DV2023 Sohbet Odası
-
Biz yemekten sonra bakacağız çıkarsa sevinçten yiyemeyiz çıkmazsa mideye oturur zaten şimdiden sayfa kitlenmis kaç bin kişi boş ekrana bakıyor acaba
-
@Cycraft Çok fazla kullanıcı girdiği için her yıl çöküyor ona yapabilecek bir şey yok, konsolosluğun sitesi dahil çöküyor :)
-
🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
-
@Burcu-Boz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
çekiliş sayfasını tekrar paylaşan yüce gönüllü biri var mı ? eski sayfaları a.mak aşırı zor
-
İlk kez başvuran arkadaşlara tavsiyem şu, kendinizi en kötüye hazırlayın. Yoksa 1 hafta kendinize gelemezsiniz.
-
başvuru yaptığını unutanlara çıkmaması dileğiyle...
-
Bu ileti silindi! -
Vallahi Selected diye bağırmak istiyorum 🙏
-
Son 34🤖
-
Çok istiyorum Boston'da yaşamayı. Aslında tutunabilirsem direk NewYork ama Boston üzerinden de kendi işimi yürütebilirim. Doğu eyaletleri daha makul gözükmekle beraber California'da her yönüyle cezbediyor. Bakarsın kışın California yazın NewYork :) Neden olmasın :)
-
site gidip geliyorrrr
-
site gidip geliyorrrr
-
kazananlar lutfen ilk firsatta foruma donus yapsin meraktan catlamayayim
-
Son 33👺👻
-
1000 sayfa olmadan açıklanmıyormuş sonuçlar arkadaşlar 🙄😄
-
Sooon 32!!
-
Burası bir gidip bir geliyor diye ben forumun discord kanalını da geçiş yaptım bi taraftan (:
-
Ben sonuç bakarken video çekeceğim çıkmazsa silerim çıkarsa ilk YouTube videosu olur şimdiden çok fazla böğürdüğüm için şimdiden özür dilerim ayrıca saçma dansım için de 😄
-
@dreamcountry Maalesef çoğu kişide o çöküş oluyor, ilk sene banada olmuştu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum