Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yeşil Kart Forum Discord Sunucusu AÇILDI!!!!!

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
18 12 1.9k 12

• @vakkas-altiner elinize saglik sayin @vakkas-altiner , discord oldukca populer ve kullanisli bir sohbet uygulamasi. Farkli farkli oda ve kanallar olusturup farkli konularda bilgi paylasimi hatta canli yayinlar yapmak mumkun, ayrica whatsapp ve telegram'in aksine foruma da oldukca entegre (biz henuz o ozellikleri aktive etmemis olsak da)...

Ingilizce pratik yapmak icin sadece ingilizce konusulan bir oda kurabilir, DV2020 veya DV2019 talihlilerinin bulundugu whatsapp ve telegram gruplari gibi gruplar kurabiliriz.

Tabii hicbir zaman bilgi paylasimi konusunda forumun alternatifi olmayacak, ama anlik iletisim gerektiren isleri yapmak icin ideal bir platform. O nedenle deneyip gorelim 🙂 eger istedigimiz sonuclari alabilirsek kesinlikle foruma faydali bir eklenti olacak.

• Çok başarılı olmuş emeği geçen Vakkas dostuma çok teşekkür ederim

• @aoakkaya Rica ederim ne demek

• Süper bir girişim, foruma çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐

Sayın @crazycells hocam form ailemiz için güzel ve faydalı bir platform olacağını düşünüyorum.

Ayrıca Emeklerinden dolayı @vakkas-altiner beye tekrardan teşekkür ediyorum

• Discord kullanımı ile alakalı küçük bir video hazırladım umarım memnun kalırsınız. Sevgiler..

https://www.youtube.com/watch?v=FPLEsptotLA

• ⭐⭐

dün üye olmuşdum şuan pc üzerinden bağlanıyorum

• Katılım olacağını bilseydim daha önceden açardım 🙂

• Discord sunucusu Davet link'i güncellenmiştir

https://discord.gg/pFzCGjG

• Herkese merhabalar, sevgiler, saygılar, hürmetler. Yeşil kart kazananlara tebrikler kazanamayanlara (benim gibi) tekrar tekrar denemeler . Ben bu sunucuyu kurarken amacım sadece sonuçların açıklandığı gün buranın kullanılması değildi. İnsanların hayallerini, planlarını, olabilecek fırsatları, Amerika'da yaşananları, ülke gündemini, dil gelişimi için konuşmalarını, birbirleri ile anlık paylaşımlarda bulunarak samimiyet kurmaları için kurmuştum. Ancak görüyorum ki bunların hiç biri gerçekleşmedi . Eğer yukarıda belirttiğim amaçlarla burayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız lütfen bana discord üzerinden iletin. Sizden gelecek geri dönüşlere göre etkinlikler, seviyelere göre dil dersleri, Amerika haberleri, Amerika'da yaşayan arkadaşları buraya davet ederek yapılacak olan soru-cevap etkinlikleri düzenlemeye çalışayım. Bizim insanımızın her şeyin en güzelini hak ettiğine inanıyorum ve bunun için mücadele etmeye devam edeceğim. Lütfen geri dönüşlerinizi belirtin. Sevgilerimle..

• @vakkas-altiner 👏👏👏

• Bu DC aktif değil mi ya çok kullanışlı olabilir aslında

• 4 gün önce bu discord kanalına katılım sağladım ama ne yazık ki sadece bir(1) yeni mesaj görebildim 🙂

Aslında discord gerçekten de haberleşme ve akıcı sohbet için bulunmaz bir nimet. Ayrıca çağımızın global olarak bu amaçlarda en fazla kullanılan platformu diyebilirim.

Burayı biraz daha canlandırabiliriz. Ben kripto&NFT alanında İngiliz özel bir toplulukta ücretli moderatörlük ve collab işlerini üstleniyorum. Ama eğer talep olursa burada “süresiz ücretsiz” olarak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

Bu süreçte Green Kart ve Amerika hakkında edindiğim bilgiler, benim için paradan daha değerli olacaktır. Bilginize.

• Bende discord sunucusuna üye oldum.Herkese selamlar.

• ben yükledim ama teknolojiyle çok aram iyi değil becerebilmişimdir umarım

Benzer Başlıklar

• Forum Güncellemesi (28 Aralık 2021)

Yeşilkart Forum'a Özel
    66
    18 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    hdemircanusaH
    @crazycells Çalışıyor
  • forumda iki yönlü engelleme hakkında duyuru!

Yeşilkart Forum'a Özel
    9
    18 Oy
    9 İleti
    485 Bakış
    sıla5566S
    teşekkürlerrr...
  • Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)

Yeşilkart Forum'a Özel
    49
    16 Oy
    49 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @omondoles, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020) Sayın crazycells, forumun Tapatalk uyumu var mı? Daha önce denemiştim, yoktu. sayin @omondoles , maalesef Tapatalk uyumu yok, fakat su basligi incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/post/203660
  • Yesilkart Forum Mobil Uygulamasi

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    24
    3 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Serhat-Okcu, içinde söyledi: Yesilkart Forum Mobil Uygulamasi bu sitedeki itibar nasıl kaybediliyor nasıl kazanılıyor merak ettim ? kaybedilmesinin ne gibi bir eksiği var Eksi oy almamak icin misal size cevap vermis ve dogru bir yonlendirme yapmis birine "mesela bunu yazmak yerine hiç bi yazı da yazmayabilirdin" gibi gereksiz ve ters bir cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz? neticede herkes bu siteye tamamen gonullu olarak girip soru cevapliyor, hickimsenin size bilgi verme veya sorunuzu cevaplama zorunlulugu yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k