DV2023 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Legar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hayatim boyunca bir seyi bu kadar isteyip, onun icin bu kadar calistigimi hatirlamiyorum. Sirf Amerika'ya gitme inadim yuzunden birden fazla avrupadan teklif ret ettim, umarim pisman olmam :) Eminim benzer durumda bir cok kisi vardir. Bu sene H1B cekilisinde yuzum gulmedi, sirada DV var :) Herkese bol sans arkadaslar
H1B çekilişi nedir? Biraz açıklayabilir misiniz? Bir iş teklifi aldınızda mı yoksa iş teklifsiz girilen bir sıra mı?
Skilled worker vizesi. Şirketler size iş teklif edip sponsor oluyorlar ama kota var. Başvuru sayısı kotayı geçtiği için kimin alacağına çekilişle karar veriyorlar. İş teklifi şart. Dv gibi değil.
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan tavsiye ederim, bana çok sık oluyor. ama geçmesi muhtemelen bir kaç gün sürer
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar boynum tutuldu ve koluma vurmaya başladı. Vücudun belden üstü sağ tarafı felç gibi bir şey oldu. İlk defa başıma geliyor böyle bir olay. Kas gevşetici iğne yaptırsam geçer mi?
Kas gevşetici bir de ağrı kesici vurdurun, tutulan bölgeyi sıcak tutun, havlu yada sıcak su torbası olabilir. En iyi ihtimalle iyileşmesi 4-5 günü bulacaktır çünkü kastaki sinirlerin gevşemesi uzun süre alıyor
Teşekkür ederim arkadaşlar
-
@Legar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hayatim boyunca bir seyi bu kadar isteyip, onun icin bu kadar calistigimi hatirlamiyorum. Sirf Amerika'ya gitme inadim yuzunden birden fazla avrupadan teklif ret ettim, umarim pisman olmam :) Eminim benzer durumda bir cok kisi vardir. Bu sene H1B cekilisinde yuzum gulmedi, sirada DV var :) Herkese bol sans arkadaslar
Keşke Avrupa tekliflerini reddetmeseydiniz. Ben de Avrupa'dan iş teklifi aldım ve yazın gidiyorum. Şuan vize bekliyorum. Girdiğim şirket Amerikan olduğu için planımı ona göre yapıyorum. Greencard çıkmazsa 2 sene Avrupa ofisinde çalışıp kendimi L1B vizesiyle ABD'ye transfer ettireceğim. Hatta L1B vizesi göçmenliğe izin verdiği için green card da alabiliyorsun. Siz de benzer bir yol izleyebilirdiniz bence. Hem Avrupa'da para biriktirmesi daha kolay olurdu ileride hiç olmazsa yatırımcı yolu bile denenebilirdi.
-
Allahim sen biliyorsun....Kalp dayanmıyor
-
Kızıma bugün çekiliş olduğunu kazandığımızda amerikaya gidebileceğimizi anlatmaya çalışıyordum dinlemeden kalktı gitti valiz hazırlıyor, bu da onun totemi olsun sesimi çıkarmayacağım
🧚♀️ 🤗 -
@uzaysan Tebrik ederim, hayırlı olsun şimdiden! Ben de dediğinizi yapmakla çok arada kalmıştım, Amerika'da ofisleri olan büyük şirketlerdi ancak transfer konusunda bir garanti yoktu, sormamak benim hatam tabi :) Para biriktirme konusuna katılmıyorum, bence Türkiye'den remote çalışarak daha kolay. Kabul etseydim yaşam masraflarından cebime çok daha az kalacaktı.
-
Sonuc gunuu👊🏽🤲🏽🔥🔥🔥 Hadi ins .
-
@gariban ben bugün çekiliş olduğunu kimseye söylemedim. Özellikle oğlum Amerikayı (yurtdışını) çok istiyor.
-
@gariban bizim kizda disneye ne zaman gitcez baba dio ✈️🤲🏽 7 yasinda 😊
-
@Furkan-Korhan 1000'i geçeceği kesin bundan şüphem yok
-
@Eyup kıyamam yaaa, ne kadar masumlar...
-
Günaydın herkese, umarım hepiniz için isteklerinizin gerçekleştiği bir gün olur. :blossom:
-
Keşke hep böyle masum kalsalar
-
Ya ne masumu hep köylü kurnazı bunlar benimkiler beni hep kandırıyor yada ben kıyamıyorum neyse bilemedim 😀
-
Hadi bi el atın arkadaşlar, çekilişten önce 1.000 sayfa olsun diyen totemci sayısı 3 oldu 😂😂 arkadaşları üzmeyelim
-
Kızıma bugün çekiliş olduğunu kazandığımızda amerikaya gidebileceğimizi anlatmaya çalışıyordum dinlemeden kalktı gitti valiz hazırlıyor, bu da onun totemi olsun sesimi çıkarmayacağım
🧚♀️ 🤗Ne güzel hayal dünyaları var, kıyamam 🥰 Benim kızlarım da öyle birisi Bahçeli ev hayali kuruyor diğeri köpek alacağız değil mi diye pazarlık yapıyor 😅🤩
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hadi bi el atın arkadaşlar, çekilişten önce 1.000 sayfa olsun diyen totemci sayısı 3 oldu 😂😂 arkadaşları üzmeyelim
Akşam 7ye doğru kilitlenme olur aynı gönderiyi gitmedi görüp defalarca paylaşan olur yoğunluk kilitlenme derken totem üzerine gönderi yağmuru totemi olur
-
Ya ne masumu hep köylü kurnazı bunlar benimkiler beni hep kandırıyor yada ben kıyamıyorum neyse bilemedim 😀
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
🧚♀️ 🤗Ne güzel hayal dünyaları var, kıyamam 🥰 Benim kızlarım da öyle birisi Bahçeli ev hayali kuruyor diğeri köpek alacağız değil mi diye pazarlık yapıyor 😅🤩
@gariban da belirtmiş ya, desenize hem bahçeli eviniz olacak, hem de köpeğiniz :)
-
@gariban evet, geçen senelere baktım, bir mesajı 6 -7 defa yazan olmuş
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Ay böyle çocuklu aileler bir araya gelse, gençler bir grup ne bileyim bekarlar olsun yeni evliler çeşit çeşit mahalleler kursak çin mahalleri gibi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum