectim sizce bir işe girip öylemi doldursam formu
-
@mistralcoo sicil kaydında görünmüyor çok teşekkür ederim.
-
Merhabalar, DS-260 formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurdum fakat e-imza kısmında “Sign and Submit Application” butonuna tıklanmıyor. Case number dan sıfırları silip tekrar deniyorum ama yine aynı şekilde butona tıklanmıyor. Daha önce karşılaşan var mı acaba? Hocam sizin düşünceniz nedir bu durum ile ilgili? Teşekkürler
-
Arkadaslar selamlar,
DS 260 formuna sadece universiteyi ekledim. liseyi de eklemek zorunda mıyız . yoksa zaten universite mezunusun liseyi yazmasan da olur diye bir kanı doğru olur mu
-
Telegram için kayıt oluşturuldu,lakin kazanalarlarda geçersiz kullanıcı telegram eklemedi diyor lakin benim kullanıcı adım size bildirdigim gibi bu konuda tekrar kontrol eder misiniz
-
eskı ısyerı adreslerımı nasıl bulabılırım onerısı olan 6 tane ıse gırıs cıkıs yaptım ama adreslerı aklımda degıl
-
@coldplay3 sgk detaylo hizmet dokumunal.e devletten en alt.sayfada yaziyor
-
@Adem-Taş orda askerlik belgesı var ona bı kere tıklayın hanı okumanız gerekıyor dıye o lınke tıklamadan aktıf olmuyor bende oyle oldu
-
@vecihi tesekkur ederım buldum sayenızde
-
@zeynepturgut surecinizi imzaniza tasiyin.
Abd deyseniz aos yapma sansiniz var.eger mulakat gelirse Tr ye gelip mulakata girersiniz. Mulakat gelmezse abd de aos yaparsiniz. -
merhaba arkdaşlar bu 16 yaşından itibaren ev adresi olayını tam anlayamadım da bir soru sorabilir miyim.
Ben 16 yaşında aynı adreste yaşıyordum şuan da aynı adreste yaşıyorum diğer adresleri yazmama gerek var mıdır. -
C crazycells bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum