Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @justozkan bunlar varya bu işi çoktan hallettiler. Şimdi yapmaya kalksa ne olur ne olmaz sistem çöker, elektirik kesilir, uzaylılar saldırır falan (malum Amerika orası 😃 ) açıklama tarihini verip çekiliş olayını evvelden halledip sonuçları upload ediyorlar

• ⭐⭐⭐

@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

SON 3 SAAT

Ben enter a anneme bastırmayı düşünüyordum. Çocuk gibi temiz kalpli enteresan bir insandır. O kadar ki çıkmazsa dertlenir hasta olur. 😂 o yüzden vazgeçtim.

6f9u9m.jpeg

Aklımda direk 2022 talihlisi Orhan geldi 😁 Şimdi NYC'de

Tamda ben diyecektim 😂😂😂

Orhanın bizden haberi yok ama kim bilir kaç kişi onun için üzülmüş ve sevinmiştir. Hayat pek acayip be.

Sadece üzülüp sevinmemiştir bence 😂😂 Ama kalbi temiz çocuğun, umarım güzel bir hayat yaşar amerikada

😂😂😂

• @arbalet, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@justozkan bunlar varya bu işi çoktan hallettiler. Şimdi yapmaya kalksa ne olur ne olmaz sistem çöker, elektirik kesilir, uzaylılar saldırır falan (malum Amerika orası 😃 ) açıklama tarihini verip çekiliş olayını evvelden halledip sonuçları upload ediyorlar

bende öyle tahmin ediyorum 🙂 stresten confirmation numaramı ezberledim 😃

• @Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Cycraft merak ettim kaç yaşındasınız?

1 ay sonra 17

• @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@ozz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Greencard'ı olur da kazanırsanız nasıl bir kutlama planladınız? 😃

Kırmızı üzüm suyunun bana vermiş olduğu yetkiyi kullnarak ayna karşısında kendimle dans edeceğim. Hatta, onunda kazanması halinde bir arkadaş için kısa bir halay da çekeceğim.

Tatlı yiyeceğim,bı de ekstra aklıma gelen dayımları ziyarete gideceğim evde tek olduğum için tüm ksfs dengi kuzenlerim orada bı kurtlar vadisi babalar toplantısına giriş misali karşılama yaptircam kendime

Bir an müzikle beraber hayal ettim 😂 Omuzunda cekette var di mi?

Kazanırsam ceketle gideceğim de omuzda olma fikri bi hoş gelmedi değil 😃

• ⭐⭐⭐

@ozz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Greencard'ı olur da kazanırsanız nasıl bir kutlama planladınız? 😃

Kırmızı üzüm suyunun bana vermiş olduğu yetkiyi kullnarak ayna karşısında kendimle dans edeceğim. Hatta, onunda kazanması halinde bir arkadaş için kısa bir halay da çekeceğim.

Tatlı yiyeceğim,bı de ekstra aklıma gelen dayımları ziyarete gideceğim evde tek olduğum için tüm ksfs dengi kuzenlerim orada bı kurtlar vadisi babalar toplantısına giriş misali karşılama yaptircam kendime

Bir an müzikle beraber hayal ettim 😂 Omuzunda cekette var di mi?

Kazanırsam ceketle gideceğim de omuzda olma fikri bi hoş gelmedi değil 😃

😂😂

• @justozkan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@arbalet, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@justozkan bunlar varya bu işi çoktan hallettiler. Şimdi yapmaya kalksa ne olur ne olmaz sistem çöker, elektirik kesilir, uzaylılar saldırır falan (malum Amerika orası 😃 ) açıklama tarihini verip çekiliş olayını evvelden halledip sonuçları upload ediyorlar

Kanka hiç merak etme, bugün olmazsa başka bir tarihte "vallahide selected" diye haykıracaksın burada 😃 Sonra bana yaz, benim ev Ankara'da. İşlemler için geldiğinde bizde kalırsın ben seni konsolosluga unganlara falan götürürüm 🙂

• @Cycraft, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

1 ay sonra 17

Ooooo gerçekten çok genç yaşta başvurmuşsunuz, hayatta başarılar. Her şey gönlünüzce olsun.

• @arbalet, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@justozkan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Kanka hiç merak etme, bugün olmazsa başka bir tarihte "vallahide selected" diye haykıracaksın burada 😃 Sonra bana yaz, benim ev Ankara'da. İşlemler için geldiğinde bizde kalırsın ben seni konsolosluga unganlara falan götürürüm 🙂

inşallah ikimize de çıkarda beraber gideriz 🙂

• ⭐⭐

@Cycraft yasitiz ama ben basvuruyu kacirdim suan kederlendim 😃 insallah sana da cikar

• @Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

1 ay sonra 17

Ooooo gerçekten çok genç yaşta başvurmuşsunuz, hayatta başarılar. Her şey gönlünüzce olsun.

saolun teşekkürler,önceden bahsetmiştim forumda kazanırsam işlemler çok zorlu olacak diye çünkü 2023 haziranda lise mezunu olacağım,ali hocam önceden böyle olayların olduğunu ve greencardlarını mülakat erteleme vs yaparak aldıklarını ve başvurmamda sorun olmayacağını söyledi.İnşallah bugün çıksın da gerisi su gibi gelir

• @celica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Cycraft yasitiz ama ben basvuruyu kacirdim suan kederlendim 😃 insallah sana da cikar

saol dostum bugün çok dua aldım inşallah bugün bana,sonraki sene de sizlere çıkar

• ⭐⭐

kadir zora canlı yayına ne zaman başlar

• @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Nereden açıyor?

• Çekiliş sonuçları öncesi USCIS den VISA prosedürleri hakkında önemli açıklama geldi. Dikkatinize !! @crazycells

• ⭐⭐

@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Nereden açıyor?

youtube da

• @justozkan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@justozkan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

inşallah çıkarda beraber gideriz 🙂

Vallahi süper olur 🙂 ikimize de çıkarsa babama söylerim bizim hesaplara fazladan beşer bin dolar atar, işi garantileriz 😃 Sonra yan yana uçak bileti alır, giderkende nasıl kerizlediğimizi konuşuruz vakit geçer 😃

• nabız 125 sakinleştirici müzik dinlemek lazım

• @marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

nabız 125 sakinleştirici müzik dinlemek lazım

ben sero produktion edho diye bişi dinliyorum baya sakinleştirici haghasghdasgdas

• @marpessa, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

nabız 125 sakinleştirici müzik dinlemek lazım

Sakin kardo dua et hem kendine hemde bizlere 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |