[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@BeyzaSelim, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Eşimin formunu doldurup submıt yaptık.Fakat kendi formumu ikametgah adreslerini girdikten sonra devam edemiyorum."Application Error" veriyor. SAVE de yapsam Family kısmınada ilerlesem aynı hata sayfasına yönlendiriyor.Başka aynı hatayı alan var mı?Sebebi nedir?
Sistemdeki bakım çalışması.
-
Ds260 formunu doldururken Universite ve Lise bölümlerinde, Degree, Diploma or Certificate Received kısmını boş bırakmışım. Sizce bir sorun yaratır mı ? Bu tarz eksiklikler konsoloslukta düzeltilebiliyor mu ?
-
merhaba ds260 formunu düzeleme için kccdv@state de maili şimdi atsam mantıklı olur mu mülkat zamanonda risk almamak için tavsiyeniz ne olur
kritik bir soruda yanlış anlamadan kaynaklı yes dedim -
@EzgiLera Evet dikkat ediyorum.Kendim yazıyorum formu ama hep aynı hatayı alıyorum.Arkadaşımın confirmesindede aynı şey oluyor.Anlayamadım.
-
@frodo_2023 normalde mülakattan önce hiçbir mal varlığınızı satmamanız önerilir.
tavsiyem, bir miktar maddi birikim + aracınızın değerini gösteren bir resmi evrakla mülakata katılmanız olur. -
Eşim ve benim formlarımızı submit ettik, oğlumun pasaport süresi ekim 2022'de dolacak, pasaport yenileyince KCC'ye değişiklik bildirmek gerekiyor mu? 3 seçenek var
- other travel document ile devam etmek
- şimdiki pasaportu girmek
- formu bekletip yeni pasaport çıkartmak
Teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
mülakatta göstereceğimiz parayı gc alacak herhangi birisi üzerinde olması önemli mi? eşimin veya benim üzerimde olması bir şey değiştirir mi?
-
Formu bekletip yeni pasaport çıkartın bence ben öyle yaptım. Diğeri türlü uğraştırıcı olur.
@yugotheripper -
@ayşebirkadın Problem olmaz.
-
Merhaba, ismimde i harfi var, native alphabetle yazdığımda büyük İ harfi büyük I olarak çıkıyor. Shift + İ yaparsam büyük İ harfi çıkabiliyor. Nasıl yapmalıyım I olarak mı kalsın.
-
Şu anda üniversite 3. sınıf öğrencisiyim "Number of Educational Institutions Attended" kısmına kaç yazmam gerekiyor?
Ayrıca eğer üniversiteyi de oraya ekleyeceksem önce üniversiteyi mi liseyi mi eklemem gerekiyor? Onun önemi var mı?
-
DS260 doldurduk gönderdik. Bundan sonra ne yapacağız, sırada ne var.
-
@Ayhan2023 sadece beklemek
-
Merhaba, çalıştığım için forumdaki yazılanları takip etme fırsatım olamıyor, o nedenle sorulduysa kusura bakmayın.
Ben, kendim, eşim ve çocuğum için DS-260 formlarını doldurdum. Burada sormak istediğim şudur;
Asıl başvuru sahibi olarak dosyamı imzalayıp doldurduktan sonra, siteden tekrar çıkp girebilir miyim. Çünkü diğer dosyaları göndermek için ilk aplicant information sayfasına başka türlü dönemiyorum. Adıma oluşturulan Immıgrant visa sayfası, imzalandıktan sonra kiltlenecek mi? -
@emreaydıner şu an okuduğunuz üniversiteden farklı bir üniversitede okumadıysanız 2 yazmanız yeterli, derece olarak en yüksek olandan başlayıp liseye kadar olanları lise dahil olmak üzere yazın. Daha üniversiteden mezun olmadıgınız için, üniversite için degree of diploma kısmına NONE YET yazabilirsiniz. Date of attendance to yerine de formu doldurduğunuz günden 1 önceki günü (bugün için 11 MAY 2022) yazabilirsiniz.
-
Merhabalar anne kızlık soyadını yazmadım şimdi ki soyadını yazdım annemin bu bir problem olur mu ?nasıl düzeltebilirim ve bu düzeltme mülakat tarihi mi etkiler mi ?
-
Arkadaşlar merhaba, formu daha fazla kişi için dolduracaksaniz, bir kişinin ki bitince sistemden çıkmak yerine sol üstteki HOME sekmesine basınca diğer aile üyelerinin formuna giriş yapabiliyorsunuz.Biz bunu submit sürecine gelince farkettik☺️.sizede yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim.
-
@Cakin_is, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, çalıştığım için forumdaki yazılanları takip etme fırsatım olamıyor, o nedenle sorulduysa kusura bakmayın.
Ben, kendim, eşim ve çocuğum için DS-260 formlarını doldurdum. Burada sormak istediğim şudur;
Asıl başvuru sahibi olarak dosyamı imzalayıp doldurduktan sonra, siteden tekrar çıkp girebilir miyim. Çünkü diğer dosyaları göndermek için ilk aplicant information sayfasına başka türlü dönemiyorum. Adıma oluşturulan Immıgrant visa sayfası, imzalandıktan sonra kiltlenecek mi?@Cakin_is Evet çıkıp girebilirsiniz ama bir kişi için gönderdiğiniz form kilitlendiği için değişiklik yapamazsınız. Tabi forma tekrar girip kontrol yapabilirsiniz ama değişiklik yapılmıyor.
Forma giriş yaptığınızda isimleri yeni sekme olarak açarsanız tekrar girip çıkmak zorunda kalmazsınız. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum