Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k
  • ⭐⭐

@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Keşke hep böyle masum kalsalar

Ya ne masumu hep köylü kurnazı bunlar benimkiler beni hep kandırıyor yada ben kıyamıyorum neyse bilemedim 😀

• Hadi bi el atın arkadaşlar, çekilişten önce 1.000 sayfa olsun diyen totemci sayısı 3 oldu 😂😂 arkadaşları üzmeyelim

• @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Kızıma bugün çekiliş olduğunu kazandığımızda amerikaya gidebileceğimizi anlatmaya çalışıyordum dinlemeden kalktı gitti valiz hazırlıyor, bu da onun totemi olsun sesimi çıkarmayacağım
    🧚‍♀️ 🤗

Ne güzel hayal dünyaları var, kıyamam 🥰 Benim kızlarım da öyle birisi Bahçeli ev hayali kuruyor diğeri köpek alacağız değil mi diye pazarlık yapıyor 😅🤩

• ⭐⭐

@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Hadi bi el atın arkadaşlar, çekilişten önce 1.000 sayfa olsun diyen totemci sayısı 3 oldu 😂😂 arkadaşları üzmeyelim

Akşam 7ye doğru kilitlenme olur aynı gönderiyi gitmedi görüp defalarca paylaşan olur yoğunluk kilitlenme derken totem üzerine gönderi yağmuru totemi olur

Ya ne masumu hep köylü kurnazı bunlar benimkiler beni hep kandırıyor yada ben kıyamıyorum neyse bilemedim 😀

@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Kızıma bugün çekiliş olduğunu kazandığımızda amerikaya gidebileceğimizi anlatmaya çalışıyordum dinlemeden kalktı gitti valiz hazırlıyor, bu da onun totemi olsun sesimi çıkarmayacağım
    🧚‍♀️ 🤗

Ne güzel hayal dünyaları var, kıyamam 🥰 Benim kızlarım da öyle birisi Bahçeli ev hayali kuruyor diğeri köpek alacağız değil mi diye pazarlık yapıyor 😅🤩

@gariban da belirtmiş ya, desenize hem bahçeli eviniz olacak, hem de köpeğiniz :)

• @gariban evet, geçen senelere baktım, bir mesajı 6 -7 defa yazan olmuş

• ⭐⭐

🧚‍♀️ 🤗

Ay böyle çocuklu aileler bir araya gelse, gençler bir grup ne bileyim bekarlar olsun yeni evliler çeşit çeşit mahalleler kursak çin mahalleri gibi

• Niyet ettim forumdaki ilk yanitimi yazmaya..

• büyük gün geldi çattı. aramızdan çoğu üzülürken azı sevinecek herkesin hakkında hayırlısı da günün sonunda ne tarafta olursak olalım yastığa kafayı sağlıklı koymak dileğiyle...

• @dytmelek benim kızımda Türkiye’de 500-600 liraya alamadığım cicibelloyu alırsın dimi diye soruyor

• ⭐⭐

@Legar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@uzaysan Tebrik ederim, hayırlı olsun şimdiden! Ben de dediğinizi yapmakla çok arada kalmıştım, Amerika'da ofisleri olan büyük şirketlerdi ancak transfer konusunda bir garanti yoktu, sormamak benim hatam tabi :) Para biriktirme konusuna katılmıyorum, bence Türkiye'den remote çalışarak daha kolay. Kabul etseydim yaşam masraflarından cebime çok daha az kalacaktı.

Aynı maaşı veren şirket bulursanız öyle tabii. Ama ülkeye göre maaş düşürüyorlar. Dövizle ödeme yapıyoruz diyen olana bakıyorum verdikleri 1000 dolar. Bir de brüt bu rakam. Vergisini sigortasını vs düşünce espirisi kalmıyor pek. Ama 3 - 4 bin dolar veren yerler varsa iş değişir tabi ki.

• ⭐⭐

@enemy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek benim kızımda Türkiye’de 500-600 liraya alamadığım cicibelloyu alırsın dimi diye soruyor

Geçen sene çeyrek altın parası verip aldığım büyük boy lol bebeği kızım dün çöpe attı. Lanet olası enflasyon

🧚‍♀️ 🤗

Ay böyle çocuklu aileler bir araya gelse, gençler bir grup ne bileyim bekarlar olsun yeni evliler çeşit çeşit mahalleler kursak çin mahalleri gibi

Hayali bile çok güzel 🥰 hayata bakışımızın uyuştuğu, benzer hayaller kuran, aynı şeylerden bıkmış ve Türkçe konuşan insanlarla birlikte olmak Amerikan Rüyasını tam olarak tamamlar işte 🎉

• @gariban bazen sıkıldığım zaman yurtdışı sitelere girip fiyatlara bakarım. (birim bazlı olarak tabiki, sonra biz dünyanın en ucuz benzinini kullanıyoruz diyen çıkmasın), alım gücü kıyaslaması yaparım.
    sonra ömrümden birkaç yıl eksilmiş olarak bilgisayarın başından kalkar saf saf dolaşırım

• @birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

🧚‍♀️ 🤗

@gariban da belirtmiş ya, desenize hem bahçeli eviniz olacak, hem de köpeğiniz :)

Çok çok çok Amin 🙏🏻 Köpek konusuna eşim tepkili ama kedi için de öyleydi şimdi bir kedi kızımız var 😅 Ben de @gariban a katılıyorum cin gibiler çok rahat ayakta uyuturlar ama ben ŞİMDİLİK onlardan daha cinim yutmuyorum😅😂😂

• ⭐⭐

Çekilişte herkese bol şans herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun

• @enemy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek benim kızımda Türkiye’de 500-600 liraya alamadığım cicibelloyu alırsın dimi diye soruyor

🥺🥺 ne kadar üzücü bu halimiz, çocuğumuza bir oyuncak almak için bile para biriktiriyor, kampanya kovalıyoruz😢 Umarım Amerika’ya gider ve kızınıza daha ne güzel oyuncaklar eşyalar alırsınız 🙏🏻
    Şubat ve Mart ayında peşpeşe doğumgünleri oldu kızlarımın paten istediler, kaskıydı dizliğiydi bir dünya para ödedik. Temel ihtiyaçlarını saymıyorum bile. Umarım bu günler de geçecek, herşey çok güzel olacak🙏🏻

• ⭐⭐

@enemy, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Temel ihtiyaçlarını saymıyorum bile. Umarım bu günler de geçecek, herşey çok güzel olacak🙏🏻

Ya sen ne diyorsun baktım yetişmiyor, kredisini ödeyemeyeceğim önce evi sattım kiraya çıktım, mülteci krizi patlak verince doğuya az nüfuslu eşimin memleketine taşındım. Artık hiç takmıyorum sadece günü yaşama modundayim carpe diam dediklerinden hiç bir şeyin iyiye gittiği yok. Geçen ay neyden kaçmaya çalışıyorsun diyen eşim greencard çıkmazsa sen çocuklara bak ben bir yurtdışına gideyim demeye başladı. Melek hanımcım ah dert yanmaya başlasam oturduğumuz yerden akşama kadar kalkamayız

• Merhaba forumdaşlar greencard başvuru formunu doldururken ki ve şimdiki ikamet adresim farklı kazanırsam ds260 formunu doldururken sorun olurmu ?

• @gariban ben oyle yaptim coluk cocuk yok evlendik 1.5 yil sonra kira, kredi odemeleri kyk evin gecimi vs 2 kisi odtu mezunu muhendisiz. dedim ben gidiyorum yurtdisina santiyeye borclari kapatalim en azindan 1 yil calisip gelirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k