(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@zofo B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
@crazycells Tabi resmi izin aldım. Yani yıllık iznimi gösteren evrak var elimde. Umarım 7 yıl işe yarar. Randevum yarın. sizi haberdar ederim. Teşekkürler.
Bol sanslar! Elinizdeki evrak yeterli olur.
-
Yaklaşık 4 sene önce almış olduğum eski B1/B2 turist vizem, almış olduğum IV vize nedeniyle; ''Cancelled without prejudice'' damgasıyla iptal edildi. IV vize görüşmesinde zaten bununla ilgili size soru yöneltilip, bilgilendirme yapılıyor. Bildiğim kadarıyla IV vize alırken, bu türden vizelerin iptal edilmesi ve bu konuda dikkatli olunması vize alacaklar adına önem arz ediyor. Bilgilendirme maksatlı paylaşmak istedim.
-
@entelman B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
Yaklaşık 4 sene önce almış olduğum eski B1/B2 turist vizem, almış olduğum IV vize nedeniyle; ''Cancelled without prejudice'' damgasıyla iptal edildi. IV vize görüşmesinde zaten bununla ilgili size soru yöneltilip, bilgilendirme yapılıyor. Bildiğim kadarıyla IV vize alırken, bu türden vizelerin iptal edilmesi ve bu konuda dikkatli olunması vize alacaklar adına önem arz ediyor. Bilgilendirme maksatlı paylaşmak istedim.
Evet, gocmen vize aldiktan sonra bir daha gocmen olmayan vizelerle giris yapmamalisiniz. Bu basiniza problemler acabilir, bu hatayi engellemek icin vizelerinizin iptali gerekiyor. Dalginlikla yanlis vize ile giris yapmayin diye.
-
@zofo B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
@crazycells Tabi resmi izin aldım. Yani yıllık iznimi gösteren evrak var elimde. Umarım 7 yıl işe yarar. Randevum yarın. sizi haberdar ederim. Teşekkürler.
Bol şans, bir kişi özelinde değerlendirmek doğru değil ama bakalım gerginliklerin yaşandığı şu günlerde vize sonucunuz ne olacak
Umarım alırsınız -
@zofo son durum nedir?
-
bu aralar b2 başvurusu yapan var mıdır? varsa sonucu ne oldu
-
Ben başvurmayı düşünüyorum ama memurum ve malum bu aralar Tramp'la aramız limoni. Ret üstüne ret yerim:))
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar benim şahsi fikrim göçmen olmayan her türlü vize türü için Ekim ayından sonrasını bekleyin. Ekim ayında Rahip Brunson davası görülecek. Beklentiler oradaki duruşmada salıverilmesi yönünde. İmkanı olan ve erteleme durumu olan varsa görüşmelerini Ekim ayından sonraki döneme ertelemenizi tavsiye ederim. Kim ne derse desin siyasi gelişmeler vizeyi etkiliyor. Rahip serbest kalırsa oluşacak olumlu hava sayesinde vize almanız daha kolaylaşacaktır. Ben bedelli askerlik ve bazı sebeplerden dolayı Ekim'de yapmak istediğim mülakatı Ocak ayına erteledim, sizinde öyle yapmanızı tavsiye ederim.
-
@majezik B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
Arkadaşlar benim şahsi fikrim göçmen olmayan her türlü vize türü için Ekim ayından sonrasını bekleyin. Ekim ayında Rahip Brunson davası görülecek. Beklentiler oradaki duruşmada salıverilmesi yönünde. İmkanı olan ve erteleme durumu olan varsa görüşmelerini Ekim ayından sonraki döneme ertelemenizi tavsiye ederim. Kim ne derse desin siyasi gelişmeler vizeyi etkiliyor. Rahip serbest kalırsa oluşacak olumlu hava sayesinde vize almanız daha kolaylaşacaktır. Ben bedelli askerlik ve bazı sebeplerden dolayı Ekim'de yapmak istediğim mülakatı Ocak ayına erteledim, sizinde öyle yapmanızı tavsiye ederim.
6 Kasımda da seçim varmış onun da bir etkisi olacaktır. Ama olumlu ama olumsuz kestiremiyorum @crazycells ne dersin bu iki konu için esneklik olur mu vize onaylarında

-
@tanti B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
@majezik B1/B2 Turist Vizesi Hakkında Yardım içinde söyledi:
6 Kasımda da seçim varmış onun da bir etkisi olacaktır. Ama olumlu ama olumsuz kestiremiyorum @crazycells ne dersin bu iki konu için esneklik olur mu vize onaylarında

Bence secimin daha buyuk etkisi ABD icin olacak sayin @tanti
Secimde demokratlarin ellerinden geldigi kadar cok sayida koltuk almasi, Trump'i biraz durdurabilir. Bunun dolayli olarak ABD-TR iliskilerine etkisi olur mu bilemiyorum.
-
@crazycells @CloudyShadow teşekkürler çok güzel olmuş arkdaşlar.
-
Bu ara b2 başvurusu yapan yok sanıyorum
-
abd seçimi görebilecek mi ben ondan bile şüpheliyim trump gider ayak bi savaş çıkarmazsa iyidir...
-
B1/B2 vizesinde 6,276,851 onaylanan vize, 2,568,904 reddedilen vize var 8,845,755 toplam vize içinde neredeyse %80 kabul oranı çok yuksek degıl mı?
-
Bence iyi bir oran.
-
@dustyblue (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
B1/B2 vizesinde 6,276,851 onaylanan vize, 2,568,904 reddedilen vize var 8,845,755 toplam vize içinde neredeyse %80 kabul oranı çok yuksek degıl mı?
bu yillik sayilar mi? 6 milyonun icinde mukerrer basvurular da olabilir, dolayisiyla dediginiz oran dusebilir. Suradan 2017 mali yili icin ulke ulke turist vizesi red oranlara bakabilirsiniz (mukerrer basvurular goz onunde bulundurularak hesaplanmis):
https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/RefusalRates/FY17.pdfTurkiye icin red orani %17.86 , oranlar %0 ile %100 arasinda degisiyor.
-
@crazycells yok o kuresel basvuruların ret ve kabul mıktarıydı. bu verdıgın lınke gore avustralyalılarla turklerın ret oranı aynı? benım bıldıgım onlar vıze almıyor . krızlerden krız begenen arjantınde ret oranı 1.7 yakında visa waiver programına alırlar.
-
@dustyblue (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ içinde söyledi:
@crazycells yok o kuresel basvuruların ret ve kabul mıktarıydı. bu verdıgın lınke gore avustralyalılarla turklerın ret oranı aynı? benım bıldıgım onlar vıze almıyor . krızlerden krız begenen arjantınde ret oranı 1.7 yakında visa waiver programına alırlar.
visa waiver programindaki ulkeler sadece 90 gune kadar kalmak kosulu ile vizesiz giris yapabiliyorlar, eger 90 gunden uzun surecekse yine normal vizeye basvuru yapmalilar.
-
@crazycells anladım ilginçmiş tabi. aşağıya iki foto yukluyorum vize alıp almayacağınız ds 160 doldurdugunuzda belli diyenlerler için gelsin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.