DV2019 bekleme odası
-
@crazycells çok teşekkür ederim :)
-
Rüyada greencard aldığını görmek neye delalet eder ey kader arkadaşlarım 😂
-
@mhepekiz 6xxx no ile almaman icin bir sebep olmadigina delalet eder :)))
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Rüyada greencard aldığını görmek neye delalet eder ey kader arkadaşlarım 😂
O kafayı yediren süreci iliklerine kadar yaşamaya başladığına...
-
Yaklaşık 1 ay kadar önce bir arkadaş ABD'ye ilk girişini çok güzel anlatmıştı aradım bulamadım. İyi karşılandığını vs yazmıştı galiba Los Angeles'e uçmuştu onu bulamadım eğer denk gelen olursa seslenebilir mi?
-
Az önce denk geldiğim bir haber
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Az önce denk geldiğim bir haber
Basvuran sayilari icin su konuyu da inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri -
İyi günler.
Şöyle bir sorum olacaktı;Diyelim ki, 2500 gibi case numaram var. Ve bir az interview tarihinin uzatılmasını istiyorum. Eğer DS formunu (şu an artık complete, ama açtırmak mümkün) ocak ayında doldurursam, ne zaman interview tarihi alırım.
İkinci bir soru, bu her hangi bir risk taşır mı? İnterview tarihi hiç gelmez riski var mı?
Üçüncü bir soru, eylül ayının cutoffu açıklanana kadar bu isteğimi yapa bilmek için DS-i gecikmeden açtırmam gerekir mi?
Önceden teşekkürler.
Bakı'dan sevgilər. -
@anaraliyev DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
İyi günler.
Şöyle bir sorum olacaktı;Diyelim ki, 2500 gibi case numaram var. Ve bir az interview tarihinin uzatılmasını istiyorum. Eğer DS formunu (şu an artık complete, ama açtırmak mümkün) ocak ayında doldurursam, ne zaman interview tarihi alırım.
İkinci bir soru, bu her hangi bir risk taşır mı? İnterview tarihi hiç gelmez riski var mı?
Üçüncü bir soru, eylül ayının cutoffu açıklanana kadar bu isteğimi yapa bilmek için DS-i gecikmeden açtırmam gerekir mi?
Önceden teşekkürler.
Bakı'dan sevgilər.-
@anaraliyev Forum cizelgelerini bu amacla kullaniyoruz Anar Bey :) DV2018 cizelgesinden sizin durumunuza benzer birini bularak tahmin yapabilirsiniz:
http://bit.ly/2oUsb7r
Artik formlar hizli islendiginden, birkac ay sonrasina mulakat tarihi vereceklerdir. -
Ocak ayinda gonderirseniz, gelmeme riski olmaz. Ocak ayi hala iyi bir ay ama son 3-4 aya birakmamaya calisin. Bu yil yasananlari goruyorsunuz.
-
Evet, hemen actirin.
Ayrica, bilgilerinizi DV2019 cizelgesine yazar misiniz?
http://bit.ly/2L0H2pM -
-
Arkadaşlar , 2019 Ankara görüşme sezonu açılmıştır. 04 Ekim 2018 0800 de görüşmeye gidiyorum. Herkese şimdiden başarılar .
-
Haydi hayırlısı olsun size ve tüm 2019 kazananı olan arkadaşlara...
-
@redsat2000 gozunuz aydin, bol sanslar simdiden!
-
@redsat2000 tebrikler. Şans yanınızda olsun.
-
@redsat2000 sevgili meslektaşımız; gözünüz aydın. İyi haberlerinizi bekliyoruz, takipteyiz 🙏🏼 Bol şans...
-
Arkadaşlar ,iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkürler.
Ayrıntıları sizlerle paylaşacağım. -
5 Ekim'de görüşmeye gidiyorum. Bakalım ne olacak
-
@memetdinc hayırlı olsun. size mail ne zaman geldi.
-
@mihmandar teşekkür ederim. Dün geldi.
-
@redsat2000 Hayırlı olsun.
-
Ekim ayında mülakata girecek tüm arkadaşlara başarılar & bol şanslar!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum