Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Tampa ve Tampa Bay Area

Florida
247 53 14.2k 54
  • ⭐⭐

    @denizci10, içinde söyledi: Tampa ve Tampa Bay Area

    @bamboo merhaba biz bugün tampa ya geliyoruz müsaitseniz görüşmek isteriz. Ya da 11 mayıs da.

    İyi gez abi arada bizim adımızı da sayıkla Tampa sokaklarında alıştır yavaş yavaş 😄 bol bol fotoğraflar bekliyoruz senden

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erkand eyvallah... tamamdır fısıldarım... fotolar şimdilik instagram hesabında paylaşıyoruz eşimle gidince kolaj yapıp atarım buraya da


  • @denizci10 merhaba gezmek icin mi geliyorsunuz kalici olarrak mo ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bamboo şimdilik gezmek

  • ⭐⭐⭐⭐

    IMG-20220509-WA0019.jpg

    St.Petersburg dan sevgiler... yaklaşıyorum bizim mekana...

  • ⭐⭐⭐⭐

    IMG-20220509-WA0049.jpg IMG-20220509-WA0034.jpg IMG-20220509-WA0033.jpg

    Sonunda kavuştuk... gerçekten harika bir şehir. Yaşamak için çok ideal ama E2 için uygun mu bilmiyorum. Biz akşam 7 gibi gittik ve downtown da hemen hemen her yer kapalıydı. Mesela Starbucks lar bile kapalıydı. Yatırımcı olarak tekrar düşünmekte fayda var diye düşünüyorum...


  • @denizci10 hoşgeldin abi, 15-20 mil yukardayım Largo’ya taşındım ve Clearwater Beach’te çalışıyorum. En kısa zamanda beklerim.


  • @sezerrenderr çalıştığın yeri yazarsan uğramak isterim yarın


  • @denizci10 merakla takipteyiz :) ne gezdin be abi :)


  • @allenwilliams sen de az gezmedin abi...🤣🤣


  • @denizci10 döndüğünüzde tüm deneyimlerinizi merakla bekliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun.


  • @denizci10 abi kusura bakma yeni gördüm mesajını, Hyatt Regency Clearwater Beach’te çalışıyorum. Her zaman beklerim


  • @sezerrenderr estağfurullah. Biz houston a geçtik. İnşallah eylül de geldiğimizde seni bekleriz. Görüşmek üzere


  • Arkadaşlar merhaba, Eylül ayının ortalarına doğru Tampa'ya geleceğim. B1/B2 vizem mevcut. Biraz uzun süreli bir kalış olacak, kalacak yer olarak ilk etapta airbnb'den ( citrus park, lutz bölgelerine odaklandım) başka bir seçenek yok gibi görünüyor. Dil sorunum yok, ana dil seviyesinde konuşabiliyorum. İlk başta kalacak yer konusunda, daha sonra da aklınıza gelen konularda tecrübelerinizi, özellikle dikkat etmem konuları paylaşır mısınız? Telefon hattı konusunda ne tavsiye edersiniz? Ayrıca Miami'den Tapma'ya trenle gelmek nasıl bir fikir sizce? Eziyet olur mu? Daha önce deneyimleyen oldu mu? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız ve ayırdığınız zaman için.


  • @skywagon merhabalar biz tampada yasiyoruz, lutz citrus park merkeze 30dk uzaklikta olan yerler yani aslinda suburb diyebiliriz biraz daha uzakta kaliyor.otobus ile miamiden tampaya gelen arkadaslarimz vardi pek guzel tecrube etmemisler fakat tren nasil olur bilemedim.size tavsiyem airbnb icin su olacak ev sahibi kendi evini kiraliyorsa yani airbnb yapan sirket olup coklu evlerle ilgilenmiyorsa , konusup elden uzun donem parasini odemeyi teklif edin cok daha ucuza gelir


  • @skywagon telefon hatti icin de walmartta satilan hatlar var ultra mobile vs gibi onlardan alabilirisniz herhangi bir sorun yasamadik


  • @bamboo Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Airbnb ( evsahibi ) opsiyonunu denedim birkaç evsahibi ile, sanırım airbnb ile daha çok kazandıkları için reddettiler tekliflerimi. UltraMobile seçeneğine bakmamıştım, onu da kontrol edeceğim. Tren seçeneği şu an daha cazip geliyor, uçaklar için biraz geç kaldım ayrıca valizler de cabası. Tekrar teşekkür ederim,sağolun. Geldiğimde tecrübelerimi yine yazacağım.


  • Herkese yeniden merhaba, 12 Eylül tarihi itibari ile ABD'ye Miami Uluslararası Havalimanı'ndan giriş yaptım. Ancak daha girişte CBP Memuruna iki ay kalacağım dediğimde, seni içeri almayacağım dedi ve beni farklı odalara ve prosedürlere yönlendirdi. Neyse ki diğer gümrük memurları olumlu cevap verdiler ve ben de onaylanıp giriş yapabildim. Gelecek arkadaşların bu konuya dikkat etmesini tavsiye ederim, yanınızda kalış sürenize uygun nakit para getirmenizi ve yakın tarihli bir dönüş bileti almanızı tavsiye ederim. Benim buradaki kalış sürem değişkenlik göstereceği için dönüş biletimi almamıştım. Miami'nin ikinci dilinin İngilizce olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü bana soru soranlar hep İspanyolca soruyorlar sorularını.
    Miami Havalima'nından Tampa'ya RedCoah otobüsü ile geldim. Interneti / Wifi hizmeti yol boyunca çalıştı bir sıkıntı yaşatmadı. İki adet valiz ve bir carryona izin var, ücret talep etmiyorlar. Genel değerlendirme olarak : Temizlik 5 / 10 , Zamanlama 8 / 10 , Koltuk Rahatlığı 8 / 10 , Fiyat Performans 9 / 10 . Tampa'da USF içinde kampüste bırakıyorlar. Şimdilik Citrus Park bölgesinde bir arkadaşın evinde kalıyorum. Gerçekten çok nemli bir havası var.




Benzer Başlıklar

  • Space Coast ve East Orlando için yerleşim yeri tavsiyeleri

    Florida
    1
    0 Oy
    1 İleti
    329 Bakış
    C
    Merhabalar, Yakin zamanda Boston'dan Orlando'ya yerlesecegim. Isyerim Space Coast tarafinda. Guvenli ve okul sisteminin iyi oldugu bir town aramaktayim. Kennedy space center'a 1 saate kadar uzaklasabilirim. Oneriniz olan yerler nerelerdir? tesekkurler
  • Jacksonville

    Florida
    97
    13 Oy
    97 İleti
    8k Bakış
    E
    @MySea St. Johns bölgesi de güzel ve gelişmekte olan bir yer.
  • Orlando

    Florida
    65
    2 Oy
    65 İleti
    8k Bakış
    ?
    DV2023 talihlisiyim, vizem ile beraber yüksek ihtimal gelecek ay Orlando'ya geleceğim. Hem şehir hem de eyalet açısından tavsiyelerinize açığım. Tecrübelerinizi bekliyorum. Orlando bölgesinde SSN ve Greencard gelme süresi, ehliyet ile ilgili işlemler ve araba satın alma ile ilgili işlemler konusunda Orlando'da yaşayan kişiler tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
  • Florida şehirleri hakkında tavsiyeler..

    Florida
    142
    4 Oy
    142 İleti
    22k Bakış
    oktay3847O
    harika bilgiler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum